Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر نجفقلی حبیبی دبیر دومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در اسلام و ایران با اشاره به سابقه اولین دوره برگزاری این کنگره در دانشگاه تهران گفت: در اولین دوره برگزاری کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در اسلام و ایران ۲۲۰ نفر ازشخصیت های علمی داخل و خارج از کشور شرکت کردند ودر حال حاضر مجموعه مقالات اولین دوره این کنگره به صورت کتاب چاپ و منتشرشده که در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ریاست این کنگره را دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر عهده دارد وقرار است دانشگاه های تهران، شیراز و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم همکاری داشته باشند.

حبیبی درباره موضوعات مورد بحث در این کنگره بین المللی گفت: محور موضوعات دردومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در اسلام و ایران حول سه محور خواهد بود که یکی تاریخ پزشکی قبل از اسلام، تاریخ پزشکی در دوره اسلام که خود به دو دوره قبل از معاصر و دوره معاصر تقسیم می شود که در دوره معاصر بحث های جدید تحولات پزشکی درایران و اسلام بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

او ادامه داد: ورود ایران به فضای جدید پزشکی و تاسیس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران و پزشکی جمهوری اسلامی ایران در حوزه های دارو سازی و جراحی که بسیار پیشرفت کرده است از دیگر موضوعات این کنگره بین المللی است.

دبیردومین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی در اسلام و ایران با اشاره به حضور زنان در حوزه پزشکی گفت: یکی از جنبه های مورد بررسی در کنگره امسال توجه به نقش و حضور زنان در امر پزشکی خواهد بود وامروزه تعداد دانشمندان زنی که در حوزه پزشکی در حال فعالیت هستند افزایش چشمگیری نسبت به گذشته داشته است.

او همچنین یکی دیگر از موضوعات این کنگره را نقش پزشکی در ۸ سال دفاع مقدس اعلام کرد و گفت: در جریان جنگ تحمیلی، پزشکان و حوزه پزشکی کشوربا امکانات محدود آن دوره تحولات عظیمی را در امر پزشکی کشورمان پدید آوردند که قرار است در این کنگره مورد بررسی قرار گیرد.

حبیبی به اولین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی اسلام و ایران اشاره کرد وافزود: یکی از محورهای مهم اولین دوره این کنگره، بحث طب سنتی بود که مهمانان خارجی از کشورهای چین و هند هم در این خصوص سخنرانی های مفصلی داشتند و یکی از مصوبات آن دوره، توجه خاص کشور به طب سنتی بود که باعث شد در نهایت در شورای عالی انقلاب فرهنگی طب سنتی به عنوان یک رشته تحصیلی در دانشگاه ها مورد قبول قرار گیرد.

او گفت: از دیگر دستاوردهای اولین کنگره بین المللی تاریخ پزشکی اسلام و ایران این بود که در کنار طب سنتی به حوزه داروهای گیاهی هم توجه خاصی شد و زمین برای کشت این داروها در اختیار متقاضیان کشت داروهای گیاهی قرار گرفت که امروزه اقبال بین المللی هم در این زمینه بسیار پیشرفت داشته است.

دریافت کننده: مهرنوش زارعی هنزکی/انتشار: آخوندی

204

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرده است، در این کنگره فوق خبر داد و گفت: این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.   وی افزود: در حوزه آزمایشگاه های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند ، که شرکت های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.   وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   دکتر حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می کنند.   وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.   وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.   حمزه لو گفت:  باید در تمام حوزه ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین دوره لیگ فوتسال مهاجرین + فیلم
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون