Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@10:48:26 GMT

۷۲۸ واحد در کوی کوثر اراک امسال به بهره‌برداری می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۷۲۴۳۲

۷۲۸ واحد در کوی کوثر اراک امسال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی گفت: ۷۲۸ واحد در کوی کوثر اراک امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدرضا رضافرح ظهر امروز در حاشیه دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به مهم‌ترین فعالیت‌‌های بنیاد مسکن استان اظهار داشت: در روند اجرای مسکن شهری، کوی کوثر را داریم که 728 واحد آن امسال به ‏بهره‌برداری می‌رسد و از این تعداد 528 واحد آن ان‌شاءالله تا اوایل تیرماه و حدود 200 واحد هم تا پایان سال به ‏بهره‌برداری می‌رسند، بهره‌برداری از مسجد آن و همچنین بهره‌برداری از مدرسه کوی کوثر تا شروع ‏سال تحصیلی جدید هم در برنامه امسال بنیاد مسکن قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت‌های مهمی که بنیاد مسکن استان مرکزی در سال 95 در دستور کار خود داشته، مقاوم‌سازی مسکن روستایی بوده که 31 هزارمین واحد را به بهره‌برداری رساندیم و درمجموع 36 هزار واحد در دستور کار داریم، فعالیت دیگر صدور سند برای روستائیان بود که فعالیتی مهم، اساسی، زیربنایی و زیرساختی است و اقدام دیگر صدور سند بودکه حدود 65 هزار جلد سند برای روستائیان و شهرهای زیر 25 هزار نفر صادر شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: بحث طرح هادی روستاها از دیگر برنامه‌ها بوده که تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان طرح هادی دارند، به تازگی تعدادی از روستاهای زیر 20 خانوار ارتقاء پیدا کردند و تعداد خانوارشان افزایش یافته که این نشان از مهاجرت معکوس به روستاها دارد و ان‌شاءالله در سال آینده طرح هادی آنها هم تهیه می‌شود، حدود 400 روستا طرح هادی داریم و مشغول اجرا هستیم طرح هادی 106 روستا به بهره‌برداری رسیده و 267 روستا الان در دستور کار بنیاد مسکن استان است.

رضافرح بیان کرد: سال آینده باز مقاوم‌سازی مسکن روستایی را دنبال می‌کنیم و حدود چهار هزار واحد به تعداد موجود اضافه می‌شود، صدور چهارهزار جلد سند را هم در دستور کار داریم.

وی ادامه داد: در اجرای طرح‌های هادی هم با اعتباری که امسال برای آن پیش‌بینی شده، امیدواریم حداقل 100 روستا را در دستور کار داشته باشیم، به تازگی هم یک سری برنامه‌هایی در دستور کار داریم که اگر تامین اعتبار شود حدود هفت هزار واحد هم در شهرها برای نیازمندان و محرومان برنامه‌ریزی شده که در صورت تامین اعتبار کار آنها آغاز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: برای تمام خانوارهای دارای دو معلول در روستاها مسکن ایجاد کردیم که 18 میلیون تومان هم بلاعوض در این واحدها هزینه شده و امیدواریم سال آینده هم اعتبار لازم برای ادامه این روند را داشته باشیم.

انتهای پیام/

R41371/P41362/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم.

در راستای گرامیداشت این روز، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی با بیان اینکه اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. بر اساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب و کارهایی است که با انتشار دود باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهرها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک و گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، خاطرنشان کرد: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ فقره رأی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرا صادره واحدهای صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرای آرا واحدهای دارای رأی و صدور رأی برای واحدهای فاقد رأی در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحدهای کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحدها در راستای کاهش آلودگی آب سطحی و زیرزمینی و خاک، اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرا بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

بیگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.

به گفته وی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه جهت افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و … نیز از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: «گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها»، «تمهیدات تخصصی» و «ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف» عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

کد خبر 6085785

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی در سمنان در حال ساخت است
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • بهره برداری از ۶ واحد نان کامل در ایلام
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • ۵۷۵ واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند آماده بهره‌برداری است
  • بهره برداری از فاز نخست بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران