Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنعت تایر و عضو کمیته اجرایی انجمن در گفتگو با خبرنگار پول نیوز گفت: در صنعت تایر دو مشکل عمده وجود دارد که تا حدودی جلوی رشد این صنعت را گرفته است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی پیشبرد طرح های توسعه ای و به روز کردن کارخانجات است که در این رابطه نیاز به تسهیلات ارزی وجود دارد اما با توجه به اینکه بخش عمده ای از تایر سازان زیر نظر تامین اجتماعی، بانکها، بنیاد مستضعفان و سایر ارگانها و سازمانهای حکومتی هستند مشمول استفاده از منابع صندوق توسعه ارزی نمی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تنها توضیح داد که در دولت محمود احمدی نژاد قانونی مصوب شد که طبق آن شرکتهایی که تحت پوشش بانکها و سایر نهادهای حکومتی فعالیت می کنند حق استفاده از منابع مالی صندوق توسعه ملی و تسهیلات ارزی را ندارند.

سخنگوی انجمن صنعت تایر تصریح کرد: این پافشاری دولتها بر این موضع منطقی نیست چرا که ارگانهای مالیاتی همچون وزارت اقتصاد و دارایی این شرکتها را دولتی قلمداد نمی کنند به همین جهت باید در این قانون بازنگری صورت بگیرد تا صنعت تایر توان به روز شدن و تامین نیازهای خود را داشته باشد.

عضو کمیته اجرایی انجمن تایر خاطر نشان کرد: در حال حاضر امید ما به خطوط اعتباری با سایر کشورها از طریق فاینانس است که این امر نیز اتفاق نیفتاده و ما قادر به تامین ارز مورد نیاز این صنعت نیستیم.

به گفته تنها مشکلات صنعت تایر به حدی جدی است که برخی از کارخانجات تولید تایر که تا 30 درصد پیش رفته اند به دلیل مشکلات ارزی راه اندازی نشدند.

وی یادآوری کرد: امیدوار بودیم با اجرای برجام محدودیت هایی که در دوران تحریمها وجود داشت مرتفع شود و گمان می کردیم با اجرای برجام همکاری با شرکتهای بین المللی برای اموری همچون روزآمد کردن تولید و جذب سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت اما تا کنون موفقیتی در این زمینه حاصل نشده است.

به گفته عضو کمیته اجرایی انجمن تایر بسیاری از کشورهای مطرح دنیا از کارکردن و همکاری با ایران واهمه دارند در عین حال گزینه همکاری با ما را روی میز دارند اما برای امضای قرارداد طفره می روند به گونه ای که قرارداد موفق میان ما و شرکت های مطرح امضا نشده است. که این مشکلات از مناسبات خارجی و بین المللی سرچشمه می گیرد.

وی مشکل اصلی دیگر در صنعت تایر سازی را در عدم نظارت بر قیمت مواد اولیه می داند، تنها در این خصوص به خبرنگار پول نیوز گفت: از گذشته تا کنون محصولات شرکت های تایر سازی مشمول قیمت گذاری بود و سازمان حمایت بر این قیمتها نظارت داشته است. این در حالی است که طبق دستور وزیر صنعت شرکت های تایر سازی باید از شمول قیمت گذاری خارج شوند.

وی افزود: علی رغم دستور شخص وزیر کماکان سازمان حمایت بر قیمت محصولات شرکت های تایر سازی نظارت می کند. این در حالی است که سازمان حمایت بر محصولات دوده سازی ها و پتروشیمی ها که مواد اولیه مورد نیاز ما را تامین می کنند نظارتی ندارد.

به گفته تنها؛ دوده سازی ها و پتروشیمی ها آزاد هستند که مواد اولیه را با هر قیمتی به شرکت های تایر سازی بفروشند به همین جهت در سال گذشته در برخی اقلام مواد اولیه افزایش قیمتی 350 درصدی داشته ایم که اگر این روند ادامه پیدا کند این صنعت نمی تواند دوام بیاورد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه

تصویبنامه هیئت وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تصویب نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ هیئت وزیران درخصوص «تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳» طی نامه شماره ۱۸۹۷۸ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر همین اساس، داروهای خارجی فاقد تولید داخل، مواد اولیه دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و مواد اولیه، قطعات ساخت، قطعات یدکی آنها به جز تجهیزات و ملزومات پزشکی با مصرف خانگی، پوست، مو و زیبایی و دندانپزشکی؛ تجهیزات پزشکی، مصرفی و توانبخشی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران؛ شیرخشک رگولار / رژیمی، فراورده‌های متابولیک / غذای ویژه بیمارستانی و مواد اولیه آن‌ها؛ ملزومات دارویی شامل محلول چشمی و هیالورونیک اسید و مواد اولیه آنها در سال ۱۴۰۳ در فهرست اقلام سلامت محور مشمول ارز ترجیحی قرار گرفته‌اند.

در این بخشنامه تأکید شده است: اقلامی که تا پیش از این مصوبه، مشمول ارز ترجیحی بوده و کالای آن از گمرکات ترخیص شده و با قیمت مصوب و با تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فروش رسیده‌اند، در صورتی که ارز خود را دریافت ننموده‌اند نیز مشمول دریافت ارز ترجیحی در سقف باقی مانده بودجه ارزی مصوب تفاهم نامه سه جابنه سال ۱۴۰۲ بابت تأمین ارز اقلام سلامت محور می‌باشند.

همچنین فهرست کالاهای اساسی کشاورزی مشمول دریافت ارز ترجیحی، موضوع بند الف تبصره ۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور بخش اول به شرح جدول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748883

دیگر خبرها

  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه