Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا زمانی روز سه شنبه و پس از اتمام بازدید از روستاهای هدف گردشگری ابر و چاشم در گفت و گو با خبرنگاران در سمنان افزود: گردشگری اقتصاد جایگزین کشور است و منجر به توسعه پایدار و اشتغالزایی می شود.
وی با بیان این که آینده گردشگری و بوم گردی در استان سمنان روشن است، ادامه داد : این استان از نظر فضاهای طبیعی، فرهنگی و تاریخی از بهترین استانهای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از ویژگی های ارزشمند سمنان را وجود مردم این استان عنوان کرد و گفت: مردم استان سمنان به گردشگرپذیری علاقه‌مند هستند و شرایط مستعدی برای توسعه گردشگری در استان سمنان و روستاهای هدف گردشگری این استان فراهم است.
زمانی با بیان اینکه برای اجرای طرح ضربتی اشتغال سازمان میراث فرهنگی در استان سمنان، 2 روستای هدف گردشگری شامل ابر شاهرود و چاشم مهدیشهر انتخاب شده است، افزود: کارشناسان سازمان میراث‌فرهنگی به اتفاق معاونت های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اداره کل، ظرفیت تولید و اشتغال را در این 2 روستا ارزیابی کردند.
وی گفت: روستای کم نظیر ابر با وسعت مناسب و برخورداری از جنگل و طبیعت بکر و مردم علاقه‌مند به توسعه گردشگری در این منطقه، از تمام شرایط لازم برای توسعه گردشگری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه روستای چاشم نیز به دلیل برخورداری از موهبت های طبیعی از مناطق کم نظیر کشور است که مردم استان های همجوار می توانند با فاصله زمانی مناسب به این روستا سفر کنند، گفت: مردم این روستا دارای سطح فرهنگی و اجتماعی بالایی هستند و مناظر طبیعی این روستا، حیرت انگیز و رویایی است و به همین دلیل می تواند علاقه مندان زیادی را به خود جلب کند.
وی، وجود هنرمندان شاخص و با انگیزه در این 2 روستا و تولیدات صنایع دستی منحصر به فرد از جمله نمد و گلیچ را در توسعه گردشگری این مناطق موثر دانست و افزود: این مناطق باید در سطح بین المللی معرفی شوند.
مسوول حوزه گردشگری طرح ضربتی تولید و اشتغال سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در استان های تهران، قزوین، البرز و سمنان، گفت: از ابتدای هفته جاری اجرای طرح ضربتی تولید و اشتغال در 73 روستای هدف گردشگری کشور آغاز شده است.
بر اساس این طرح، زیرساخت‌های گردشگری، میراث های فرهنگی و تاریخی و ظرفیت‌های صنایع‌دستی هر روستا در زمینه ایجاد اشتغال پایدار بررسی می شود.
شناسایی استعدادها و قابلیت های روستاهای هدف گردشگری و فراهم کردن زمینه میزبانی شایسته مسافران و گردشگران در روستاهای هدف گردشگری و افزایش اشتغال و تولید صنایع دستی از جمله اهداف اجرای این طرح است.
در استان سمنان تا کنون 40 روستای هدف گردشگری شناسایی شده است.
روستای هدف گردشگری چاشم در فاصله 24 کیلومتری شمال شهر شهمیرزاد و 49 کیلومتری شمال شهر سمنان در دامنه کوه نیزوا ، در کنار کوهستان با چشم اندازهای طبیعی واقع شده است.
روستای هدف گردشگری ابر نیز در 50 کیلومتری شمال شرق شاهرود و در مسیر جاده شاهرود به آزادشهر استان گلستان قرار دارد، این روستای پلکانی جاذبه های فراوانی از جمله جنگل ابر و مراتع ییلاقی دارد.
7341/6103 خبرنگار: خدیجه سلطانی پور ** انتشاردهنده: مصطفی دهقان
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۸۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ سردار خداداد تیموری رئیس بنیاد برنای کشور گفت: بنیاد برنا با کمک خیران و بودجه قابل توجه اش در باب مسائل و مشکلات اقتصادی، اشتغال، تحصیل، سلامت، مسکن، نیازمندان را شناسایی و تحت پوشش قرار می‌دهد.
تیموری افزود: در تعدادی از استان‌ها که به عنوان معین شناسایی شده اند دفاتر استانی بنیاد برنا راه اندازی می‌شود.
وی گفت: هدف از تشکیل برنا ساماندهی ده‌ها خیریه مستقل در کشور است تا ضمن پشتیبانی خدمات خیریه‌ای و ارائه کارت‌های اعتباری قرض‌الحسنه برای تمام اقشار جامعه بویژه اشتغال زایی به صورت جامع‌تر و کامل تری ارائه شود.
به گفته تیموری، ایجاد بستر‌های لازم برای اشتغال و کار آفرینی، کمک به ساخت مسکن قشر ضعیف جامعه و چندین برنامه دیگر از جمله فعالیت‌های شاخص این بنیاد است.
در این مراسم علی رضوانی به عنوان مدیر بنیاد برنا استان سمنان معرفی شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان