Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، هند که 14 درصد تولید ناخالص داخلی کشورش از بخش کشاورزی تامین می‌شود سالانه 32 میلیون تن نیاز به کود اوره دارد که تنها 24.5 میلیون تن آن در تولید داخلی است؛ نیاز 8 میلیون تنی این کشور به اوره بیشتر از طریق واردات از ایران، چین و عمان تامین می‌شود.

اکنون هند تصمیم گرفته است تا طی 5 سال آینده با اصلاح ساختار مصرف کود در بخش کشاورزی و نیز توسعه ساختار تولید این نوع کود در داخل کشور همه نیاز خود را در داخل هند تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اکونومیک تایمز هند دومین کشور بزرگ جهان در مصرف کود اوره است. این کود در افزایش محصول بخش کشاورزی بسیار موثر است.

بعضی کارشناسان می‌گویند میزان بازدهی آن در محصول 1 به 7 است یعنی اگر یک کیلوگرم کود اوره در کشاورزی مصرف شود تولید محصول را 7 کیلو افزایش می‌دهد.

هند براساس برنامه‌ریزی‌هایی که می‌خواهد انجام دهد طی 5 سال آینده به دنبال حذف واردات این نوع کود است.

بر اساس آمارهای وزارت کود کشاورزی 14 درصد اقتصاد این کشور را تشکیل می‌دهد و سالانه 24.5 میلیون تن اوره در هند تولید می‌شود؛ در حالی که مصرف این نوع کود 32 میلیون تن است.

دارام پال وزیر کود هند در مصاحبه‌ای اعلام کرد: ما با فرآوری و احیای گیاهان آسیب‌پذیر که مصرف کود بیشتری دارد و نیز با راه‌اندازی فعالیت واحدهای غیرفعال همچنین توسعه پروژه‌های جاری و راه‌اندازی پروژه‌های جدید، هدف‌گذاری کرده‌ایم تا طی 5 سال آینده و تا سال 2022 از واردات کود اوره بی‌نیاز شویم.

افزایش تولید داخل امکان رقابت کشاورزان داخلی را در بازارهای جهانی بیشتر خواهد کرد و میزان یارانه‌ای که از سوی دولت به بخش کشاورزی داده می‌شود را کاهش می‌دهد؛ همچنین اقتصاد روستائیان را رونق خواهد بخشید.

برنامه دولت هند این است که به تولید داخلی بهای بیشتری دهد و معتقد است اشتغال داخل با افزایش تولید داخلی میسر خواهد شد.

به گزارش فارس پیشر هند از سرمایه‌گذاری در بندر چابهار ایران برای تولید اوره خبر داده و تاکید کرده بود کارخانه اوره چابهار ظرف چند ماه احداث و تکمیل شود.

هند با کمبود گاز طبیعی مواجه است و بسیاری از کارخانه‌های تولید کود شیمیایی در این کشور مجبور شده اند ظرفیت خود را کاهش دهند سالانه 20 تا 30 درصد نیاز اوره هند از خارج تامین می‌شود و در سال گذشته میلادی 1.6 میلیون تن از ایران به این کشور صادر شد.

به عقیده تحلیلگران نفوذ روز افزون چین در جنوب آسیا و به ویژه دستیابی اخیر این کشور به امتیاز توسعه بندر "گواتر" پاکستان که در نزدیکی آب‌های دریای عمان و هند قرار دارد تاثیر زیادی در تحرکات اخیر هند برای توسعه همکاری ها با ایران داشته است.

قرار بود کارخانه اوره چابهار در قالب طرح سرمایه گذاری مشترک بین ایران و هند ساخته می شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور