Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری امروز در آیین افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب پرند گفت: در دولت یازدهم به این نتیجه رسیدیم که یکی از چالش‌های کلانی که کشور با آن روبروست، بحث آب است که خوشبختانه وزارت نیرو در بخش‌های مختلف مرتبط با این نگرانی عملکرد بسیار قابل قبولی داشته است.

او گفت: با مجوزی که از مقام معظم رهبری دریافت کردیم 8 میلیارد دلار برای مدیریت و بهره‌برداری آب‌های مرزی اختصاص یافت و به دنبال آن طرح‌ها و پروژه‌های متعددی در مناطق مختلف مرزی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری یکی دیگر از اقدامات مثبت وزارت نیرو را بهره‌گیری مناسب از سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی عنوان کرد.

وی با اشاره به دستاوردهای اقتصادی دولت یازدهم ادامه داد: هر چه زمان می‌گذرد صداقت این دولت در عمل به این موضوع روشن‌تر می‌شود. خیلی‌ها شعار می‌دهند و حرف‌هایی می‌زنند اما وقتی باید از این آزمایش سربلند بیرون بیایند نشان می‌دهند که آن حرف‌ها فقط برای منافع زودگذر و فریب انسان‌های مظلوم کشور بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهوری افزود: فکر می‌کنند اگر این طور شعار دهند می‌توانند بیایند و چند صباحی هر کاری خواستند با کشوری مثل ایران بکنند. اگر فرصت داشته باشم برخی مسائل را خواهم گفت، شعار مبارزه با فساد دادند و فسادهای قرن اتفاق افتاد، شعار کار دادند، هدر دادن منابع اتفاق افتاد.

جهانگیری در ادامه با اشاره به نامگذاری سال گذشته مبنی بر اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل و تعیین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور، اظهار داشت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید نافذالکلمه باشد، این ستاد نیز با تمام توان در حد قوه مجریه عمل کرد و برای تحت مدیریت قرار دادن قوای دیگر اقدامی انجام نداد و صرفاً در چارچوب قوانین موجود عمل کرد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به دستاوردهای سال گذشته که فراتر از هدف گذاری‌ها بود، گفت: در سال گذشته قرار بود 7500 واحد تولیدی راکد و نیمه فعال از تسهیلات بانکی استفاده کنند که با برنامه ریزی‌های انجام شده 23 هزار واحد نیمه فعال و راکد موفق شدند از این تسهیلات بهره مند شده و دوباره فعال شدند. قرار بود صادرات کشور 20 درصد افزایش پیدا کند که میزان رشد صادرات در سال 95 نسبت به سال 94 از نظر وزنی 38 درصد رشد داشت.

وی همچنین با اشاره به تعیین 115 طرح اولویت دار برای دستگاه‌های اجرایی مختلف در سال 95، تصریح کرد: این طرح‌ها در اولویت نخست دستگاه‌ها قرار گرفت که یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها در حوزهٔ نفت و گاز بود که در روزهای گذشته با حضور رییس جمهور در عسلویه افتتاح شد.

جهانگیری با ابراز تأسف از انتشار برخی مطالب در برخی رسانه‌ها در خصوص بهره برداری از این طرح‌ها، خاطر نشان کرد: برخی رسانه‌ها نوشته بودند که عکس یادگاری با طرح‌های دولت گذشته. دولت گذشته اگر می‌توانست خودش چنین عکس‌هایی می‌گرفت چرا که هم از درآمدهای سرشار برخوردار بود و هم وعده داده بود که ظرف 35 ماه این طرح‌ها را اجرا خواهد کرد.

وی بیکاری و دغدغهٔ جوانان جویای کار را یکی از مهم‌ترین مسائل کشور برشمرد و گفت: به فضل الهی حرکت منفی اقتصاد کشور به حرکت مثبت تبدیل شده و اقتصاد ایران با کمک بخش خصوصی، مردم و نهادهای مختلف به سمت اشتغال زایی حرکت خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: اشتغال زایی مستلزم آن است که همهٔ افراد به هر میزان که می‌توانند فضا را برای سرمایه گذاری مهیا کنند و بی تردید اگر شرایط و فضای مناسب برای فعالان اقتصادی مهیا باشد، سرعت توسعه و اشتغال زایی در کشور بیشتر خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد