Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@02:06:43 GMT

۱۸ میلیون لیتر بنزین در استان خراسان جنوبی توزیع شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۱۳۳۴

۱۸ میلیون لیتر بنزین در استان خراسان جنوبی توزیع شد

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی با اشاره به میزان سوخت تعطیلات نوروزی امسال گفت: حدود ۱۸ میلیون لیتر بنزین در این مدت توزیع شده است که نسبت به سال گذشته که ۱۶ میلیون و ۳۰۰ میلیون لیتر بوده است رشد ۷ درصدی داشته است.

علی‌اصغر اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: یکی از فصول مهم سوخت‌رسانی که تمام شرکت‌های ملی پخش فرآورده‌های نفتی بسیج می‌شوند بحث سوخت‌رسانی زمستانی است که در استان خراسان جنوبی به نحو مطلوبی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از توزیع سوخت زمستانی بایدسوخت نوروزی توزیع شودو بسیج مجددی در این شرکت ایجاد می‌شود که با توجه به افزایش سفر در ایام نوروز باید سوخت بنزین و سی‌ان‌ جیمردم نیز تأمین شود.

مدیر شرکت ملی پخش ملی فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی بیان کرد: سال گذشتهبا توجه به محدودیت‌های گاز طبیعی در بحث نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه، فرآورده نفت گاز به نیروگاه در فصل زمستان بدون هیچ مشکلی تحویل شد.

فرآورده‌های نفتی در استان با 200 دستگاه نفتکش توزیع می‌شود

اصغری با بیان اینکه در این راستا نسبت به سال 94 بیش از 2 برابر سوخت به نیروگاه‌ها تحویل شده است افزود: این میزان سال گذشته بیش از 100 میلیون لیتر و سال 94 نیز 50 میلیون لیتر بوده است که رقم بسیار خوبی است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل بعد مسافت با مبادی تأمین استان که عمدتاً رفسنجان است توانستیم با 200 دستگاه نفتکش این فرآورده‌ها را در استان توزیع کنیم.

توزیع 950 میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سطح استان

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی یادآور شد: سال گذشته 950 میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی شاملبنزین، نفت سفید و نفت گاز در سطح استان توزیع شده است.

اصغری با بیان اینکه در حد مطلوب سوخت ریلی، زمینی و هوایی استان تأمین شده است گفت: دو مرکز تأسیسات سوخت‌گیری در طبس و بیرجند سوخت هواپیما را تأمین و علاوه بر آن سوخت ناوگان ریلی راه آهن شرق در طبس نیز تأمین می‌شود.

وی بیان کرد: اتفاق خوبی که در سطح استان رخ داده این است ظرفیت جایگاه‌های سی‌ان‌جی در خراسان جنوبی بسیار بالاتر از نیاز مصرفی استان است.

25 جایگاه سی‌ان‌جی در خراسان جنوبی فعال است

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی از وجود 25 جایگاه سی‌ان‌جی در استان خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر 77 جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی نیز در استان فعال است.

اصغری یادآور شد: خوشبختانه با توجه به تأکیداتی که در بحث هوای پاک و کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه‌جویی بنزین شده است رشد مناسبی برای سی‌ان‌جی داریم و در سال گذشته شاهد 15 درصد رشد مصرف سی‌ان‌‌جیدر استان بوده‌ایمکه رقم بسیار مطلوبی است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 32 میلیون کیلوگرم گاز سی ان جی توزیع شده که این رقم در سال 94 به مقدار 28 میلیون کیلوگرم بوده و از رشد بسیار خوبی برخوردار است.

وی با اشاره به فروش سوخت مرزی در سنوات گذشته گفت: در آینده نزدیک گاز مایع در سطح مرز به صورت پایلوت کشوری در خراسان جنوبی عرضه خواهد شد که این روند رونق بازارچه‌ها را درپی خواهد داشت.

اخذ مجوز عرضه گاز مایع در بازارچه مرزی ماهیرود

اصغری یادآور شد: اقدام خوبی که به صورت جدی از سال گذشته پیگیری و مجوز آن نیز گرفته شده است عرضه گاز مایع در بازارچه مرزی ماهیرود است که امیدواریم در آینده نزدیک عملیاتی شود و با توجه به زیرساخت‌هایی که ایجاد شده عرضه گاز مایع در مرز انجام شود.

وی با اشاره به ایجاد انبارهای جدید فراورده‌های نفتی اظهار داشت: فضای ذخیره‌سازی در انبار قدیمی 19 میلیون بود که در انبار جدید به 100 میلیون لیتر رسیده است و از نظر حجم ذخیره‌سازی و سوخت‌رسانی ظرفیت خوبی ایجاد شده است.

مدیرشرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه انبار جدید با قابلیت ایجادپایلوت صادراتی شرق کشور طراحی شده است گفت: با توجه به پتانسیلی که خراسان جنوبی و نزدیک بودن به مرز و بازارچه مرزی دارد می‌تواند به عنوان پایلوت صادراتی نیز استفاده شود.

اصغری تصریح کرد: انبار جدید فرآورده‌های نفتی خراسان جنوبیقابلیت‌های خوبی از نظر ایمنی و پدافند غیرعامل داشته و در بحث ایمنی مجهز به استانداردهای روز است.

انتهای پیام/

R41348/P1357/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید

 به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: امارات متحده عربی در حال استقرار بازوهای رباتیک در پمپ‌های بنزین خود برای رباتیک کردن روند سوختگیری است. به لطف این بازوهای رباتیک، بیش از ۲۰ میلیون نفر سوخت بهتر و سریع‌تری را برای خودروهای خود دریافت می‌کنند.

شرکت ملی نفت ابوظبی جدیدترین نوآوری خود را معرفی کرد. بازوی رباتیکی که دریچه بنزین خودرو را باز، درپوش آن را جدا و باک را به شکل دقیق و آسان پر می‌کند.

این بازوی رباتیک نه تنها باک خودرو را پر می‌کند، بلکه به لطف بهره‌گیری از یک برنامه در وقت افراد نیز صرفه‌جویی می‌کند. این برنامه تضمین می‌کند که دقیقاً مقدار سوخت مورد نیاز خود را دریافت می‌کنید.

توسعه این بازوی رباتیک بیش از یک سال به طول انجامیده است. این سیستم نه تنها سریع است، بلکه برای سازگار بودن با محیط زیست و به حداقل رساندن خطرات نشت سوخت ایجاد شده است.

این بازوی رباتیک چطور کار می‌کند؟

وقتی به یکی از پمپ‌های بنزین ADNOC که به این فناوری مجهز هستند، می‌رسید، نوع سوخت خود را انتخاب می‌کنید و روی صفحه لمسی یا برنامه مخصوص آن روی گوشی هوشمند خود انتخاب می‌کنید.

سپس یک بازوی رباتیک با یک نازل و حسگرهای مناسب اطمینان حاصل می‌کند که نازل هنگام پمپاژ سوخت به درستی تراز شده است. دوربین‌ها و حسگرها بر این فرآیند نظارت می‌کنند و در عین حال اطمینان می‌دهند که همه چیز به درستی و ایمن انجام می‌شود.

سرانجام هنگامی که سوخت‌رسانی به پایان می‌رسد، بازوی رباتیک نازل را عقب می‌کشد و با بستن درب باک و دریچه سوخت، راننده را راهی می‌کند.

توسعه این بازوی رباتیک بخشی از یک استراتژی پنج ساله است تا اطمینان حاصل شود که خودروها به درستی سوختگیری می‌کنند.

این فناوری همچنین به عنوان مثال بهره‌وری کارگران را افزایش می‌دهد که به معنای صرف کردن ساعات کمتری در فضای باز در گرما و سرماست. ضمن اینکه برای مشتریان نیز این به معنای انتظار کمتر است.

به گفته مسئولان اماراتی، این فناوری برای اولین بار در خاورمیانه و برای نخستین بار در آب و هوای گرم تابستان آزمایش شده و این گام رو به جلو نشان دهنده تعهد تزلزل ناپذیر ما به تعالی خدمات است. این فناوری برای پشتیبانی از کارکنان موجود، افزایش بهره‌وری آنها و کاهش زمان انتظار مشتریان استفاده خواهد شد.

در حال حاضر یک پروژه آزمایشی در ابوظبی در حال انجام است. هدف آن نیز جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات است. سپس از این داده‌ها برای فعال کردن فناوری بازوی رباتیک در سراسر شبکه سوخت رسانی در امارات متحده عربی استفاده می‌شود.

اماراتی‌ها همچنین اولین تجربه شخصی سازی شده با هوش مصنوعی در منطقه را برای سوخت‌گیری توسعه داده‌اند. به لطف این برنامه، دوربین‌های هوشمند، خودرو را شناسایی و بررسی می‌کنند و صفحه‌های دیجیتال، راننده را برای سوخت‌گیری هدایت می‌کنند. همه این کارها را می‌توان به راحتی از همان پشت فرمان انجام داد و نیازی به ترک خودرو نیست.

مسائل مربوط به سوخت رسانی می‌تواند شامل چالش‌های مختلفی باشد، مانند اینکه سطح بالای ترافیک می‌تواند منجر به زمان انتظار طولانی در پمپ‌های بنزین شود. بنابراین پیاده‌سازی فناوری‌های جدید مانند این بازوی رباتیک می‌تواند کارایی را افزایش دهد و در عین حال نگرانی‌های ایمنی را برطرف و رضایت مشتری را فراهم کند.

اماراتی‌ها انتظار دارند این بازوی رباتیک تا پایان سال به طور کامل عملیاتی شود. این فناوری قرار است در بیش از ۵۰۰ پمپ بنزین مستقر شود و به بیش از ۲۰ میلیون نفر خدمات‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • کشف و توقیف ۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • قاچاقچی سوخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه شد
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد