Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرونده نام نویسی از داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با ثبت نام هزار و 636 داوطلب بسته شد که 35 نفر آنان شناخته شده و دارای سوابق اجرایی یا سیاسی بیشتری هستند.

حسن روحانی رییس جهوری دوره یازدهم، سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان مقدس رضوی، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، محمدباقر قالیباف شهردار تهران، سید مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد هاشمی رییس اسبق سازمان صدا و سیما، مسعود زریباقان رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران دولت دهم، سید محمد غرضی وزیر اسبق پست و تلگراف، محمود احمدی نژاد رییس دولت های نهم و دهم، حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی، حسن بیادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، علیرضا منادی عضو هیات رییسه مجلس نهم، حمید بقایی معاون رییس جمهوری در دولت دهم، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم، علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، محمدعلی پورمختار نماینده دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی، محسن رهامی عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، سید احمد موسوی معاون پارلمانی دولت نهم، عوض حیدرپور نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، اعظم طالقانی نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات، محسن غرویان استاد حوزه و دانشگاه، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری، حسن نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی، بهمن لامعی معاون سابق بیمه ایران، مهدی کلهر مشاور رسانه ای رییس دولت نهم، حسن سبحانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، سید هاشم بطحایی نماینده مجلس خبرگان رهبری،علی یوسفی پور مدیر مسئول روزنامه سیاست روز، سید احمد کاشانی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، علیرضا متانی دبیرکل حزب دفاع از ایثارگران و قانون اساسی، سید مصطفی هاشمی طبا وزیر تربیت بدنی دولت اصلاحات، قدرتعلی حشمتیان رییس خانه احزاب وعبدالحسین مقتدایی استاندار سابق خوزستان این افراد می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر علی‌اصغر احمدی رئیس ستاد انتخابات کشور نیز براساس گزارش‌های مرکز آمار و ثبت احوال اعلام کرده است: طبق بررسی کمیته‌ای که در ستاد انتخابات با حضور نمایندگان وزارت کشور، مرکز آمار ایران و ثبت احوال تشکیل شده، برآورد کردیم تعداد واجدان شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم حدود 55 میلیون نفر هستند که از این تعداد حدود یک میلیون و 200 هزار نفر رای اولی محسوب می شوند. وی همچنین می‌افزاید: البته این آمار قطعی نیست.

در ادامه به مهمترین اخبار انتخاباتی امروز مرتبط با فعالیت مقامات، شخصیت ها، احزاب و جریان های گوناگون سیاسی اشاره شده است(اخبار انتخاباتی روزهای قبل را می توانید از اینجا، اینجا، اینجا، اینجا، اینجا و اینجا بخوانید)

قالیباف: کشور دچار چالش بزرگ مدیریتی است
محمد باقر قالیباف در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از 101 پروژه شهرداری منطقه 15 تهران، اظهار داشت: کشور ما امروز دچار یک چالش بزرگ مدیریتی است و در مدیریت کشور روحیه تحول وجود ندارد و وقتی که مدیریت، خسته نشسته و بسته است و فقط افراد خاصی می‌آیند بنابراین با مشکلات فعلی مواجه خواهیم شد. قالیباف افزود: وقتی که در قوه مجریه روحیه‌ای نیست طبیعی است شرایط اقتصادی ما، گرانی، بیکاری وجود داشته باشد.
وی افزود: یک عده هستند شغل ندارند و عده‌ای نیز شغل دارند، کاسبی ندارند که ثمره یک مدیریت ضعیف است.

رد صلاحیت به معنای پایان کار احمدی نژاد است
محمدحسین صفار هرندی طی سخنرانی در شهر قم گفت: اینکه چهره‌های انقلابی در مجمع مشخصی جمع شوند آسان نبوده و نیست به همین علت در آن آفات و اختلافاتی مشاهده می‌شود اما این تجربه طرف مقابل را نگران کرده است، چراکه این جبهه اکنون به پنج چهره شاخص رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: جریان انحرافی با توجه به اینکه نمی‌تواند به نتیجه برسد می‌خواهد که جریان موافق با ارزش‌ها به نتیجه نرسد به همین علت به صورت غیرمستقیم از طرف مقابل حمایت می‌کند؛ برخی از آنها به صراحت گفته‌اند که در صورت تأیید نشدن، حضور روحانی در سمت ریاست جمهوری قطعی خواهد بود به همین علت رأی سازمان‌یافته آنها به سبد نیروهای انقلابی ریخته نمی‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه رئیسی در حال معرفی شدن به افکار عمومی است، گفت: از آقای رئیسی استقبال خوبی شده و رأی چهره‌های برجسته انقلابی پشتوانه این فرد خواهد بود.

اعلام کاندیداتوری جهانگیری با موافقت روحانی بود
الیاس حضرتی، نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران با اشاره به اعلام کاندیداتوری اسحاق جهانگیری اعلام کرد: آقای جهانگیری تصمیم بسیار بزرگ و مهمی گرفتند و این درحالی است که از حدود ۶ تا ۷ ماه گذشته دوستان ما تاکید داشتند که باید در کنار روحانی، کاندیدایی را معرفی کنیم که اولاً یار و یاور روحانی باشند و اینکه در سیاست همواره باید همه جوانب را درنظر گرفت؛ چرا که همیشه حداقل یک درصد احتمال خطر وجود دارد.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این درحالی است که آقای جهانگیری پیش‌تر هر بار با این درخواست روبرو می‌شد، به‌عنوان معاون اول رییس‌جمهوری تاکید می‌کرد که آقای روحانی را رییس خود می‌داند و به هیچ عنوان حاضر به رقابت با او نیست اما در نهایت با درخواست آقای روحانی به میدان آمده و رسماً اعلام کرده به‌عنوان مکمل روحانی و برای دفاع از عملکرد دولت به صحنه آمده است. حضرتی گفت: برخی دوستان ما در مجلس نیز می‌گفتند تمایل دارند کاندیدا شوند اما انعطاف‌پذیر نبودند و می‌گفتند وقتی به میدان بیایم، کنار نمی‌روم.

همچنین صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز درباره ثبت‌نام اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: برخی اصلاح‌طلبان معتقد بودند باید در انتخابات یک نامزد پوششی داشته باشیم و دلایل مختلفی داشتند. برخی از موافقان نامزد پوششی از روحانی نارضایتی داشتند و می‌گفتند همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد روحانی نگذاریم و نامزد پوششی هم داشته باشیم. عده دیگری معتقد بودند نامزد پوششی نه به‌واسطه رقیب روحانی یا آلترناتیو، بلکه به‌واسطه این است که اگر روحانی ردصلاحیت شد، جایگزین داشته باشیم مثل سال 92 که با رد صلاحیت مرحوم هاشمی، روحانی جایگزین شد. ثبت‌نام جهانگیری با انگیزه دوم صورت گرفت و اگر یک در هزار روحانی رد صلاحیت شد اصلاح‌طلبان غافلگیر نشوند و نامزدشان جهانگیری باشد.

لیست تایید صلاحیت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری تکذیب شد
عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان انتشار لیستی مبنی بر بررسی صلاحیت تعدادی از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم در جلسه آتی این شورا را تکذیب کرد.

به گزارش الف، به تازگی لیستی در فضای مجازی منتشر و در آن عنوان شده که در جلسه بعدی شورای نگهبان صلاحیت محمود احمدی نژاد، اسحاق جهانگیری، حمیدرضا حاجی‌بابایی، حسن روحانی، سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، سیدمحمد غرضی، سیدمصطفی میرسلیم و محمد هاشمی‌بهرمانی مورد بررسی قرار می‌گیرد که سخنگوی شورای نگهبان این لیست را قویا تکذیب کرد.

هنوز نمی‌توان پیش‌بینی کرد «روحانی» به نفع «جهانگیری» کنار برود
یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره ثبت‌نام جهانگیری در انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: این مسئله تصمیم شورای عالی بود که یک نفر به‌ عنوان کاندیدای دوم در جبهه اصلاحات مطرح شود و مصادیق آن به هیئت رئیسه واگذار شد. هیئت رئیسه با آقای روحانی صحبت کردند و تصمیم بر این شد جهانگیری ثبت‌نام کند. عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است روحانی به نفع جهانگیری کنار برود؟ گفت: چنین صحبتی هنوز نشده و نمی‌توان پیش‌بینی کرد چه اتفاقی می‌افتد.

شرایط اقتصادی کشور شرایط وخیمی دارد
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه دولت به دنبال فرعی کردن معیشت و مسئله اقتصاد مردم است،‌گفت:‌تنها دارایی دولت یازدهم برجام است در حالی که شرایط اقتصادی مردم وضعیت وخیمی دارد. مهدی محمدی با بیان اینکه جامعه در همه طبقات خود در حال عبور از روحانی است، اظهار داشت: 60 درصد مردم معتقدند وضعیت اقتصادی بد شده و حتی رو به بدتر شدن است و این درصد از نارضایتی اقتصادی درباره هیچ رئیس‌جمهوری در پایان 4 سال اول سابقه نداشته است.

محمدی با تاکید بر اینکه شرایط اقتصادی کشور شرایط وخیمی دارد و طوری کشور اداره شده که حتی طرفداران دولت هم نمی‌توانند از آن دفاع کنند به کاندیداتوری جهانگیری اشاره کرد و افزود: خود آقای روحانی هم نمی‌تواند از کارنامه‌اش دفاع کند و متوجه شده است در حوزه اقتصاد و معیشت و اجرا توان لازم برای پاسخگویی ندارند و به همین دلیل دوپینگ کرده‌اند. محمدی افزود: یک اعتراض پنهان در خود دولت و حتی جریان اصلاحات نسبت به کارنامه روحانی وجود دارد که این امر در کاندیداتوری نزدیکان رئیس‌جمهور متجلی است. ازجمله کاندیداتوری آقای محمد هاشمی که با هیچ‌کسی هماهنگ نشده بود.

نامزدهایی‌ چون‌زاکانی و حاجی‌بابایی ردصلاحیت‌ می‌شوند

یک تحلیلگر سیاسی اصولگرا می‌گوید: اگر احمدی‌نژاد تأیید صلاحیت نشود بخشی از کسانی که می‌خواستند به او رأی دهند دلزده می‌شوند و به اصولگرایان نیز رأی نمی‌دهند.

ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا معتقد است: حضور 5 نامزد اصولگرا در صحنه مشکلی را برای رسیدن این جناح به نامزد واحد ایجاد نمی کند چراکه زاکانی، حاجی بابایی و میرسلیم ردصلاحیت می شوند و از بین رئیسی و قالیباف در نهایت یکی حاضر است به نفع دیگری کنار رود. موضوع دیگر این انتخابات تأیید یا ردصلاحیت شدن احمدی نژاد است که ایمانی هر دو حالت را به ضرر اصولگرایان می داند اما یادآور می شود: ضرر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای اصولگرایان بیشتر از ردصلاحیتش است.

دو مصاحبه از محمد هاشمی
محمد هاشمی رفسنجانی امروز در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا این احتمال وجود دارد که شما در صحنه رقابت بمانید و آقای روحانی به نفع شما کناره گیری کند، گفته هر احتمالی ممکن است.

بعد از انتشار مصاحبه ، وی در مصاحبه با خبرگزاری دیگری گفت: خبرگزاری که به نقل از من خبری مبنی بر کنار کشیدن روحانی به نفع من یا جهانگیری مطرح کرده است، برداشت خلافی کرده است و کاندیدای اصلی جبهه اعتدال و اصلاح طلبان جناب آقای دکتر روحانی بوده و می باشد. محمد هاشمی ادامه داد: پاسخ بنده این بود که ما اصلاح طلبان و جبهه اعتدال به طور قطع رقابت درون جناحی را با یکدیگر نداریم و نخواهیم داشت و به آن فکر هم نمی کنیم.

در انتخابات پیش رو آقای بقایی رقیبی ندارد
محمود احمدی نژاد در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی فونیکس گفت: تصمیماتی که ما در آن ۸ سال گرفتیم، کاملا بجا و درست بود و برای آن پاسخ مستدل هم داریم. احمدی نژاد در ادامه می گوید: در انتخابات پیش رو آقای بقایی رقیبی ندارد و احتمال پیروزی وی بسیار بالا است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس

وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ احمد وحیدی عصر دوشنبه ضمن تقدیر از استانداران سراسر کشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد، اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از بامداد ۱۳ اردیبهشت
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • اعلام اسامی نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه‌ی بیرجند، درمیان و خوسف
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • اعلام اسامی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس