Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد‌مسلم‌ مقدسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به برگزاری اختتامیه چهارمین کنگره ملی شعر مدافعان حرم حضرت زینب (س) در کرمانشاه، اظهار داشت: موضوع ویژه این کنگره‌«صبر و پایداری خواهران شهدای مدافع حرم» بود.

دبیر اجرایی کنگره ملی شعر مدافعان حرم حضرت زینب‌(س) کرمانشاهبا اشاره به حضور شعرا و مداحان مطرح کشور در این کنگره ملی، گفت: خواهر«احمد عزیزی» شاعرآئینی و انقلابی کرمانشاه، پسر‌«سید محمد‌سعید جعفری» شهید شاخص کشور، 12 خواهر شهدای مدافع حرم استان و یزدان ناصری از مداحان اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) در این کنگره مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از میان آثار ارسالی به این کنگره(200 اثر) به 15 اثر به عنوان آثار برگزیده جوایز نفیسی اهدا شد، اضافه کرد: هیأت داوران متشکل از 10 داور از سراسر کشور، اشعار را بدون اسم سربرگ داوری کردند.

به گفته مقدسی، از خانواده‌های سه شهید دوران دفاع مقدس( فضل‌الله رحیمی، جعفر نیری و شهیدان جعفری) و 30 همسر رزمنده جبهه مقاومت اسلامی نیز در این مراسم تجلیل به‌عمل آمد.

وی به پخش چهارمین کنگره ملی شعر مدافعان حرم حضرت زینب (س) از شبکه‌های افق، قرآن و زاگرس اشاره کرد و افزود: برگزاری این کنگره مصادف بود با تولد دختر خردسال یکی از شهدای مدافع حرم استان که برای این فرزند شهید نیز مراسمی را ترتیب دیدیم.

این مسؤول به بیان اینکه در این کنگره احمد علوی و احمد بابایی از شاعران آئینی کشور به شعرخوانی پرداختند، تصریح کرد: پخش نماهنگ، مداحی و سخنرانی از دیگر برنامه‌های اجرایی در این مراسم بود.

وی به حضور جمعیتی زیادی در این کنگره ملی اشاره و بیان کرد: این کنگره به همت هیأت محبان شاهزاده علی‌اکبر(ع)، شورای اسلامی شهر و شهرداری کرمانشاه برگزار شد.

مقدسی شعر آئینی را از پویاترین و فاخرترین جریان‌های سبک شعری در دنیا دانست و یادآور شد: 40 شاعر آئینی در استان فعال هستند، اما باید بر روی مجموعه شعر آیینی کار ریشه‌ای انجام شود.

دبیر اجرایی کنگره ملی شعر مدافعان حرم حضرت زینب‌(س) کرمانشاه با تشکر از اتاق بازرگانی در راستای تهیه فضای برگزاری همایش، از مسؤولان فرهنگی مربوطه خواست فضایی را در اختیار شاعران آئینی کرمانشاه قرار دهند تا محلی برای تربیت این شاعران باشد.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود