Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،کارخانه دوچرخه سازی آساک قوچان که یکی از بزرگترین کارخانه‌های دوچرخه سازی در خاورمیانه محسوب میشود و محل ایجاد اشتغال برای بسیاری از هم وطنانمان در این منطقه به شمار می آمد رسما تعطیل شد.

مجتمع صنعتی دوچرخه سازی قوچان با نام تجاری”آساک دوچرخ” در زمینی به مساحت 20 هکتار در سال 1362 طرح ریزی و در 22 مهرماه 1377با ظرفیت تولیدی 300هزار دستگاه دوچرخه در سال به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در نهایت مشکلاتش به دلیل رکود کنونی و همچنین بی تدبیری مدیران و مسئولان آن به اوج خود رسید و این کارخانه را به پایان خط 20 ساله خود رساند.

یونس ضیائی، رئیس شورای کارگری مجتمع دوچرخه سازی قوچان در رابطه با تعطیلی این کارخانه گفته است که این کارخانه طبق نامه مالک کارخانه از تاریخ 12 اسفند ماه 95 رسما تعطیل و 40 کارگر باقی مانده در این واحد تولیدی نیز رسما بیکار شدند.

او به عدم پرداخت حقوق و معوقات کارگران توسط کارفرما اشاره کرده و بیان داشته که حقوق کارگران این کارخانه 22 ماه پرداخت نشده،همچنین 25 ماه بیمه واریز نشده و طی سه سال اخیر هیچگونه پاداش و عیدی نیز به کارگران پرداخت نشده است.

یکی از شهروندان قوچانی نیز در گفتگو با خبرنگار «نسیم آنلاین» در رابطه با تعطیلی این کارخانه گفته نزدیک انتخابات مجلس سال 94 بود که برخی از مسئولان به دلیل تبلیغات بیان کردند که چرخ کارخانه دوچرخه سازی آساک دوباره خواهد چرخید و این تبیلغات در بسیاری از رسانه ها نیز منتشر شد اما بعد از انتخابات هم هیچ تغییری صورت نگرفت. وی ادامه داده است که وامی گرفتند تا معوقات کارگران پرداخت شود اما تنها بخش کوچکی از وام گرفته شده نیز به کارگران پرداخت شد.

به گفته بسیاری از شهروندان قوچانی این روزها دوچرخه های ساخت چین و تایوان است که در بازار جایگزین دوچرخه های آساک شده و این در حالی است که تا پیش از بسته شدن این کارخانه، هیچ یک از فروشگاه های منطقه تمایلی برای فروش دوچرخه های وارداتی نداشتند.

شکی نیست که چنان چه به وضعیت این کارخانه و کارخانه هایی از این دست رسیدگی نشود به زودی شاهد بیکار شدن عده ای بیشتر از هم وطنانمان و همچنین در دست گرفتن بازار داخلی توسط اجناس وارداتی خواهیم بود، دیروز کارخانه ارج، امروز آساک و فردا را خدا می داند!

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • (تصاویر) کارخانه عضله سازی هادی چوپان افتتاح شد!
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • ترکیدن مخزن در کارخانه نوشابه‌سازی (فیلم)
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • ترکیدن مخزن در کارخانه نوشابه‌سازی + فیلم
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند