Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس کميته عمران شوراي شهر تهران در ابتداي ارائه گزارش کميته فني و حقوقي شوراي شهر تهران درخصوص بررسي ابعاد فني، مديريتي و حقوقي حادثه ساختمان پلاسکو گفت: کميته هاي مستقلي اين حادثه را از منظر حقوقي و مديريتي و فني بررسي کردند و درنهايت مشخص شد که مسئول ايمني در شهر تهران چه کسي است و بايد اعلام کنم که بايد به آتش نشاني درود بفرستيم که روزمرگي به خرج نداده و تک تک مناطق را بررسي کرده و ساختمان هاي پرخطر را شناسايي کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




به گزارش خبرگزاري آريا، اقبال شاکري در سيصد و چهل و دومين جلسه شوراي شهر، با اعلام اينکه گزارش کميته فني و حقوقي حادثه پلاسکو با مشارکت 60نفر از مشاوران و متخصصان و تيم تخصصي قوانين و مسئوليت ها در ايمني ساختمان ها و حداقل 12 قانون در اين رابطه مرور کردند، تصريح کرد: دادستاني به کرات هم به شکل مستقيم و هم غيرمستقيم در زمينه نگهداشت ساختمان ها مسئوليت داشته و بايد اعلام کنم که در کنار دادستاني، وزارت خانه هاي کار و شهرسازي، مالک و مستاجران نيز مسئوليت داشته اند.
وي با تاکيد بر اينکه بر اساس قانون مدني، مالک و مستاجر که تملک آپارتمان ها را برعهده دارند مي بايست ايمني آن را تامين کنند، ادامه داد: بر اساس مبحث 3 و 22 مقررات ملي ساختمان و قانون کار و مصوبه هيات دولت آتش نشاني و شهرداري در مرحله اخطار وظايف شان را انجام داده اند.
اين عضو شورا با اعلام اينکه در روند تهيه اين گزارش 12 قانون مورد بررسي واقع شده از جمله بند 14 قانون 55 شهرداري ها، مصوبه هيات دولت، مقررات ملي ساختمان و قانون کار و... افزود: بايد اعلام کنم که شهرداري در مرحله اخطار وظايفش را انجام داده است و تمام بار اصلي ايمني اين ساختمان بر عهده سازمان آتش نشاني افتاده بوده است، در حالي که در بازنگري قوانين مشخص شد که مالک و مستاجر در 4 قانون و وزارت خانه هاي راه و کار در 2 قانون مسئوليت دارند و شهرداري تنها در يک قانون از 12 قانون مورد بررسي عهده دار مسئوليت بوده است.
شاکري با اشاره به اينکه سازمان آتش نشاني تاکنون بيش از 17 هزار ساختمان را از منظر قوانين ايمني بررسي کرده است، ادامه داد: 6درصد از ساختمان هاي بررسي شده مسکوني و باقي صنعتي و خدماتي بوده اند. پس اين آمار بازديدها نشان دهنده آن است که دستمان از هر اقدامي پر است براي اجرا و بيس قوانين به حد کافي داريم.
وي با اشاره به اقدامات در حال پيگيري از سوي کميته فني و حقوقي حادثه پلاسکو نيز گفت: يکي از خواسته هاي کميته فني اين است که هر چه زودتر مبحث 22 مقررات ملي ساختمان توسط وزارت راه و شهرسازي تعيين تکليف شود. ضمن آنکه بايد هر چه زودتر لايحه ايمني ملي کشور نيز از سوي دولت و مجلس مشخص شود.
شاکري با انتقاد از اينکه از عمر مصوب لايحه مديريت بحران 2 سال مي گذرد و هم اکنون لايحه اي در زمينه نداريم، خاطر نشان کرد: بايد هر چه زودتر لايحه مديريت بحران از سوي دولت و مجلس تعيين تکليف و مصوب شود تا مشخص شود که چه قوانيني در زمينه نگهداشت ساختمان ها موثر هستند.
رئيس کميته عمران شوراي شهر تهران با تاکيد بر اينکه بر اساس قانون، وزارت کار ضابط قضايي در زمينه نگهداشت ساختمان هاست، بيان کرد: مبحث 22 قانون مقررات ملي ساختمان و مصوبه سال 93 هيات وزيران، پرقدرت و راهگشا هستند به ويژه مصوبه هيات وزيران که مي توانيم با کمک آن ساختمان هاي ناايمن تهران را ايمن سازي کنيم.
وي پيشنهاد داد که طرح اعلام عمومي ساختمان هاي ناايمن تهران توسط شوراي شهر در صورت عدم ايمن سازي هاي لازمه پيگيري شود و خاطر نشان کرد: اگر شورا به اين مهم توجه کند بي شک روند ايمن سازي ها آغاز و قوت مي گيرد.
شاکري ادامه داد: در خصوص دو ساختمان علاء الدين و آلومينيوم همکاري آتش نشاني، شهرداران مناطق، نظام مهندسي و دادستاني در فراخوان مالکان ساختمان هاي پر خطر اعلام شده و اميدواريم اين مهم تحقق يابد تا شاهد تکرار اين حادثه نباشيم. در اين رابطه نيز شهرداران مناطق با چراغ خاموش در حال کار هستند و مشکلات حريق را به مالکان ساختمان هاي ناايمن اعلام مي کنند که بايد اين روند قوت يابد.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بر تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران در سال 1403 با حضور عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری و لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه‌ریزی درآمدی سال 1403 مناطق 22 گانه بر ضرورت تحقق برنامه‌ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق 22 گانه خبر داد و اظهار کرد: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان‌بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف‌گذاری برای سال پیش رو با در نظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش‌بینی شده است که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

شعبانی حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق 22 گانه را اولویت 2 ماه ابتدایی سال 1403 دانست و افزود: باید این موارد در راس همه موضوعات قرار بگرد تا همه موضوعات مربوط به مناطق 22 گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون های ماده 5، 7 و ماده 100 برای روزهای پایانی سال 1403 تعیین تکلیف و برطرف شود.

حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق 22 گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در سال 1402 افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه‌جانبه مناطق، سال 1402 را با تحقق اهداف پیش‌بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از عملکرد مناطق 22 گانه در سال 1402 گفت: هر منطقه باید یک بسته اطلاع‌رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثرگذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق 22 گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

در پایان این نشست شهرداران مناطق 22،21،2،1،3،15،13به بیان چالش‌ها و پیشنهادات در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش‌بینی شده برای مناطق در سال 1403 پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد