Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@19:52:37 GMT

رازهاي مگوي "بازيگر نقش دوم"!

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۷۹۲۸

خبرگزاري آريا - او درباره نقش و وظيفه جهانگيري به عنوان کانديداي پوششي در کنار کانديداي اصلي انتخابات اظهار کرد: «جهانگيري به عنوان معاون اول روحاني صريح تر و آشکارتر از روحاني به بيان آنچه که اتفاق افتاده است و آنچه که گذشتگان انجام داده اند ورود پيدا خواهد کرد.»

فرارو- چند روز ديگر به اعلام نتايج احراز صلاحيت کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري باقي مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاباتي که به نظر مي رسد مشخصات منحصر به فرد خود را دارد. يکي ازمهمترين مشخصه هاي اين انتخابات تا کنون که هنوز احراز صلاحيت نامزدها به پايان نرسيده است، را بايد روي آوردن گروه هاي سياسي به معرفي نامزد پوششي دانست. نامزدهايي که هر يک قرار است به نفع نامزدي ديگر نقش بازي کنند. دو گانه هايي که مي تواند در نتيجه انتخابات بسيار موثر باشند. يکي از اين نامزدها اسحاق جهانگيري است، او وارد رقابتي شده است که رئيسش نيز در آن حضور دارد. او گفته است "مکمل روحاني است." نقش جهانگيري در اين انتخابات چيست؟ او قرار است در چه زميني بازي کند؟



مهدي مطهرنيا در گفت و گو با فرارو به بررسي مشخصه "نامزد پوششي" در انتخابات رياست جمهوري پرداخت، او گفت: «با ورود احمدي نژاد، اصولگرايان و تحول خواهان(اصلاح طلبان، اصولگرايان ميانه رو و اعتدال گرايان) به انتخابات با کانديداهاي مختلف فضاي انتخابات قطبي شده است، فضاي رودررويي و تقابل.»


به گفته او "آرايش سياسي با توجه به بافت قانوني و حقوقي انتخابات در ايران به سمت کانديداي اصلي و پوششي سوق پيدا کرده است."


مطهرنيا معتقد است: «ورود جهانگيري به عرصه انتخابات نشان دهنده اهميت ذاتي انتخابات کنوني در جغرافياي سياسي کشور است و اين ورود محصول پژواک قطبي شدن انتخابات ايران است بايد منتظر بود و جهت گيري شوراي نگهبان را در اين انتخابات قطبي شده مورد مطالعه قرارداد.»


اين تحليلگر مسائل سياسي افزود: «ورود جهانگيري ناگزير و ناشي از خردورزي بود. اين خردورزي نيز از نحوه عملکرد جبهه هاي ديگر بر مي آمد. حضور جهانگيري در لحظات پاياني ثبت نام نشان دهنده اين مسئله است.»


او درباره نقش و وظيفه جهانگيري به عنوان کانديداي پوششي در کنار کانديداي اصلي انتخابات اظهار کرد: «جهانگيري به عنوان معاون اول روحاني صريح تر و آشکارتر از روحاني به بيان آنچه که اتفاق افتاده است و آنچه که گذشتگان انجام داده اند ورود پيدا خواهد کرد. او آن چيزي را که روحاني نمي تواند بگويد، مي‌گويد.»


مطهرنيا گفت: «بايد به اين نکته توجه داشت که روحاني کانديداي رياست جمهوري، در زماني است که خود بر اين مسند تکيه زده است. او نمي تواند هر چيزي را بگويد، از منظر حقوقي بيان او تبعات بيشتري دارد. از منظر حقوق بين الملل رييس جمهور نماينده يک کشور است و بيان چالش ها، عدم رعايت قوانين و مقررات در درون کشور از زبان رييس جمهور مي تواند تبعاتي در خارج از کشور و فضاي بين المللي براي کشور داشته باشد. اين مسئله پرستيژ و منزلت سياسي جمهوري اسلامي را نيز به چالش مي کشد.»


او گفت: «حضور جهانگيري به عنوان نامزد پوششي با توجه به اين که او معاون اول است و احاطه کامل به وضعيت کشور و اتفاقات گذشته و حال و مستندات آن دارد، کارساز خواهد بود چرا که کانديداهاي رقيب تمام چالش ها و مشکلات را به 4 سال دولت حسن روحاني نسبت خواهند داد.»


مطهرنيا درباره ديگر نامزدها به عنوان کانديداي پوششي، همچون محمد هاشمي گفت: «نامزد پوششي اصلي آقاي جهانگيري است. آقاي رئيسي هم يک نامزد پوششي اصلي دارد و او قاليباف است. احمدي نژاد و بقايي هم يکي نامزد پوششي ديگري خواهد بود.»


اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه تاکيد کرد: «نقش نامزدهاي پوشش در انتخابات اخير مديريت لبه هاي تزاحم در انتخابات قطبي شده سه جبهه‌اي است. آقاي جهانگيري هم در جناح تحول خواهان همين نقش را دارد تنها تفاوت او با ديگر نامزدهاي پوششي اين است که او کانديداي پوششي رييس جمهور مستقر و نامزد انتخابات رياست جمهوري بعدي است.»


پشه چو پُر شد بزند پيل را

امامحمد صادق جوادي حصار تحليلگر اصلاح‌طلب درباره حضور نامزد پوششي در کنار حسن روحاني مي گويد: «تصويب شوراي سياستگذاري اصلاح طلبان براي حضور نامزد پوششي در کنار حسن روحاني درانتخابات براي وضع مقدر بود، که اگر اتفاق خاص و غير منتظره اي رخ داد دستشان خالي نباشد.»

به گفته اين تحليلگر مسائل سياسي حضور اسحاق جهانگيري در عرصه انتخابات نيز به اين دليلي بوده است "تا در فصل تبليغات انتخاباتي بويژه در برنامه هاي تلويزيوني بتواند از مواضع دولت دفاع کند. طرف مقابل با نامزدهاي فراواني وارد عرصه شده که همگي آن ها به نقد دولت خواهند پرداخت جداي از آقاي روحاني حضور يک نامزد ديگر در کنار او براي دفاع از دولت ضروري بود."

جوادي حصار گفت: «اگر چه مي گويند "يک مرد جنگي به از صد هزار" اما نبايد فراموش کرد که "پشه چو پُر شد بزند پيل را". حضور دو سه نامزد حامي دولت در ميان کثيري از منتقدان و مخالفان مي تواند به نفع روحاني باشد.»

اين تحليلگر مسائل سياسي اصلاح‌طلب درباره نامزدي چند اصلاح طلب ديگر از جمله محسن رهامي و محمد هاشمي اظهار کرد "بايد يک اصلاح طلب تمام عيار در انتخابات حاضر مي شد تا مطالبات اين بخش از جامعه را مطرح و پيگيري مي کرد. اينکه اصلاح طلب تمام عياري وجود ندارد قطعا غفلت است."

به گفته او "حضور يک اصلاح طلب در ميدان انتخابات به اين معني نبود که او تا پايان مي ماند. با حضور يک اصلاح طلب تمام عيار اين بخش از جامعه نيز مواضع و مطالبات خود را مطرح مي کردند و در پايان تبليغات انتخاباتي به خاطر منافع ملي و پيشگيري از تشتت آرا اعلام انصراف مي کرد."

به اعتقاد او "اين ترکيب نمي تواند به خوبي مطالبات اصلاح طلبان را پيگيري کند. ولي در ميان آن ها نامزدهايي وجود دارد که به طور حداقل بتواند مواضع اصلاح طلبان را بيان کند."

جوادي حصار گفت: «البته کانديداي اصلاح طلبان مي تواند از دولت نيز انتقاد کند. حتي برخي عملکردهاي اقاي روحاني را زير سوال ببرد. اما راهبرد او بايد دفاع از داشته هاي اصلاح طلبان و عدم تخريب نامزد همسو باشد.»

او در پاسخ به اين سوال که جهانگيري و روحاني به چه تاکتيکي در جريان انتخابات عمل مي کنند، گفت: «تاکتيک ها و روش هاي تهاجمي و دفاعي به نحوه عملکرد طرف مقابل ربط دارد. بايد ديد جريان مخالف دولت چگونه رفتار مي کند.»


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا

دکتر هادی ابراهیمی مدیر کل صدا و سیمای مازندران با بیان اینکه بر اساس مصوبه ستاد انتخابات سازمان صدا و سیما مقرر شد مناظره‌ها و فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات، همانند دور نخست در رسانه استانی پخش شود، گفت: ضبط مناظره‌ها و فیلم‌های تبلیغاتی ۴ نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ پایان یافت و پخش این برنامه‌ها از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود.

او افزود: ۳ مناظره انتخاباتی ۶۰ دقیقه‌ای با موضوعات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و بومی محلی با شرکت این نامزد‌ها در صداوسیمای مازندران ضبط شده است که پخش آن از فردا آغاز می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه هر مناظره تلویزیونی یک بار پخش و یک بار نیز بازپخش می‌شود، ادامه داد: نخستین مناظره انتخاباتی ساعت ۲۱:۳۰ پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه از سیمای مازندران پخش می‌شود.

مدیر کل صدا و سیمای مازندران گفت: مناظره‌های دوم و سوم انتخاباتی نیز به ترتیب در ساعت ۲۱:۳۰ روز‌های یک شنبه ۱۶ اردیبهشت و سه شنبه ۱۸ اردیبهشت پخش خواهد شد.

هادی ابراهیمی افزود: صدا و سیمای مازندران از هر کدام از ۴ نامزد راه یافته به دور دوم در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ یک ویدیوی ۲۰ دقیقه‌ای نیز ضبط کرده است که پخش این فیلم‌های تبلیغاتی از سیمای مازندران نیز از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود.

او با بیان اینکه فیلم‌های تبلیغاتی هر نامزد انتخاباتی نیز روزانه یک بار پخش می‌شود، ادامه داد: با توجه به زمان یک هفته‌ای تبلیغات که در قانون انتخابات به آن اشاره شده است فیلم تبلیغاتی هر نامزد در مجموع ۷ بار در طول یک هفته پخش می‌شود.

مدیر کل صدا و سیمای مازندران پخش فیلم‌های تبلیغاتی و مناظره‌های انتخاباتی میان نامزد‌ها از جذاب‌ترین برنامه‌های رسانه استانی در طول انتخابات‌های گذشته دانست و گفت: رسانه ملی تلاش کرده است با تولید و پخش مناظره‌های انتخاباتی و فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس فضای جامعه را به سمت مشارکت پرشور سوق دهد.

هادی ابراهیمی گفت: تولید و پخش مناظره‌ها و فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در دور دوم انتخابات به صورت رایگان انجام شده و هیچ هزینه‌ای دریافت نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • انتخابات دور دوم مجلس در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟