Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@13:26:30 GMT

۱۸ مدرسه با مشارکت خیرین در اسداباد احداث شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۴۳۹۱۳

۱۸ مدرسه با مشارکت خیرین در اسداباد احداث شده است

اسدآباد- رئیس آموزش وپرورش شهرستان اسدآباد گفت: تاکنون ۱۸ مدرسه با مشارکت خیرین در شهرستان اسداباد ساخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمان سجادی ظهر یکشنبه در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان اسدآباد اظهار داشت: تاکنون در شهرستان اسدآباد، ۱۸ مدرسه با مشارکت خیرین احداث و یا تجهیز شده و ۷ قطعه زمین نیز توسط خیرین برای ساخت مدرسه واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شهرستان اسدآباد ۶۱۰ نفر از کارکنان آموزش وپرورش ماهیانه مبلغی از حقوقشان خود را به حساب خیرین مدرسه ساز واریز می کنند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد گفت: سال گذشته ۶۵۰ میلیون ریال از سایر وزارتخانه ها برای آموزش وپرورش شهرستان دریافت شده است.

وی عنوان کرد: تعمیر ۲۰ سرویس بهداشتی مدارس و نقاشی و زیباسازی ۳۶ مدرسه و واریز ۴۲۰ میلیون ریال به حساب مدارس از جمله اقدامات سال گذشته بوده که از جانب کمک های خیرین انجام شده است.

سجادی بیان کرد: اسدآباد از لحاظ دارابودن سیستم گرمایشی بخاری نفتی کاربراتوری مدارس، رتبه اول را در استان همدان دارد به طوری که در حال حاضر۶۱ مدرسه شهرستان اسدآباد دارای سیستم گرمایشی بخاری نفتی کاربراتوری است.

وی تاکید کرد: ۴۰ مدرسه شهرستان اسدآباد دارای سرویس بهداشتی نامطلوب و ۳۶ آموزشگاه روستایی شهرستان اسدآباد نیازمند بهسازی و مقاوم سازی است.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد عنوان کرد: ۷۸ مدرسه شهرستان دارای حیاط خاکی، ۵۹ مدرسه شهرستان نیازمند احداث آبخوری، ۴۹ مدرسه نیاز تخریب و بازسازی، ۶۳ مدرسه نیازمند زیبا سازی و نقاشی و ۴۹ مدرسه نیاز به تعمیرات داخلی دارند.

وی افزود: در حال حاضر شهرک های فرهنگیان، شهرداری و سید احمد بدون مدرسه هستند که درصورت رفع شدن این مشکل تا چندین سال شهر اسدآباد نیازی به ایجاد فضای آموزشی جدید نخواهد داشت.

سجادی تاکید کرد: درحال حاضر زمین لازم برای ایجاد فضای آموزشی درشهرک سیداحمد تحویل داده شده که باید برای اخذ سند و آغاز و اجرای کار عملیاتی پروژه ۶۶۰ میلیون ریال به حساب مسکن وشهرسازی واریز شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس

همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با حضور در جمع مدیران در این نشست تخصصی، گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده گفت: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز بدون مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفهوم درست، شروع کنند.

وی افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور