Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح اصلاح ماده 45 آیین نامه داخلی پارلمان با 94 موافق رای، 100 مخالف، 3 رای ممتنع از 230 نماینده حاضر مخالفت کردند. همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 106 رای موافق، 89 رای مخالف و بدون رای ممتنع از 231 نماینده حاضر با یک فوریت آن هم مخالفت کردند، از این رو بنا شد این طرح به صورت عادی بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ماده واحده این طرح آمده است: پس از اتمام مهلت رسیدگی لوایح سالانه و برنامه توسعه در کمیسیون های تخصصی، کمیسیون تلفیق با ترکیب اعضای کمیسیون های تخصصی و 15 نفر از اعضای کمنیسیون برنامه بودجه تشکیل می شود و در خصوص مواد، تبصره ها، احکام ارجاعی و پیشنهادات مشترکا رسیدگی و اتخاذ تصمیم می کند.
در تبصره یک ماده واحده این طرح آمده است: مدت رسیدگی در هر کمیسیون تلفیق دو روز است که در صورت ضرورت با رای جلسه مشترک یک روز دیگر قابل تمدید است لیکن مجموعه رسیدگی نباید از مدت قانونی یک ماهه کمیسیون تلفیق بیشتر شود.
همچنین بر اساس تبصره 2 ماده واحده، پس از اتمام رسیدگی در کمیسیون تلفیق، جلسه ای با حضور روسای کمیسیون های تخصصی و سه کمیسیون خاص شامل اصل 90 ، تدوین آیین نامه داخلی و ویژه با حضور رییس مجلس تشکیل می شود تا ظرف مدت سه روز صرفا نسبت به تدوین، رفع ناقص احتمالی و جمع بندی نهایی مصوبات، بدون ورود به جزییات احکام اقدام کند و سپس آن را برای طرح در صحن علنی به هیات رییسه مجلس ارسال کند.
در ماده 45 آیین نامه داخلی مجلس آمده است: به‏ منظور تنظیم اصول و مفاد برنامه ‏های توسعه و لوایح بودجه کل کشور و ایجاد هماهنگی بین کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، پس از تقدیم لایحه مربوط توسط دولت به مجلس، کمیسیون تلفیق مرکب از اعضای ذیل تشکیل می‏ گردد:
1- کلیه اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات
2- دو ‏نفر از هریک از کمیسیون‌های دیگر (غیراز کمیسیون‌های تحقیق و تدوین آیین ‏نامه داخلی مجلس)
اعضای مذکور در بند (2) توسط کمیسیون‌های مربوطه انتخاب و به هیات رئیسه مجلس معرفی می‏ شوند.
ماموریت این کمیسیون تا تصویب نهایی قانون برنامه توسعه و یا لایحه بودجه سالانه کل کشور ادامه می‏ یابد.
تبصره- کمیسیون تلفیق با حضور اکثریت مطلق اعضاء رسمیت می‌یابد.
عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده آمل در مجلس شورای اسلامی به عنوان طراح این طرح گفت: روند فعلی در رسیدگی به لوایح برنامه و بودجه اینگونه است که کمیسیون‌های تخصصی در مورد موضوعات مربوط به خود ساعت‌ها و روزها بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند اما تنها سه عضو از کمیسیون‌های تخصصی در کمیسیون تلفیق بودجه یا کمیسیون تلفیق برنامه حضور دارند که این گونه، زحمات کمیسیون تخصصی به هدر می‌رود.
وی افزود: ما در این اصلاحیه خواهان افزایش تعداد اعضای عضو در کمیسیون های تلفیق برنامه و بودجه هستیم.
این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین با تصویب این طرح، کمیسیون‌های تخصصی می توانند به جای کمیسیون تلفیق مستقیما با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارتباط می‌گیرند و در جریان جزییات مربوط به عملکرد بودجه‌ای دستگاه‌ها و بخش‌های تحت مدیریت خود قرار می‌گیرند.
محسن کوهکن نماینده لنجان در موافقت با این طرح گفت: این طرح به معنای مشارکت فعال‌تر و موثرتر کمیسیون‌های تخصصی در تصویب بودجه بخش‌های مربوط به این کمیسیون هاست.
علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس نیز در مخالفت این طرح گفت: اگر این طرح تصویب شود، اتفاق بسیار خطرناکی رخ می دهد، شورای نگهبان قطعا با این مصوبه مخالفت خواهد کرد زیرا این گونه اختیار کل مجلس به یک کمیسیون تخصصی سپرده می‌شود.
سیام**9121**1429
خبرنگار: سمیه لاری**انتشار:محسن طاهرزاده

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام منوچهر مهروی پور عصر یکشنبه در نطق میان دستور صد و سی و یکمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه بر اساس قانون شوراها اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند، اظهار کرد: شهردار موظف به پاسخ گویی در مورد انتصابات و عملکرد منصوبین است.

وی با بیان اینکه رصد مدیران چند دلیل دارد، افزود: ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و جذب بهتر برای خدمت به مردم، تقویت ارتباط میان مردم و مدیران شهرداری و پاسخگو کردن مدیران از جمله این دلایل است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص کارخانه قند نقش جهان اظهار کرد: همکاران ما در کمیسیون پایش بررسی‌هایی در این خصوص داشتند. این کارخانه ظرفیت درآمدسازی دارد و یکی از مهمترین سهام داران آن شهرداری اصفهان است. خواهشمند هستم گزارشی برای تنویر افکار عمومی در خصوص فعالیت‌های این کارخانه ارائه شود.

وی با اشاره به نیازها و دغدغه‌های منطقه ۹ و ۲ شهرداری اصفهان گفت: هر یک از محلات این منطقه تاریخی، مؤثر، انقلابی و شهیدپرور هستند که نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و انجام فعالیت‌های عمرانی است.

مهروی پور با بیان اینکه این منطقه حدود ۱۰۰۰ هکتار وسعت دارد و از این میزان ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده است، افزود: کوهانستان ۱۷ هکتار و سودان ۱۲ هکتار بافت فرسوده دارد که خدمات ایمنی در این محلات را دچار مشکل کرده است.

وی افزود: باید تلاش شود تا در راستای احیای بافت فرسوده شاهد یک اتفاق بزرگ در ماه‌های پایانی دوره کنونی دولت و مدیریت شهری باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اختلاف حریم بین اصفهان و خمینی شهر کلان معضل منطقه ۹ شهر است، افزود: فضای سبز این منطقه که به عنوان ریه اصفهان شناخته می‌شد امروز دچار مشکل است که لازم به نظر می‌رسد شهرداری باید نسبت به این امر رسیدگی کند.

وی افزود: خط بی آر تی در این منطقه حدفاصل جهاد تا خیابان شهید حجازی چند سالی است در دستور کار بوده اما انجام نشده است، مردم نیازمند خدمات مؤثر در حوزه حمل و نقل هستند و مسئولان باید نیازهای این حوزه را برطرف کنند.

مهروی پور با بیان اینکه در منطقه ۲ نیز دچار عقب ماندگی در پیشرفت‌های شهری هستیم، گفت: مدیران مناطق باید در شورا حضور پیدا کنند و گزارش عملکرد بدهند تا معضلات آن‌ها شناسایی و پیگیری شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مستعد برای موفقیت‌های ورزشی و … در سطح مناطق بیان کرد: سرانه‌های ورزشی و خدمات فرهنگی در منطقه ۲ باید تقویت شود تا استعدادها شناسایی و پرورش پیدا کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همکاری‌های آموزش و پرورش و مدیریت شهری گفت: رویداد عصر ورزش که سال گذشته اجرا شد امسال با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری با قدرت بیشتری دنبال شود. همچنین رویداد کلاس شهر مورد توجه قرار گیرد تا در محلات و مناطق مختلف شاهد این رویداد باشیم.

وی با اشاره به مساعدت‌های مالی و پروژه‌های مشارکت محور گفت: پرداخت‌های این حوزه حتی از اردیبهشت ۱۴۰۲ تا کنون صورت نگرفته است که باید مدیریت شهری به این امر توجه کند.

مهروی پور با اشاره به ورود سگ‌ها به فضای سبز شهری بیان کرد: مردم ما پایبند به آئین اسلام و تشیع هستند. این مواردی باید در فضای عمومی و پارک‌ها رعایت شود و اگر آئین نامه‌ای در این زمینه وجود دارد عملی شود.

وی با اشاره به مسئله غزه بیان کرد: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب مسئله غزه نباید از مسئله اول جهان اسلام خارج شود. امروز دانشجویان جهان در حال قیام علیه صهیونیست‌ها هستند و از مدیریت شهری اصفهان نیز می‌خواهیم به صورت مصداقی و رویدادی به این موضوع بپردازد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همایش تجلیل مردم از طرح نور گفت: از سردار رادان و نیروی انتظامی و مردم بابت انجام اقدامات انقلابی تشکر می‌کنیم.

کد خبر 6097227

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟