Web Analytics Made Easy - Statcounter

دواطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: شرایط کشور در موقعیتی است که در تامین اجتماعی با ورشکستگی مواجهیم. به گزارش جهان نيوز، علیرضا زاکانی دواطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری عصر امروز در جمع دانشجویان و اساتید دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، گفت: اگر بعد جنگ الگوی اقتصاد آزاد را گرفتیم یا دوم خرداد الگوی توسعه سیاسی را عاریه گرفت، سهل الوصول بود و ماحصلش این شد که 6 برنامه کشور بر این مدار ترسیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یک الگوی دیگر خاستگاهش انقلاب اسلامی است که آن الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی است که زحمت دارد و دیکته از روی دست دیگران نیست و باید خود بسازیم و تولید کنیم.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در پیشرفت ایرانی اسلامی پایه و اساس علم و فرهنگ و پیشران نظام فرهنگ تعلیم و تربیت است. در داخل کشور دو الگو مطرح می‌شود، یکی به خارج کشور نگاه می‌کند و می‌گوید نیاز به سرمایه و تکنولوژی خارجی داریم، الان در سال 96 این راه پاسخ خودش را پیدا نکرد.
زاکانی با بیان اینکه حکایت امروز ما با دنیا این است که ما را نیازمند می‌دانند، گفت: در نگاه دوم می‌شود بدون توجه به هیچ یک از مولفه‌های نگاه نوع اول از رکود خارج شد.
وی تاکید کرد: موقعیت کنونی کشور وضعیت بحران است و چراغ‌های خطر روشن شده است. شرایط کشور در موقعیتی است که در تامین اجتماعی با ورشکستگی مواجهیم و دارایی کمتر از 9 درصد تعهد است.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری راه برون رفت از این مشکلات را توجه به امکانات و اقتضائات کشور دانست و گفت: اگر بخواهد در کشور اتفاقی بیفتد، باید کانون تولید را وسط قرار دهیم و همه چیز را برای تولید بگذاریم.
علیرضا زاکانی با اشاره به شرایط اقتصادی روز کشور اظهار کرد:امروز در کشور و پس از 38 سال می‌توان قضاوت دقیقی کرد و دید راهی که تا امروز آمده‌ایم آیا راه درستی بوده یا خیر و اگر راه درستی بوده آن را ادامه دهیم اما در صورتی که راه را اشتباه رفته‌ایم سعی در اصلاح آن کنیم.
وی با اشاره به عدم خودباوری مسئولین در دوره‌های مختلف گفت: عدم خودباوری و نگاه به پتانسیل‌های درونی کشور مسیری را پیش روی ما قرار داده که نگاه مسئولین را به استفاده از الگوهای توسعه فردی سوق داده است.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: متاسفانه مسئولین ما برای اداره کشوراز روشهایی استفاده کردند که کشورهای غربی قبلا نیز از آنها استفاده کردند و در واقع ما همان الگوها را کپی کرده‌ایم و به خودمان زحمت ندادیم تا فکر کنیم و الگوهای جدیدی برای پیشبرد اقتصاد کشورمان ایجاد کنیم.
زاکانی با اشاره به الگوی پیشرفت ایرانی - اسلامی تصریح کرد: در مقابل استفاده مجدد از الگوهای تکراری غربی الگوی دیگری به نام پیشرفت ایرانی - اسلامی وجود دارد که امکان دارد این روش در ابتدا زمین‌خوردن و هزینه‌هایی را برای ما داشته باشد، اما نکته مثبت آن این است که دیگر از الگوهای غربی استفاده نکرده‌ایم و متکی به توان و پتانسیل خودمان بوده‌ایم.
وی با ذکر مثالی از الگوی انقلابی در تاریخ ایران گفت: الگوی دفاعی ما در دوره 8 سال دفاع مقدس از آن دسته از روشهایی بود که ما را به موفقیت‌های شکوهمندی در تاریخ جنگ 8 ساله رساند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور افزود: البته در ابتدای جنگ ما از الگوهای دفاع غربی که براساس الگوی خط آتش بود استفاده کردیم که در عملیاتی مانند هویزه نتیجه ضعف‌های موجود در این الگو را به دلیل ضعف در سیستم‌های دفاعی‌مان دیدیم.
زاکانی ادامه داد: پس از دوره بنی‌صدر بود که ما در جنگ از مدل عملیات در شب استفاده کردیم که الگویی کاملا بدیع و تازه بود و موفقیت‌های ارزشمندی نیز نصیب‌مان شد و امروز شاهد آن هستیم که این الگو در کشورهایی مانند یمن و سوریه نیز که درگیر جنگ هستند در حال استفاده شدن است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به الگوهای موجود در اقتصاد اظهار داشت: در اقتصاد نیز دو نوع الگو وجود دارد، یک الگو نگاه به خارج و سرمایه‌گذاری خارجی است تا با رفع مشکل سرمایه راه‌ها برای ایجاد اشتغال هموار شود و الگوی دوم نیز توجه حداکثری به پتانسیل‌های داخلی و در صورت لزوم استفاده از سرمایه‌های خارجی است.
دبیر کل جمعیت راهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: امروز که در این نقطه ایستاده‌ایم می‌بینیم که الگوی اول جواب نداده و در واقع الگویی شکست خورده به حساب می‌آید و تنها راه نجات اقتصادمان نگاه به درون و استفاده از سرمایه‌ها و منابع داخلی برای حل مشکلات است.
زاکانی با اشاره بحث نقدینگی در کشور گفت: نکته دیگری که در اقتصاد باید به آن توجه کرد بحث نقدینگی در کشور است و باید توجه داشته باشیم که نقدینگی را طوری مدیریت کنیم که نیازی به سرمایه‌گذاری خارجی برای انجام پروژه‌های داخلی و تولید اشتغال نداشته باشیم.
وی با اشاره به امکانات و سرمایه‌های فراوان داخلی در کشور تصریح کرد: امروز در کشور امکانات و اقتضائات بسیاری وجود دارد که متاسفانه توجهی به آنها نمی‌شود. به طور مثال صنایع پتروشیمی در کشوری مانند ژاپن تبدیل به یکی از پایه‌های اصلی اقتصادی این کشور شده است. این در شرایطی است که ژاپن از ذخایر گازی غنی در کشور خود نیز برخوردار نیست و ما اگر بتوانیم صنایع پتروشیمی خود را همانند ژاپن به عنوان پایه اقتصاد خود قرار دهیم شاهد آن خواهیم بود که از اقتصاد تک‌محصولی خارج خواهیم شد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور با اشاره به نحوه مدیریت در وزارت نفت اظهار کرد: در مدیریت هنر این نیست که وزیر نفت ما به فروش نفت خام افتخار کند، هنر این است که سعی در ایجاد ارزش افزوده بیشتر از نفت خام داشته باشیم.
زاکانی افزود: متاسفانه وزیر نفت ما می‌گوید که در صنعت نفت هرچه در دلالی موفق‌تر باشیم مدیریت قویتری خواهیم داشت.
وی گفت: اگر درآمد سرشار می‌خواهیم و اگر عزت و تولید اشتغال می‌خواهیم تنها راه آن نگاه به داخل و پتانسیل‌های داخلی کشور است. اگر بخواهیم رونق اقتصادی در کشور داشته باشیم باید به یک کانون توجه کنیم و آن کانون تولید است و متاسفانه اولین مانع تولید خود دولت است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور ادامه داد:‌هزینه جاری دولت در سال 92، 88 هزار میلیارد بود که در سال 95 با رشدی فزآینده به 220 هزار میلیارد رسید که این یعنی بزرگ شدن دولت.
زاکانی با اشاره به روند صعودی هزینه‌های جاری دولت گفت: متاسفانه دولت برای جبران هزینه‌های خود به طور دائم از بانکها تامین اعتبار می‌کند و از طرفی بانکها نیز در صورتی که نتوانند نیازهای مالی دولت را برطرف کنند مجبور می‌شوند که به استقراض از بانک مرکزی روی بیاورند و بانک مرکزی نیز اعتباراتی را که باید صرف تولید در کشور بکند باید صرف دادن قرض به بانکها و در واقع صرف هزینه جاری دولت کند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به بحث شفافیت در کشور گفت: امروز در کشور ما شفافیت وجود ندارد که این یک معضل بزرگ و خطرناک است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور ادامه داد:‌ اقتصاد کشور ما تبدیل به اقتصادی بسته شده است که هیچ مسئولی حتی جرات ندارد بگوید که در بخش اقتصادی چه اتفاقی در حال رخ دادن است و مسئولین تنها مشکلات را به گردن دولتهای گذشته می‌اندازند و از مسئولیت‌های خودشان شانه خالی می‌کنند.
زاکانی گفت: شفافیت امروز یکی از اهرمهای اصلی است که می‌توان با اجرای هر چه بهتر آن تولید را رونق داد و از طرفی مبارزه با عدم شفافیت می‌تواند در کوچکتر شدن دولت و کاهش هزینه‌های جاری او کمک کند.
وی با انتقاد از نحوه دخالت بانکها در چرخه اقتصادی امروز کشور افزود: اگر 57 درصد مانع رشد اقتصادی در کشور و یکی از عوامل اصلی رونق تولید امروز ما بانکها هستند هر چه سریعتر می‌بایست خود را از چرخه اقتصادی کنار بکشند.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: چون فضای اقتصادی کشور دچار عدم شفافیت و از طرفی بانکها انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری در رونق تولید ندارند امروز شاهد حجم بالای اختلاس‌ها در شبکه اقتصادی کشور هستیم.
زاکانی با اشاره به بحث قاچاق و تاثیر آن در ایجاد شغل اظهار داشت: اگر دولت همت کند و جلوی 20 میلیارد قاچاقی که به شکل رسمی وارد کشور می‌شود را بگیرد می‌تواند 2 میلیون شغل جدید ایجاد کند، ولی متاسفانه عزمی برای این کار وجود ندارد.
وی ادامه داد: به طور مثال دولت قبل در خصوص ضایعات پتروشیمی 80 درصد عوارض بسته بود که در نتیجه ارزش نداشت که این عوارض به چین فرستاده شوند ولی در دولت یازدهم عوارض و ضایعات پتروشیمی به 10 درصد کاهش یافت که این موضوع باعث شد ضایعات بار شده و به چین ارسال شود و با ارزش افزوده دوباره همین ضایعات وارد کشور شوند و ارز قابل توجهی را از کشور خارج کند.
زاکانی افزود: این موضوع نشان می‌دهد که متاسفانه نه تنها دولت به رونق تولید کمک نمی‌کند بلکه با برخی مصوبات خود به رکود اقتصادی و شکستگی کمر تولید کنندگان کمک کرده است.
وی با اشاره به نظام مالیاتی کشور اظهار داشت: نظام مالیاتی کشور ما متاسفانه نظامی صددرصد ضدتولیدی است زیرا می‌خواهد از هر طریقی شده سقف درآمدهای پیش‌بینی شده خود در بودجه را تامین کند. و در بررسی اظهارنامه‌های مالیاتی هیچگونه توجهی به درآمدها و سود و زیان مالیات‌دهندگان خود ندارد.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: بحث بهره‌وری نیز یکی دیگر از مشکلات امروز کشور ماست چگونه است که در سالهای گذشته در صنعت دفاعی سنگین‌ترین تحریم‌ها علیه کشورمان وضع شد ولی پس از اینکه کشورهای تحریم کننده دیدند که ما به فناوری کالاهای تحریمی رسیدیم بلافاصله تحریم‌های خود را لغو کردند.
وی ادامه داد: آیا این الگو نمی‌تواند در صنعتی مانند خودروسازی ما پایده شود؟ تا ما در این صنعت مهم نیز علاوه بر اینکه در برابر تحریم‌ها مقاوم می‌شویم تبدیل به قطب تولیدی خواهیم شد.
زاکانی در انتهای صحبت‌های خود در پاسخ به اینکه آیا جلیلی تحت فشار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی از ثبت‌نام در انتخابات انصراف داد گفت: من از این موضوع اطلاع ندارم اما می‌دانیم جلیلی تحت فشار کسی قرار نمی‌گیرد.

منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند

ایسنا/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: دولت باید عزم خود را جزم کند تا برای آسیب‌پذیری کشور در بخش اقتصاد چاره‌اندیشی و کام تلخ اقشار کم درآمد را شیرین نماید.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز کرمان با اشاره به تربیت در متون معارفی اظهار کرد: مربی تا همه ظرفیت‌ها، خلاقیت‌ها و ضعف‌ها و قوت‌های متربی را نشناسد به نتیجه دلخواه در تعلیم و تربیت نمی‌رسد.

وی افزود: بایستی معلم همه توان خود را بگذارد تا حرکتی را در درون فرد تحت تربیت خود ایجاد کند و این حرکت هر چه جلو می‌رود هدف والاتر را در او تقویت کند.

علیدادی سلیمانی با تاکید بر اینکه آیات متعددی ما را راهنمایی می‌کند و زندگی محل آزمایش و ابتلاست، گفت: زندگی کارگاه آموزشی و آزمایشی برای دانستن این است که هدفی والاتر پیش روست و این کار معلم است اما هدف میانی ارتقاء علمی بشر و آبادتر کردن دنیا است.

امام جمعه کرمان با اشاره به آیه ۲۰ سوره حدید اظهار کرد: کسی که اهداف میانی را اصل قرار دهد باخته است لذا گاهی فرد در سن بزرگسالی اما روحیه او بچگانه است لذا فرمودند کسی که به‌ خاطر خدا علم بیاموزد و عمل کند و بیاموزاند؛ او آیت عظیم خدا است.

وی افزود: جریان تعلیم و تربیت در همه مراکز علمی باید به جایی ختم شود که معلم، مربی و استاد را در عالم ملکوت آیت عظمای خدا بخوانند.

علیدادی سلیمانی در خطبه‌ دوم با تسلیت سالروز شهادت امام صادق علیه‌السلام گفت: در دوره ایشان علم و فهم در جامعه اسلامی به اوج خود رسید و علی رغم همه سختی‌هایی که وجود داشت، حضرت تلاش کرد دین را بر دنیای مردم حاکم کند و در گفتمان این امام همام و کرسی‌های درس کاملاً واضح و روشن است لذا دشمن نتوانست ایشان را تحمل کند و او را به شهادت رساند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه امروز کرمان اظهار کرد: مطلب مهم در حال حاضر توجه دولت و دولتمردان به عملیات هوشمند و گسترده در سامان دادن به اقتصاد کشور است.

وی با اشاره به اینکه ایران قوی الزاماتی دارد، افزود: همانطور که در بخش نظامی بحمدالله کشورمان به قدری پیشرفت کرده که عملیات وعده صادق را با افتخار هر چه تمام‌تر در دنیای پرآشوب امروز در یک اعلام رسمی می‌تواند انجام دهد و به نتیجه برساند، باید در بخش اقتصادی هم کشور در همین تراز و جایگاه قرار بگیرد.

علیدادی سلیمانی گفت: برای این امر باید دولت، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت خارجه، بخش خصوصی مومن، با انگیزه و فداکار در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانند اقدامات روشن و نقطه زن در داخل کشور علیه سوداگران اقتصادی عملیاتی کنند.

وی افزود: توقع ما از دولت مردمی و انقلابی این است این اتفاق به بهترین وجه ممکن در بخش اقتصادی رقم بخورد.

علیدادی سلیمانی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: امروز درست است که فلسطین اشغالی و غزه زیر آتش قرار گرفته و بیش از ۱۰۰ هزار شهید و مجروح تقدیم کرده، اما دنیا بداند و خود را آرام آرام آماده تحولات بزرگ و عظیم کند که در آینده نزدیک دنیا به رسمت شناختن کشور فلسطین و صدور حکم قریب الوقوع علیه نتانیاهوی جنایتکار جنگی و نسل‌کُش را شاهد خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: در آینده نزدیک دنیا اعلام رسمیِ ناکارآمدی مراکز و مجامع حقوقی بشر را اعلام می‌کند که نمی‌توانند از حقوق مظلوم دفاع کنند و شاهد پیروزی حماس و مجاهدان و دنیای پسااسرائیل غاصب خواهیم بود.

وی افزود: نتیجه دو نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و امریکا در ۱۰ سال قبل امروز به بار نشست و امروز دانشگاه‌های این کشورها به دفاع از مردم فلسطین قیام کردند.

علیدادی سلیمانی بیان کرد: وقتی جنبش دانشجویی در دنیا متوجه شد مراکز و مجامع حقوقی بین الملل از مظلوم دفاع نمی‌کنند، خود پرچم دفاع از مردم را به دست گرفت و امروز خیابان‌های امریکا و اروپا پر از نسل جوانی است که در دانشگاه تحصیل می‌کنند و آماده قیام همه جانبه برای دفاع از مظلوم هستند.

وی گفت: علی‌رغم اینکه رسانه‌های مزدور با تبلیغات حجیم و گسترده همه تلاش خود را کردند تا فلسطین و مظلومیت او را همچنان سانسور کنند اما این اتفاق رقم نخورد و دنیا و دانشگاه امروز بیدار شده و مطمئن باشید این بیداری سرانجام بستر را برای حکومت عدل الهی فراهم‌خواهد کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • حمایت تمام قد وزیر کشور از قرارداد زاکانی با چینی ها /تهران تقسیم می شود؟
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود