Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:36:37 GMT

مشکل اصلی شرکت های دانش بنیان کشور ضعف بازاریابی است

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۸۶۵۲

مشکل اصلی شرکت های دانش بنیان کشور ضعف بازاریابی است

به گزارش ایرنا، حسام زندحسامی عصر دوشنبه در نشست کارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه یاسوج اظهار داشت: ایده هایی در کشور پس از رسیدن به مرحله تجاری سازی موفق بوده و دچار شکست نمی شوند که بازار فروش لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به وجود افزون بر سه هزار شرکت دانش بنیان در کشور و فعالیت حدود 80 هزار نفر در آنها، افزود که یکی از رویکردهای مهم دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از شرکت های دانش بنیان و تلاش برای توسعه روز افزون آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: چندین سال است که تمرکز در زمینه ایجاد و حمایت از شرکت های دانش بنیان از تهران به سوی مراکز استان های کشور به ویژه مناطق کمتر برخوردار سوق داده شده است.
زندحسامی عنوان کرد که چنانچه در گذشته این میزان تمرکز در تهران افزون بر 90 درصد بوده هم اینک به حدود 70 درصد رسیده است.
وی ابراز داشت: سیاست اصلی دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت همه جانبه مادی و معنوی از شرکت های دانش بنیان کلان کشور است زیرا این شرکت ها می توانند اثرگذاری بیشتری نسبت به شرکت های کوچکتر داشته باشند.
مدیرکل دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت که یکی از حمایت های این دفتر اعطای تسهیلات لازم با نرخ سود چهار درصد به ایده های نخبگان، پژوهشگران، مخترعان و فناوران تا رسیدن به مرحله تولید انبوه است.
زندحسامی با اشاره به سخت گیری های دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان کشور، اظهار داشت: دلیل اصلی آن ملزم کردن مسئولان این شرکت ها برای توجه بیشتر به بحث تضمین فروش تولیدات آنها در راستای توانایی در پرداخت اقساط وام است.
وی با اشاره به وجود تنها سه شرکت دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد، افزود که شرکت ها و واحدهای تجاری این استان به سوی دانش بنیان شدن حرکت کنند تا از حمایت های دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برخوردار شوند.
وی بیان کرد: این دفتر آماده هرگونه همکاری با شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد از جمله در زمینه برگزاری دوره های آموزشی برای اعضا و مسئولان آنهاست.
موافقت نامه همکاری بین دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد دانشگاه یاسوج در این نشست منعقد و امضا شد.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: حسینعلی راشکی
7535/8005

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان