Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه کشور یکی از مهمترین راهکارهای تحول اقتصادی را سرمایه گذاری در کشور عنوان کرد و افزود: سرمایه گذاری مشترک با طرف خارجی به شرط انتقال تکنولوژی، تولید و اشتغال را افزایش می‎‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا برادران شرکا در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد:یکی از مهمترین مشکلات اقتصادی کشور عدم تعیین اهداف، استراتژیهاو برنامه ریزیهای مناسب است که باید دولتمردان در یک چشم انداز 20 ساله این استراتژی‌هارا تدوین و به مرحله اجرا برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر به هر مدیری که فعالیت بر زمین مانده و یا ابتر دارد، مراجعه می کنیم بودجه،اعتبارات و امکانات را بهانه وجود مشکلات قرار میدهد و این درحالی است که هنوز استراتژیها و اهداف مرتبط با سازمانها بصورت مدون مشخص نشده است.

برادران شرکا تاکید کرد: مدیران باید قبل از درخواست بودجه استراتژی و اهداف سازمان خود را تدوین و مورد ارزیابی قراردهند، سپس بر مبنای آن تقاضای بودجه و نیروی انسانی لازم را ارائه کنند.

لزوم تعیین استراتژیها و اهداف اقتصادی در شورای عالی اقتصاد

عضو هیئت علمی دانشگا طباطبائی تهران اظهار داشت: شورای عالی اقتصاد باید استراتژی‌های اقتصادی کشور را در یک چشم انداز 20 ساله طراحی و اعلام کند که این استراتژی‌ها تنها در شرایط خاص و اضطراری قابل تغییر است.

برادران شرکا افزود: این اقدام در زمانهای مختلف و بصورت پراکنده انجام شده؛ اما انچه که مهم است طراحی و تدوین برنامه ریزیها بر اساس شرایط کشور میباشد و باید همه بدانند که کشور در 20 سال آینده چه نیازهای دارد.

وی از اجماع نخبگان و مدیران به عنوان محور اصلی این برنامه ریزیهای یاد کرد و افزود: استراتژیها باید در شورای عالی اقتصاد متشکل از بخش دولتی، خصوصی و جامعه دانشگاهی تدوین و پس از تصویب در یک شیب ملایم به مرحله اجرا برسد، این الگوئی است که در کشورهای توسعه یافته ژاپن و کره عملیاتی شده است.

رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در این راستا بخش دانشگاهی در حوزه تئوری(علمی و پژوهشی) بخش خصوصی در عرصه اجرا و میدان عملیاتی و همچنین بخش دولتی در حوزه نهاد سازی و رفع موانع احتمالی انرژی‌ایایجا میکند که رشد اقتصادی کشور را سریع‌تر محقق میکند.

وی افزود: ورود به بازارهای خارجی و سرمایه گذاری مشترک به نفع کشور است؛ اما در حال حاضر اقتصاد ایران به دلیل فقدان زیر ساختهای مناسب و برخی قوانین دست و پا گیر آمادگیجهانی شدن را ندارد.

رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد: بخشی از کمبودهای اقتصادی کشور ارتباطی با تحریمها ندارند، بلکه می‌توان این کمبودها رابا یک برنامه ریزی مدون و آیندهنگری مناسب مدیران،رفع کرد، زیرا مدیران آیندهنگر تصمیماتی را اتخاذ میکنند که اثر گذار خواهد بود.

وی در پایان یکی از مهمترین راهکارهای تحول اقتصادی را سرمایه گذاری در کشور عنوان کرد و گفت: سرمایه گذاری مشترک با طرف خارجی به شرط انتقال تکنولوژی، تولید و اشتغال را افزایش میدهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۰۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

تیرماه امسال رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران برگزار می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبرداد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن درنظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا باتوجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: درحال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستورکار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گزاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران باحضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری