Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در خصوص مراجعات مردم به او برای حل مشکلات مربوط به بیکاری‌شان توضیحاتی را ارائه داد. حجت الاسلام سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه ماهیت زندگی بر مبنای تلاش و کوشش بنا شده است، اظهار کرد: موضوع بیکاری صرفا مختص ایران نیست بلکه در سایر جوامع اروپایی و آمریکایی این معضل وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ما با اتکا به مساحت کشورمان می توانیم گامهای بلندی را در جهت حل این معضل برداریم، تصریح کرد: در حل معضل بیکاری 50 درصد مسئولان و 50 درصد خود مردم سهم دارند؛ خود مردم باید کارآفرین باشند و استعدادهایشان را بشناسند؛ متاسفانه بعضا خود مردم از سنگ پا تا سنگ قبر را قاچاق می کنند؛ با این وضعیت مشخص است که بیکاری به وجود می آید؛ اگر عده ای قاچاق نکنند و عده ای دیگر از مردم هم آن کالای قاچاق را نخرند، در کشور اشتغال ایجاد می شود و بیکاری که ام الفساد است ریشه کن می شود.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: من چون طلبه ام و منبر می روم و سخنرانی می کنم، به طور طبیعی به عنوان یک روحانی افراد مراجعه می کنند و درحالیکه هرگز از پُست و سِمت و جایگاهم نمی پرسند، می گویند که "شما که روحانی هستی نمی توانی برای اشتغال ما فکری کنی؟"؛ بسیار پیش آمده که ما هم وقتی احوال خانواده ها را جویا می شویم، معمولا آنها از نبود اشتغال گله مند و ناراحت هستند.
حجت الاسلام اکرمی افزود: در نهاد ریاست جمهوری که من مسئول شورای فرهنگی هستم، مکرر هم به صورت تلفنی و هم به صورت ارسال نامه، از من تقاضای کار می شود؛ خود من نیروی خاصی از این طریق نگرفتم؛ به آنها می گوییم که خودمان برای شما کاری سراغ نداریم؛ اما گاهی آن متقاضیان را برای کاریابی به وزارت کار در خیابان انقلاب راهنمایی می کنیم.
وی همچنین یادآور شد: در سالهای قبل آنقدر نیروی اضافی و مازاد گرفته شد که خدا می داند گاهی برای نشستن همه نیروها بر روی صندلی، با مشکل مواجه هستیم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پایان در خصوص فعالیتهای خود در طول روز، گفت: ظهرها در "مسجد سلمان" نهاد ریاست جمهوری نماز می خوانم و در غیر وقت نماز، مقاله می نویسم و مصاحبه می کنم و بالاخره بیکار نمی مانم.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون و عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: سیاسی‌بازی و ورود به مسائل حاشیه‌ای مانع خدمت‌رسانی و چالشی برای شوراهای اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ابوالفضل ابوترابی شامگاه _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بخش کرون از توابع شهرستان تیران و کرون اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان یک قوه در کنار سه قوه مقننه، قضائیه و مجریه حائز اهمیت هستند و اساتید بزرگ حقوق جایگاه مهمی به این نهاد می‌دهند.

وی افزود: نباید از جایگاه آن غفلت کرد که نویسندگان قانون اساسی نیز با نگاه بلند به آن اشاره کرده و در اصول ۱۰۰ تا ۱۰۶ به اهمیت و جایگاه آن پرداخته و در اصل ۱۰۷ به صورت ویژه توجه شده است.

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با شناخت این جایگاه انتظارات مشخص و نمایندگان مردم در این نهاد نیز به وظیفه‌های اصلی خود می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه ناشناختگی وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا بر عملکرد این نهاد تأثیر می‌گذارد، تصریح کرد: شوراها وظیفه اجرایی ندارند و عمده کار آن‌ها تصمیم‌گیری محلی بوده و به عنوان پارلمان در یک شهر و روستا وظیفه و مأموریت دارند.

ابوترابی اضافه کرد: مسائل حاشیه‌ای و نگاه سیاسی در انتخاب اعضای آن و همچنین اجرای برنامه‌های منتخبین مردم در شورای اسلامی باعث شده تا فعالیت‌های این نهاد تحت تأثیر موضوعات فرعی بشود و در خدمت‌رسانی با مشکل روبرو شوند.

وی با بیان اینکه اصلاح نگرش و توجه و تمرکز بر مأموریت محلی و خدمت رسانی باعث افزایش عملکرد آن‌ها خواهد شد، تصریح کرد: شوراهای اسلامی با همکاری شهرداران و دهیاران در تصدی مسئولیت محلی امکان رفع بسیاری از مشکلات منطقه خود را دارند.

عضو کمسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی سیاست پیشنهاد طرح جامع مدیریت شهری را جلوگیری از تمرکزگرایی در تهران و مراکز استان‌ها بیان کرد و اذعان داشت: با تصویب و اجرای این قانون وظایف مدیران محلی افزایش یافته و با همکاری مردم مشکلات احصا و رسیدگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی طرح جامع مدیریت شهری در مجلس دوازدهم بررسی و به صحن علنی خواهد رفت، اما در برنامه هفتم توسعه کشور به این نیاز و موضوع مهم اشاره شده تا دولت برای آن برنامه‌ریزی و اقدام کند.

کد خبر 748914

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!