Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا روز یکشنبه در آئین افتتاح این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه 46 تابلو در سبک پرتره با محوریت چهره انسان عرضه شده است.
ابوطالب جوان افزود: ابراهیم حاتمی کیا، پابلو پیکاسو، دکتر محمود حسابی، آلفرد هیچکاک، احمد شاملو و سیروس قایقران از چهره های معروفی هستند که نیلوفر آهنی با تکنیک مداد و ذغال، آنها را طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ارزش های فرهنگی را با استفاده از ابزار هنر می توان به نسل آینده انتقال داد، تصریح کرد: این نمایشگاه به مدت شش روز، صبح ها از ساعت 9 تا 13 و عصرها از ساعت 16 تا 18 در گالری معراج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا دایر است.
نیلوفر آهنی هنرمند نقاش آستارایی نیز در این آئین گفت: 10 سال است به صورت حرفه ای با تکیه بر استعداد و بدون استاد، نقاشی و طراحی می کنم و آثار هنری یک سال اخیر من در این نمایشگاه عرضه شده است.
نیلوفر آهنی متولد 1367 آستاراست و آثار این هنرمند پیش از این در شش نمایشگاه گروهی عرضه شده است.
400 هنرمند در هفت انجمن هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا ساماندهی شده است.
بر اساس گزارش دیگری از خبرنگار ایرنا در آستارا رئیس اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان از آغاز نام نویسی شرکت در چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد و افزود: خواهران و برادران بالای 18 سال می توانند تا دهم اردیبهشت ماه با مراجعه به اداره اوقاف و امور خیریه آستارا یا سایت www.quraniran.ir در این مسابقات نام نویسی کنند.
جمشید مهدوی افزود: مرحله شهرستانی این مسابقات در دهه پایانی اردیبهشت ماه در رشته های حفظ، قرائت، تفسیر، ترتیل، تحقیق و مفاهیم قرآن، حفظ و معارف احادیث، دعا، همخوانی قرآن و اذان برگزار خواهد شد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده و سه موسسه قرآنی در آن فعال است.
خبرنگار: یوسف هدایتی ** انتشاردهنده: کبیری
7105 / 7124/2007

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» عصر امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در تالار اندیشه سوره مهر انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام موسی‌پور نماینده ولی فقیه و رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این‌مراسم گفت: در تولید محتوا و منابع فرهنگی اقدامات خوبی انجام و در جایگاه مطلوبی هستیم اما نقص ما در فرآوری و ارایه تولیدات فرهنگی است.

وی افزود: همانطور که اگر در مواد معدنی ارزش افزوده نداشته باشیم موفق نیستیم. موضوعات فرهنگی نیازمند فراوری است و در بهره‌وری از کانی‌های غنی معنوی و فکری نقص داریم و باید برای جبران این نقص فکر کرد. ما در بهره‌وری معنوی هم مشکل داریم و باید برای آن نیز فکر کرد. اندکی بهره وری در حوزه های انرژی و نفتی و مانند آن بسیاری از مشکلات کشور را برطرف می‌کند. در حوزه فرهنگی همانگونه‌که در تولید توجه می‌کنیم باید به بهره وری از این تولیدات و برداشت از آن اقدام کنیم. ما چهره های بزرگ فرهنگی داریم اما در جامعه از آثار چنین چهره هایی بهره برداری نمی‌کنیم و از آثار و برکات انها بهره‌مند نیستیم. این چهره‌ها را باید بشناسانیم و منش آنان را در جامعه ساری و جاری کنیم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: قلب سلیم، صداقت، صراحت و شجاعت از ویژگی‌های بارز حجت الاسلام مطلبی است. تبعیت محض از ولایت از دیگر ویژگی‌های ایشان است.

حجت‌الاسلام سعید فخرزاده نویسنده کتاب رضای انقلاب هم در این‌مراسم گفت: ممکن نیست کسی که در حوزه انقلاب کار می‌کند حجت اسلام مطلبی را که امام جماعت مسجد ابوذر بوده، نشناسد.

وی با بیان سوابق ۷۰ ساله انقلابی این چهره فرهنگی گفت: برای نگارش کتاب سوالات و موضوعات متعددی مطرح و نکاتی بیان شد که با لحن ساده و بیانی شیوا به رشته تحریر درآمدند و در ۷ فصل از جمله زندگینامه ، دوران حیات حوزوی، مبارزات ۱۵ خرداد و منبرها تدوین شدند.

فخرزاده گفت: حجت‌الاسلام مطلبی، الگوی متعالی چهره‌های فرهنگی و انقلابی است. معرفی چنین چهره هایی امر به معروف در جامعه است و این مهم با رونمایی از کتاب رضای انقلاب محقق شد.

کد خبر 6098576 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • پیکر مرحوم رحیم پرواسی در اردبیل تشییع شد
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • تشییع پیکر هنرمند چهره پرداز اردبیلی «رحیم پرواسی»