Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طبق برنامه ششم توسعه در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است؛ برای انجام این کار آمادگی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برات قنبری در چهارمین همایش سراسری مدیران این وزارتخانه به تبیین برنامه های پنج ساله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت و با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه، افزود: در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است برای انجام این کار آمادگی داشته باشند و برای اجرای این برنامه اصلاح ساختار شرکت زیرساخت و تشکیل شرکت ترانزیت ارتباطات بین الملل به صورت مستقل را داریم.

وی به تکلیف ارایه 4 خدمت الکترونیکی در 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: این خدمات شامل سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی است که به غیر از روستاهای بالای 20 خانوار در تمام شهرهای زیر 20 هزار نفر هم حداقل این 4 خدمت باید ارایه شود.

قنبری به توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به صورت امن و پایدار و مطمئن، به عنوان یکی دیگر از تکالیف برنامه 5 ساله اشاره کرد و تاکید داشت: در این حوزه ما باید به 3 کشور نخست منطقه در انتهای برنامه 5 ساله برسیم و اگر در حال حاضر بخواهیم به رتبه 3 دست یابیم باید سرعت ما 24 مگابیت بر ثانیه باشد که نشان می دهد د دراین زمینه لازم است راه زیادی را طی کنیم.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، کاهش 12.5 درصدی مراجعه مردمی به سازمان ها از دیگر تکالیف این برنامه برای وزارت ارتباطات بیان کرد و افزود : در این زمینه باید 30 رتبه جهانی ارتقاء داشته باشیم و همزمان باید به رشد 7.5 درصدی در الکترونیکی کردن تجارت کالا و خدمات برسیم .

وی 10 برابر کردن تولید محتوا در فضای مجازی را یکی دیگر از بند های این برنامه عنوان کرد و در ادامه تاکید داشت : یکی از سخت ترین تکالیف این برنامه فراهم کردن رایگان هوشمند سازی مدارس و امکان الکترونیکی کردن کتب درسی برای همه دانش آموزان شهرهای زیر 20 هزار نفر ، روستاها و حاشیه شهرهای بزرگ است.

قنبری اهداف کلان برنامه ششم توسعه را افزایش ظرفیت پهنای باند، افزایش محتوا، افزایش ارایه خدمات الکترونیکی ، ارتقاء دانش داخلی ، افزایش پوشش شبکه های ارتباطی و فناوری اطلاعات برای همه روستا ها ، مناطق کمتر توسعه یافته و مناطق مرزی اعلام کرد و ادامه داد: ارایه خدمات نوین با ارزش افزوده ، افزایش ظرفیت تبادل پستی و ترافیک بین المللی، امنیت و توسعه فناوری های داخلی و پرداختن به فناوری فضا و ایجاد فناوری داخلی در این حوزه از دیگر اهداف کلان برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی تغییر شبکه از دیجیتال به سمت فول IP را یکی از مهمترین برنامه ها در حوزه شبکه های انتقال دانست و افزود : گسترش شبکه در آینده همه بر مبنای فیبر انجام می شود که در این زمینه یک میلیون پورت FTTH در استان ها توسط شرکت مخابرات ایران افتتاح می شود. منبع: روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعاتانتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟