Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر اعتبارات محقق شود، در نظر داریم تا سه ماه آینده از محل بودجه و اعتبارات سال 96 آب و فاضلاب روستایی و مشارکت خود مردم مشکل آبرسانی به 5 روستای طبس را مرتفع خواهیم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان؛ 23 اسفندماه سال 95، گزارشی مبنی بر غیر بهداشتی بودن آب شرب 5 روستای شهرستان طبس با عنوان وعده آبرسانی که 10 ساله شد/ وقتی اهالی5 روستای طبس آب زنگارزده تانکری می خورند/ آمادگی مردم و خیران برای مشارکت در آبرسانی و قول های بی عمل آب و فاضلاب روستایی بر روی سایت خاورستان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع طی این گزارش، مردم 5 روستای طبس از غیربهداشتی بودن آب شرب روستاهای خود گلایه مند بودند، مسئولان وقت شهرستان طبس برای اجرای طرح آبرسانی به این 5 روستا در سال 87 قولهایی داده بودند و بسکابادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان هم در یکی از برنامه های رادیویی استان گفته بود که طرح آبرسانی به این روستاها را در هفته دولت سال 95 به بهره برداری می رسانیم. اما در حالی که مردم و خیران بیش از دو سال است که برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده اند، این طرح که قرار بوده در هفته دولت سال گذشته به افتتاح برسد؛ هنوز هم آغاز نشده است.

علی اکبر بسکابادی، مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی، در خصوص اجرای طرح آبرسانی به این روستاها و اینکه چرا این طرح تاکنون آغاز نشده است، در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: هم اکنون روستاهای زیادی با جمعیت های بالا در سطح استان نیازمند اجرای طرح آبرسانی هستند و بر اساس قانون اجرای طرح آبرسانی برای روستاهای بالای 20 خانوار امکان پذیر است.

وی افزود: به دلیل اینکه این 5 روستا جمعیت ساکن زیر 20 خانوار دارد، بودجه و تامین اعتباری برای آبرسانی به این روستاها در اختیار آب و فاضلاب روستایی نیست و با مشکل روبه رو هستند.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی بیان کرد: در روستای قوامیه 10 خانوار، قنبر آباد چهار خانوار، رضویه سه خانوار، روستای چکاب یک خانوار و روستای عباس آباد هم یک خانوار ساکن هستند که در جمع 19 خانوار می شوند.

بسکابادی تصریح کرد: ملاک ما برای اجرای طرح های آبرسانی، میزان جمعیت بر اساس سرشماری نفوس و مسکن است که بر این اساس حدود 40 خانوار می شوند و با این شرایط آب و فاضلاب حاضر است به صورت مشارکتی برای این پنج روستا آبرسانی را انجام دهد.

وی با بیان اینکه حفر زمین برای لوله گذاری با مردم باشد و دادن لوله از آب و فاضلاب، گفت: طول خط لوله برای اجرای طرح آبرسانی به این پنج روستا 25 کیلومتر است و اجرای این طرح بیش از یک میلیارد و 300 میلیون تومان است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت: بودجه آبرسانی استان در سال 96 حدود 72 میلیارد تومان است که با 16 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده توسط معاون وزیر در سفر به استان 88 میلیارد تومان می شود.

بسکابادی با بیان اینکه بودجه سال 96 از سه ماه آینده اختصاص داده می شود افزود: اگر این اعتبارات مصوب شده اختصاص یابد، طرح آبرسانی در 93 روستای بالای 20 خانوار استان اجرا می شود.

وی اظهارکرد: درخصوص این 5 روستای طبس هم اگر اعتبارات محقق شود، در نظر داریم تا سه ماه آینده از محل بودجه و اعتبارات سال 96 آب و فاضلاب روستایی و مشارکت خود مردم این مشکل را برای مردم برطرف کنیم.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی اظهار کرد: در یک مقطعی مردم این پنج روستا برای مشارکت در اجرای طرح اعلام آمادگی کردند که متاسفانه لوله در اختیار ما نبود که امیدواریم به زودی با در اختیار گرفتن لوله و همچنین همکاری مردم برای حفر زمین، این 25 کیلومتر مسیر را لوله گذاری خواهیم کرد.

بسکابادی با اشاره به اینکه مسیر لوله گذاری برای آبرسانی برای هر خانوار 500 متر است و این 25 کیلومتر برای آب و فاضلاب روستایی هزینه زیادی دارد گفت: امیدواریم به زودی از محل اعتبارات سال 96 اعتباری برای لوله گذاری و آبرسانی به این پنج روستا را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام گفت: :در سال جاری مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان برطرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، محمد محمدی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در مراسم تودیع و معارفه مدیران آبفای استان ایلام ضمن تبریک پیروزی عملیات غرورآفرین وعده صادق در مقابل رژیم کودک‌کش صهیونیستی و تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار کرد: یکی از مهمترین خدمات زیرساختی، اجرای زیرساخت‌های آب و فاضلاب است.

وی با تاکید بر اینکه علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته هنوز فاصله زیادی با ایده آل‌ها داریم، افزود: در حوزه زیرساختی و در بحث شبکه توزیع فرسودگی شبکه آبرسانی داریم به گونه‌ای که علاوه بر پرت آب، خدمات‌رسانی در فصل گرم با مشکل مواجه می‌شود.

مدیرعامل آبفای استان ایلام ادامه داد: امید می‌رود با پشتیبانی شرکت آبفای کشور، حمایت‌های استاندار استان ایلام و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی بتوانیم مشکلات زیرساختی را مرتفع کنیم.

محمدی با اشاره به برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شرکت آبفا گفت: پروژه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوبی در جهت خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم در حال طراحی و اجرا است که امید می‌رود با تخصیص به موقع اعتبارات شاهد افتتاح پیش از موعد این پروژه‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی حدود ۱۱ سال که در دست اجرا است و هنوز به بهره‌برداری نرسیده است، افزود: در اجرای این پروژه اقداماتی از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و مخازن احداث شده، و ففط احداث تصفیه‌خانه آب باقی مانده است، با توجه به اینکه پروژه مشکل اعتباری ندارد، سال جاری شاهد بهره‌برداری خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان ایلام با اشاره به اینکه در راستای پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان ۶۹ روستا در طرح آبرسانی قرار دارد که تاکنون کار آبرسانی به چهار روستا به انجام رسیده است، با اجرای کامل این پروژه‌ها مشکل کم‌آبی در روستاها برطرف خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه سقایی زائرین اباعبدالله (ع) افتخار مردم استان ایلام است، اضافه کرد: اداره آبفای شهرستان مهران جوابگوی آبرسانی برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شرکت‌کننده در مراسم اربعین حسینی نخواهد بود و از طرفی برای اتمام تصفیه‌خانه فاضلاب مهران بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های مسکن ملی گفت: اقدامات خاصی انجام شده است، اما به دلیل محدودیت منابع نیازمند اعتبارات ملی هستیم تا در اجرای این پروژه با مشکل مواجه نشویم.

مدیرعامل آبفای استان ایلام ضمن قدردانی از استاندار، معاونین استاندار، نمایندگان مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه ایلام و همچنین قدردانی از اعتماد شرکت مهندسی آبفای کشور در انتخاب وی، افزود: پیگیری برای اتمام پروژه‌ها در راستای ارائه خدمات صادقانه به مردم مهم‌ترین برنامه کاری ما است.

کد خبر 749135

دیگر خبرها

  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی