Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، روز جمعه وقوع حادثه سیل در بخش‌هایی از استان آذربایجان شرقی به ویژه شهرستان‌های عجب شیر و آذرشهر منجر به وارد آمدن آسیب‌ها و خسارات فراوان و جان باختن تعدادی از هموطنان و مفقودی آنها شد.

از خسارات مالی تبریز در حاشیه‌های شهر که منازل ساکنانش به استخر تبدیل شده بود که بگذریم خروش بی‌رحمانه سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های شهرستان‌های عجب شیر و آذرشهر که یکی از تلخ‌ترین حوادث آذربایجان را رقم زد نمی‌توان به راحتی گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیل خروشانی که پر از گل و لای بود و خودروهایی را با مسافران داخلش به کام مرگ کشید.

خشم سیلاب در شهرهای آذرشهر و عجب شیر به حدی بود که بسیاری از هموطنانمان را مقابل چشمان شهروندان و عزیزان خود به کام خود کشید و صحنه‌هایی دلخراش و جانگداز را از خود به یادگار گذاشت.

انتشار تصاویر خودروهای مچاله شده و اجساد غرق شده در گل و لای و همچنین تصاویر زیر و رو شدن روستای چنار که بیشترین خسارت جانی و مالی را متحمل شده است دل هر کسی را به در می‌آورد.

انتشار تصاویر دلخراش و وحشتناکی از بلعیده شدن خودروها در سیل آذرشهر که از آن به عنوان فاجعه پل غله‌زار یاد می‌شود و صدای شیون و فریادهای مردمی که نظاره‌گر آخرین تقلاهای غرق شدگان در سیل بودند بار دیگر مردم آذربایجان را عزادار کرد. هنوز داغ زخم‌ها و مظلومیت جان‌باختگان قطار مرگ را فراموش نکرده بودیم که گردش روزگار داغ دیگری برایمان به ارمغان آورد! با مرگ بیش از 40 نفر از شهروندان آذربایجانی بار دیگر آذربایجان به سوگ نشست.

بعد از وقوع فاجعه سیل گروه‌های امدادی هلال احمر، اورژانس، ارتش و سپاه به سمت مناطق سیل‌زده شتافتند و عملیات برای نجات و جستجوی مفقودین حادثه شروع شد.

تا به امروز 35 جسد از 42 مفقود این حادثه کشف شد‌ه‌اند که 18 نفر مربوط به عجب‌شیر و 17 نفر مربوط به آذرشهر است.

مسؤولان ارشد استانی ابتدا اعلام کردند که مردم برای تماشای سیل تجمع کرده و مشغول فیلم‌برداری و انداختن عکس سلفی از سیل بودند که گرفتار سیل شده‌اند!

تصاویر اولیه به نوعی این گفته مسؤولان را تایید می‌کرد، ولی رفته رفته با انتشار تصاویر و فیلم‌ها زوایای دیگری از این فاجعه مشخص شد.

طبق گزارش‌های مستند دریافتی از شهروندان و همچنین تصاویر موجود دوربرگردان جاده آذرشهر که اداره کل راه و شهرسازی در وسط رودخانه احداث کرده است عامل گرفتار شدن خودروهایی بود که از این جاده عبور می‌کردند! این در حالی است که مسؤولان ذیربط طی مصاحبه‌های متعدد اعلام می‌کردند مردم برای تماشای سیل رفته بودند!

احتمال دارد برخی مشغول فیلمبرداری و انداختن عکس سلفی باشند اما به این نکته توجه کنیم که راه ارتباطی از زیر پل بوده است.

بر اساس این گزارش دوربرگردان جاده آذرشهر از چند سال پیش در پل غله‌زار به علت وقوع تصادفات جاده‌ای به صورت اجباری به سمت وسط رودخانه سوق داده می‌شود، این جاده فرعی که غیراستاندارد و غیرکارشناسانه تعبیه شده بود عامل گرفتار شدن اتومبیل‌ها در سیل شد که در حال گذشتن از جاده بودند.

حال بار دیگر همانند حادثه قطار مرگ بی تدبیری مسوولان وزارت راه فاجعه غم‌باری برای مردم آذربایجان رقم زد.

در انتها جا دارد سلامی بکنیم به نمایندگان استان در مجلس که سینه خود را سپر کرده و مقابل استیضاح وزیر راه ایستادند! سلام نماینده وزیر و دولت!

رفت و آمد خودروها از زیر پل غله زار!

بر اساس فیلم منتشر شده در فضای مجازی، مردم در حال رفت و آمد با خودروها از جاده زیر پل هستند و خبری از تماشا و عکس سلفی و فیلم گرفتن نیست!

سیل در پل غله‌زار ماشین‌ها را با خود می‌برد

فیلمی که از صدا و سیما پخش شد

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • ببینید | فاجعه وسط جاده؛ فرونشست و سقوط یک کامیون مملو از شن و ماسه!
  • ترافیک سنگین و پرحجم در آزادراه‌های البرز
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان