Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجلیل مرتضوی دقایقی قبل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان آمل با تکذیب شایعه شهادتش که از ساعتی قبل در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: نائب‌الزیاره همه هم‌وطنان در سوریه و قبور اهل‌بیت(ع) بودم و فیض شهادت در این سفر نصیبم نشد.

امام جمعه آمل با بیان اینکه حدود 8 روز در مناطق عملیاتی مختلف سوریه بازدید لازم داشته‌ام و در خدمت مدافعان حرم بودم، گفت: به‌عنوان اولین امام جمعه در سطح کشور افتخار خدمت به مدافعان حرم نصیبم شد و در این سفر معنوی دعاگوی همه بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علما مرزبانان سنگرهای عقیدتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدتقی پورمحمدی شامگاه دوشنبه در مراسم بزرگداشت امام جمعه فقید اردبیل اظهار کرد: در دوران غیبت حضور علما در سنگر ارشاد و هدایت مردم نجات بخش بشریت از تله ابلیس‌ها و شیاطین بوده و علما توانسته‌اند مراقبت بیشتری را از مرزهای اعتقادی و عقیدتی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شخصیت‌هایی نظیر شیخ طوسی، شهید اول و ثانی، علامه طباطبایی و … در طول تاریخ مراقبت حقیقی از سنگرهای عقیدتی مردم داشته و سعی کردند با رفع شبهات به آگاهی و بصیرت مردم کمک کنند.

امام جمعه مراغه گفت: علما و طلاب نه تنها در سنگر تعلیم و تربیت بلکه در سنگر دفاع از مرزهای اعتقادی و ارزشی اسلام نیز پیشرو بوده و با وجود توطئه‌های متعدد علیه مرجعیت دینی و اعتقادی سعی کردند تا همه سختی‌ها را به جان خریده و با تحمل زندان و تبعید مروج دین اصیل و ناب اسلام باشند.

پورمحمدی نقش علمای آذربایجان و اردبیل را در سروسامان دادن به حوزه نجف و خدمت به حاکمیت علوی یادآور شد و بیان کرد: در دو سوی بارگاه امام علی (ع) قبر علامه حلی و آیت الله محقق اردبیلی نشانگر این جایگاه و عظمت است.

وی با نام بردن از علمای بلاد اردبیل در مبارزات تاریخی علیه طاغوتیان و پادشاهان مستبد این سرزمین تصریح کرد: آیت الله سیدیونس اردبیلی، مفتی شیعه، موسوی اردبیلی، میرزاعلی اکبر، محمدبن علی اردبیلی و در عصر معاصر آیت الله مروج و آیت الله مشگینی از تاثیرگذارترین علما و فقهایی بودند که از بلاد اردبیل توانسته‌اند تبلیغ دین کرده و مروج ارزش‌های انسانی و الهی باشند.

فرمانده سابق سپاه اردبیل با اشاره به مراودات و همراهی خود با آیت الله مروج در اوایل پیروزی انقلاب اظهار کرد: آیت الله مروج در کنار تقوا و تعهد عالمی اخلاق گرا، متواضع و خوش برخورد بود به طوری که دفتر امام جمعه اردبیل مامن فقرا و نیازمندان بوده و همواره در گره گشایی از مشکلات مردم پیشقدم بود.

آیت الله محمدپور خاطرنشان کرد: وداع تاریخی مردم اردبیل با پیکر آیت الله مروج برای همیشه در تاریخ این دیار ماندگار خواهد بود و نشان از محبوبیت و مردمی بودن شخصیت آیت الله مروج است که در قلوب مومنان جای گرفته است.

وی از نسل حاضر خواست؛ قدر علما و روحانیون را بدانند و با پرهیز از تهمت زنی‌های ناروا اسباب جلب رضای الهی را با قدر دانستن نعمت هدایتگری بیش از گذشته به اثبات برسانند.

در این مراسم مداحی شده و شرکت کنندگان یاد و خاطره نماینده فقید امام و مقام معظم رهبری در استان اردبیل آیت الله مروج را گرامی داشتند.

مرحوم آیت الله «بیوک آقا خلیل زاده مروج» در شهریور سال ۱۳۰۹ در اردبیل دیده به جهان گشود و بعد از تحصیلات نخستین از محضر امام راحل و علامه طباطبایی بهره‌ها برد و در مبارزات مردم استان اردبیل علیه رژیم شاهنشاهی از روحانیون پیشرو بود که در سال ۵۶ و ۵۷ با گسترش فعالیت‌های ضد حکومت استبدادی پهلوی سخنرانی کرده و در اردبیل مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

آیت الله مروج بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با حکم امام راحل امام جمعه اردبیل شد و در هشت سال جنگ تحمیلی در کنار رزمندگان در جبهه‌های حق علیه باطل حضور پیدا کرد و توانست پشتیبان و مددکار رزمندگان در جبهه‌های حق علیه باطل باشد.

امام جمعه فقید اردبیل بعد از سال‌ها مجاهدت در ۲۷ فروردین ماه ۱۳۸۰ دعوت حق را در سن ۷۱ سالگی لبیک گفت و در زادگاهش اردبیل به خاک سپرده شد.

بیست و سومین سالگرد ارتحال عالم ربانی و مجاهد نستوه آیت الله مروج با حضور اهالی اردبیل و شاگردان و بستگان وی در مرکز تحقیقاتی آیت الله مروج اردبیلی برگزار شد.

کد خبر 6079359

دیگر خبرها

  • ماجرای باردار شدن ژیلا صادقی مجری جنجالی تلویزیون
  • تخریب بقیع زخم کهنه تاریخ اسلام است
  • حمله ایران به اسرائیل تاریخ ساز شد و باعث فخر و مباهات ما ایرانیان است
  • «بارانی» امام جمعه موقت سمنان شد
  • امام جمعه موقت سمنان منصوب شد
  • انتصاب امام جمعه موقت جدید سمنان
  • برگزاری یادواره شهدا در ملکان
  • علما مرزبانان سنگرهای عقیدتی هستند
  • گرفتار قضاوت نادرست مخاطبان شدم + فیلم
  • نماز جمعه یکی از دست آورد‌های مهم انقلاب اسلامی است