Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما در اداره کشور از جریان های حزبی مختلفی در این چند سال پس از انقلاب بهره برده ایم و هر کدام زحماتی کشیده اند اما باز مردم ناراضی از وضع اقتصادی مانند اشتغال، معیشت، تولید و همین طور وضعیت فرهنگی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدانشجونیوز ، انتخابات ها در نظام جمهوری اسلامی ایران نشان از مردم_سالاری دینی و اهمیت مشارکت مردم در تعیین سرنوشت کشورشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چه مشارکت مردم در این مقوله بیشتر باشد نشان از مشروعیت نظام دارد؛ نظامی که قانون اساسی آن بر پایه اسلام بنا نهاده شد و تحلیلگران اروپایی در اول انقلاب آن را دولت رفاه نامیدند.

اگر این قوانین به درستی پیاده شوند مردم در رفاه کامل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی قرار خواهند گرفت و البته که نسبت به سالهای قبل انقلاب پیشرفت های چشمگیری داشتیم که جای بسی شکرگزاریست اما با همه پیشرفتها هنوز به ایده آل ها نرسیده ایم و نقصی که 38سال پس از انقلاب در حال حاضر گریبان گیر مسایل پیش روی کشور است عدم وجود مدیرانی انقلابی، فعال، متعهد و کارآمد است.

ما در اداره کشور از جریانهای حزبی مختلفی در این چند سال پس از انقلاب بهره برده ایم و هر کدام زحماتی کشیده اند اما باز مردم ناراضی از وضع اقتصادی مانند اشتغال، معیشت، تولید و همینطور وضعیت فرهنگی هستند.

ما در انتخابات باید فراتر از وابستگی به احزاب، اشخاص و علاقه شخصی خود فعالیت کنیم.انتخاب باید بر اساس ملاک ها و معیارهایی باشد که در چارچوب اسلام و راه حل مشکلات کشور بگنجد.

شخص مدیر باید انقلابی باشد یعنی:

1-پایبند به مبانی_اسلام و انقلاب باشد تا محکم و استوار در طوفان حوادث حزبی،جناحی و شخصی زمین نخورد و شخص عمل گرای افراطی نشود و به مانند بیدی در مقابل باد، تغییر جریان ندهد.

2-نشانه گیری آرمانهای_انقلاب و عزمی راسخ در رسیدن به این اهداف.

همتی بلند داشته باشیم برای رسیدن به آرمانهای انقلاب تا کوتاه نیاییم در مقابل فشارها و ما_میتوانیم را به اثبات برسانیم.

3-استقلال کشور در زمینه هایی چون:

الف_ استقلال_اقتصادی یعنی در معادله اقتصاد جهانی هضم نشویم بلکه با تکیه بر علم و عمل جوان ایرانی کشور را از حوادث معیشتی نجات دهیم.

ب_ استقلال_فرهنگی یعنی زندگیمان را بر اساس یک سبک زندگی اسلامی-ایرانی بنا کنیم تا دیوارهایش غیرقابل نفوذ در مقابل رسوخ رشمیزهای دشمن باشد.

ج_ استقلال_سیاسی یعنی فریب دشمن را نخوریم و پازل دشمن را تکمیل نکنیم.

4-حساس بودن به دشمن و نقشه آن و عدم تبعیت از دشمن که در قرآن کریم تعبیر #جهاد_کبیر را داراست.دشمن را که بشناسیم کالک عملیاتی،سلاح و هدفش را خواهیم شناخت و دیگر ناخواسته در زمین آن بازی نمیکنیم و با کار نادرستمان خدای ناکرده پازل دشمن را تکمیل نخواهیم کرد.

5- تقوای دینی و سیاسی داشته باشد.تقوای سیاسی یعنی دوری از لغزشگاه های دشمن که به دنبال تقوای دینی قابل درک است، لازمه یک مدیر است.تقوا یعنی خود را و تصمیمات خود را در محضر خدا دیدن.

بر اساس همین مواضع #بسیج_دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی #بوشهر در فعالیت انتخاباتی خود در سال96 به دنبال تعیین و اعلام ویژگی ها و ملاک های یک رییس جمهور و اعضای شورای اصلح میباشد و به هیچ وجه به دنبال حمایت از شخص یا حزب خاصی نیست چون در ماموریت های بسیج دانشجویی نمیگنجد و هر حمایتی خارج از تقوای سیاسی تشکل میباشد.

انتهای پیام/صا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده

حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره خیزش اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا در پارادوکسی قرار گرفته که هم می‌خواهد از رژیم صهیونیستی حمایت کند و آن را به عنوان امنیت ملی آمریکا تلقی کند و هم از سوی دیگر باید پاسخ نسل جدید آمریکا را که به دنبال آزادی و حقوق بشر و موضوعات دیگر هستند را بدهد.

وی افزود: این مسائل باعث شده تا آمریکا در یک بن‌بست سیاسی در عرصه داخلی و بین‌المللی قرار گیرد و به نظر می‌رسد این جنبش دانشجویی که در آمریکا آغاز شده و حتی به کشور‌های دیگر امکان سرایتش وجود دارد، خاطرات جنبش دانشجویی ۱۹۳۰ و ۱۹۶۸ را تداعی می‌کند که توانست به دولت آمریکا فشار وارد کند تا در خصوص جنگ ویتنام تجدیدنظر داشته باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: اگر همین روند ادامه پیدا کند شاهد خواهیم بود به‌رغم سرکوبی که دولت آمریکا با مشت آهنین انجام می‌دهد، فروپاشی درونی در رابطه با لیبرال‌دموکراسی و حقوق بشر ادعایی رقم بخورد. دولت ایالات متحده آمریکا باید از میان گزینه‌هایی که وجود دارند یکی را انتخاب کند؛ یعنی یا به خواست ملت خود گوش فرادهد یا اینکه به خواست و مطالبه لابی صهیونیست که می‌خواهد آمریکا را در باتلاق بیشتر فرو ببرد، توجه کند.

کنعانی‌مقدم با بیان اینکه تجربه اثبات کرده هرگاه اساتید و بعد هم رسانه‌ها به یک جنبش دانشجویی می‌پیوندند، این اقدام قابل سرکوب نیست، گفت: هرچند ممکن است کمی شعله آن کمرنگ‌تر شود، اما آتش زیر خاکستری است که هرلحظه امکان شعله‌ور شدنش وجود دارد.  

وی بیان کرد: آقای بایدن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حمایت لابی صهیونیستی نیاز مبرم دارد و به همین دلیل تلاش می‌کند آخرین گام حمایتی خود از صهیونیست‌ها را بردارد و دست به سرکوب دانشجویان بزند، اما اگر انتخابات تمام شود آقای بایدن شکست بخورد به نظر می‌رسد دولت بعدی چاره‌ای جز توجه به خواست اساتید، دانشجویان و نسل جدید آمریکا نخواهد داشت و حمایت از رژیم صهیونیستی را کنار بگذارد یا حداقل کمتر کند.

این کارشناس مسائل سیاسی درباره تأثیر خیزش دانشگاهیان آمریکا و امکان سرایت آن به دیگر نقاط دنیا بر پایان جنگ غزه و محاصره این منطقه گفت: تجربه اثبات کرده رژیم صهیونیستی به هیچ یک از قوانین و چارچوب‌های بین‌المللی پایبند نیست و نسبت به سازمان ملل، قطعنامه‌ها و فشار‌های جهانی بی‌توجه است. آنها تصمیم دارند غزه را به یک سرزمین سوخته تبدیل و تمامی فلسطینی‌ها را به کوچ اجبار وادارند و سپس این منطقه را کاملاً تحت اشغال خود درآورند و در این مسیر از هیچ کس و هیچ چیز ترس و واهمه‌ای ندارند.  

کنعانی‌مقدم تأکید کرد: پیش‌بینی ما این بود که صهیونیست‌ها به رفح حمله کنند که آن را آغاز کردند؛ بنابراین کشتن مردم و بی‌گناهان برای رژیم اشغالگر قدس هیچ کاری ندارد، اما آنچه که مهم بوده این است که امکان دارد با ادامه تجاوزات اسرائیل و حمله به رفح فلسطینیان ساکن در کرانه باختری و حتی فلسطینیان مصر و اردن به مردم غزه بپیوندند و این به معنای درگیر شدن صهیونیست‌ها در چند جبهه خواهد بود که توان مقابله با آن را ندارد.

وی گفت: در این شرایط تنها راهی که وجود دارد، مقاومت و ایستادگی است و اگر دقت کرده باشید اکثر افرادی که در جنبش دانشجویان آمریکا، انگلیس، استرالیا، فرانسه و آلمان مشارکت دارند چفیه به گردن دارند و آن را به عنوان سمبل مقاومت می‌دانند، کاری که مقام معظم رهبری انجام می‌دهند و آن را نماد مقاومت می‌دانند. قبلاً می‌گفتند بسیج انگلیس و فرانسه دست به کار شده‌اند ولی امروز ظاهراً بسیج دانشجویی در آمریکا فعال شده و راه خود را دنبال می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم