Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -
دو فعالسياسي اصلاح طلب از آخرين تصميمات شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان درباره انتخابکانديداي نهايي اصلاح طلبان و چگونگي معرفي کانديداي پوششي ائتلاف اصلاح طلبان - اعتدالگرايانبراي انتخابات پيش رو گفتند و بر معرفي «حسن روحاني» به عنوان کانديداي نهايي اين ائتلافدر صورتي که اتفاق غير قابل پيش بيني رخ ندهد، تاکيد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهگزارش «تابناک»، مهلت ثبت نام کانديداها براي انتخابات رياست جمهوري دوازدهم ساعت18 روز گذشته (شنبه) به پايان رسيد و 28 چهره سرشناس از جمله «حسن روحاني، اسحاقجهانگيري، محمد هاشمي رفسنجاني، محسن غرويان، اعظم طالقاني، سيد مصطفي هاشمي طباء،محسن رهامي و مصطفي کواکبيان» با گرايش اصلاح طلبي و اعتدالگرايي در اين انتخاباتثبت نام کردند.
از بينچهره هاي مذکور به نظر مي رسد غير از «حسن روحاني، اسحاق جهانگيري، محمد هاشميرفسنجاني» سايرين توان عبور از فيلترهاي نظارتي و گرفتن صلاحيت از جانب شوراينگهبان را برخوردار نباشند؛ هرچند اصلاح طلبان در خصوص همين گزينه ها هم نگرانيهايي دارند؛ تا جايي که در واپسين لحظات ثبت نام از کانديداها، «اسحاق جهانگيري»را به عنوان گزينه احتياطي يا کانديداي پوششي وارد گود انتخابات رياست جمهوريکردند.
درهيمن زمينه عضو هيئت رئيسه فراکسيون اميد مجلس درباره گزينه نهايي ائتلاف اصلاحطلبان – اعتدالگرايان براي انتخابات رياستجمهوري دوازدهم، گفت: «حسن روحاني» کانديداي نهايي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوريسال 96 است.
محمدرضاتابش در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» درباره آخرين وضعيت اصلاح طلبان براي حضور درانتخابات رياست جمهوري سال 96 اظهار کرد: در حال حاضر گزينه نهايي اصلاح طلبان برايحضور در انتخابات رياست جمهوري مشخص شده است و ما در حال انجام اقدامات لازم در اينراستا هستيم.
وي افزود:طبق نظر شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان که از مجموعه احزاب و گروه هاي اصلاح طلبتشکيل شده است، روحاني گزينه نهايي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري خواهدبود و ما بر اين اساس اقدامات لازم را در انتخابات انجام خواهيم داد.
اينفعال سياسي اصلاح طلب با اشاره به اينکه بنده با معرفي کانديداي پوششي در کنار روحانيمخالفم، خاطرنشان کرد: بنده با اين فرضيه که متاسفانه از سوي برخي از دوستانمان مطرحشده است مخالفم و معرفي يک نامزد پوششي را نپذيرفته و نمي پذيرم.
وي تاکيدکرد: در شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان طرحي با عنوان «کانديداي احتياطي» مطرحشده است و در خصوص آن جمع بندي لازم صورت گرفت.
عضو هيئترئيسه فراکسيون اميد مجلس اظهارکرد: بدون شک ما با در نظر گرفتن شرايط سياسي کشور درجهت نحوه ورود به انتخابات تصميم گيري خواهيم کرد تا بتوانيم پيروز صحنه انتخابات باشيم.

همچنيننماينده حزب کارگزاران سازندگي در شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان در خصوصمعرفي کانديداي پوششي در کنار «حسن روحاني» به خبرنگار «تابناک» گفت: شوراي عالي سياستگذارياصلاح طلبان درباره معرفي گزينه همسو با روحاني در انتخابات رياست جمهوري تصميم گرفت.
«يدااللهطاهرنژاد» درباره گزينه نهايي اصلاح طلبان براي انتخابات پيش رو نيز اظهار کرد: طبقتصميم اتخاذ شده تا به امروز «حسن روحاني» گزينه اصلي اصلاح طلبان براي انتخابات رياستجمهوري سال 92 است.
وي دربارهچگونگي معرفي گزينه پوششي در کنار روحاني از سوي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري،تصريح کرد: تصميم گيري درباره اين موضوع از سوي اعضاي شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان به هيئت رئيسه شورا واگذار شد و آنها در اين خصوص اقدامات لازم را صورتدادند.
عضو حزبکارگزاران سازندگي درباره چگونگي انتخاب گزينه پوششي روحاني براي انتخابات رياستجمهوري داوزدهم، تاکيدکرد: شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان هفته گذشته درباره معرفيگزينه همسو با روحاني اعلام نظر کرد.
با اينتفاسير به نظر مي رسد اگرچه چند گزينه اصلاح طلب و اعتدالي در کنار روحاني براي انتخاباتپيش رو معرفي شده اند؛ اما همچنان رئيس دولت يازدهم اصلي ترين گزينه ائتلاف اصلاحطلبان – اعتدالگرايان براي انتخابات رياستجمهوري دوازدهم است و همانطور که نام کانديداي پوششي به کانديداي احتياطي تغييريافته است، افراد مذکور در صورت ايجاد شرايط خاص و ويژه به کانديداي ائتلاف اصلاحطلبان – اعتدالگرايان تبديل خواهند شد.
پس با توجه به استفاده از لفظ «احتياط» احتمالا «اسحاق جهانگيري» کانديدايي خواهد بود که در شرايط خاص و به صورت «احتياطي» وارد گود انتخابات مي شود و بنا نيست «پوشش دهنده» روحاني در جريان انتخابات پيش رو باشد!

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی

هادی طحان نظیف در پاسخ به سوال خبنرگار قدس آنلاین در خصوص اظهارات اخیر حسن روحانی ریس جمهور سابق در مورد درک اعضای شورای نگهبان از مسال مهم کشور و آنچه به عنوان دلایل رد صلاحیت او  عنوان شده از جمله توهین به شورای نگهبان و قوه قضائیه و عدم اجرای صحیح برجام، با بیان اینکه بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان با فقهای شورا است و تأکید آنها همیشه بر اجرای قانون است، گفت: اینگونه اظهار نظرها تازگی ندارد و  ظاهرا وقتی برخی افراد تایید می‌شوند سطح درک اعضای شورا بالا است و وقتی رد می‌شوند این سطح درک پایین است!.

وی افزود: مواردی که (به عنوان دلایل رد صلاحیت) به صورت مکتوب به ایشان اعلام شده متعدد است و محدود به آنچه ایشان بیان کرده‌اند نیست ضمن اینکه مورادی هم که ایشان نقل کرده‌اند نیز  دقیق نیست.

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص اینکه چرا دلایل رد صلاحیت ایشان از محرمانگی خارج نشده و رسما الام نمی شود تصریح کرد: ما موارد را به خود افراد می‌گوییم اما برای انتشار علنی نیاز به مجوز قانونی و رفع محدودیت‌های قانونی داریم.

برخی ایرادهای لایحه حجاب و عفاف برطرف نشده

طحان نظیف درباره آخرین وضعیت لایحه حجاب و عفاف هم با اشاره به اینکه اخیراً اصلاحیه مجلس را درباره این لایحه دریافت کردیم اما هنوز بررسی‌های ما به اتمام نرسیده است، گفت: هنوز برخی ایرادات قبلی ما به قوت خودش باقی است.

وی خاطرنشان کرد: هنوز جمع‌بندی نهایی نکردیم و نظر اعلام شده شورا تا زمان تغییرات لایحه در هشتم فروردین ماه است و اصلاحیه اخیر مجلس  هنوز به دست ما نرسیده، از طرف دیگر هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام هم باید در این مورد اعلام نظر کند.

طحان نظیف درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ د ر شورای نگهبان، گفت: هنوز شورای نگهبان به صورت رسمی مصوبات مجلس درباره بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ و اصلاح لایحه برنامه هفتم توسعه را دریافت نکرده است، به محض دریافت مصوبات مجلس بررسی‌های خود را انجام و اعلام نظر خواهیم کرد.

جزئیات مرحله دوم انتخابات

طحان نظیف بیان کرد: بیش از ۴۰ هزار نفر برای دور دوم انتخابات مجلس به عنوان ناظر شورای نگهبان بحث نظارت بر انتخابات را انجام خواهند داد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه مرحله دوم انتخابات در چند استان برگزار می‌شود و این استان‌ها چند حوزه است و در کدام حوزه‌ها انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: جمعه این هفته مرحله دوم انتخابات مجلس برای ۴۵ کرسی، در ۱۵ استان و در ۴۷ شهرستان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: انتخابات مرحله دوم در حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر و اسکو، حوزه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس، حوزه آبادان، حوزه شیراز، حوزه کرمانشاه، حوزه خرم‌آباد، حوزه قائمشهر و حوزه ملایر به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه شورای نگهبان برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی چه تمهیداتی را در نظر گرفته است و آیا نظارت‌ها در مرحله دوم با مرحله نخست تفاوت دارد، تصریح کرد: شورای نگهبان تمهیدات مختلفی را پیش‌بینی کرده است و آموزش‌هایی برای عوامل اجرایی و نظارتی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۴۰ هزار ناظر مردمی، در مرحله دوم انتخابات حضور دارند. سامانه مردم ناظر آماده دریافت گزارش‌های مردم در این مرحله انتخابات است. بنابراین نظارت‌ها در این مرحله با مرحله اول تفاوتی ندارد.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان

طحان نظیف در پاسخ به سوالی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و در نشست قبلی هم تأیید این موضوع را اعلام کردم، اما لایحه برنامه هفتم توسعه مواد و احکام متعددی دارد که نسبت به مفاد احکام دیگر ایراد و ابهاماتی داشتیم که در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان است و قاعدتاً در رفت‌وآمد این ایرادات باقی‌مانده هم باید برطرف شود و مصوبه به صورت یکجا جهت اجرا ابلاغ خواهد شد.

وی بیان کرد: طبق مفاد مصوبه، قانون برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود و بر همین مبنا است مگر اینکه در اصلاحیه تغییری انجام شود.

پرونده تخلفات دور اول انتخابات بسته شده

طحان نظیف در پاسخ به سوال دیگری درباره اعتراض و شکایت برخی نامزدها و منتخبان به وقوع برخی تخلافت از سوی دیگر نامزدها هم با تأکید بر اینکه در مرحله قبل انتخابات، همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: که برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و بازشماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

وی افزود: در برخی حوزه ها جابجایی هایی بین نفرات دوم و سوم به دلیل تایید تخلف ورت گرفت. در برخی حوزه ها هم صندوق هایی ابطال شدند که الیته در نتیجه انتاخبات حوزه تأثیری نداشت ولی ما اصرار داشتیم که همه موارد اطلاع رسانی شود.

این خبر تکمیل می‌شود...

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»