Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان شمار افراد در فهرست نیروی کار مشاغل سخت و زیان‌آور را غیرقابل قبول عنوان کرد و گفت: قانون مشاغل سخت و زیان‌آور مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، اسدالله درویش‌امیری عصر امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: برای ساخت و ساز از جمله در حوزه شهری، سازمان‌هایی مانند نظام مهندسی ساختمان برای نظارت در طراحی و اجرای بناها در نظر گرفته شده و سازندگان باید حداقل ضوابط را در ساخت ‌و سازها رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در بخش روستایی نیز نظام فنی روستایی به نظارت در ساخت و ساز روستایی می‌پردازد، ابراز کرد: احداث واحدهای تولیدی در شهرک‌‌های صنعتی نه داخل شهر و نه روستایی محسوب می‌شود اما صدور پروانه‌های ساختمانی و طراحی و نظارت بر آنها باید در رسته کاربری‌های صنعتی به لحاظ کیفی مورد ارزیابی قرار گیرد.

استاندار زنجان با بیان اینکه صنعت ساختمان پیچیدگی‌هایی دارد و از فرمول‌های فنی تبعیت می‌کند، تأکید کرد: مرجعی باید کیفیت فنی ساخت و ساز را نظارت کند.

وی مصالح و هزینه‌های ساخت ساختمان را سرمایه‌های کشور عنوان کرد و افزود: باید ساخت و سازهای صنعتی مورد کنترل قرار گیرند اما تعرفه‌های آنها به منظور کاهش هزینه و تسهیل در کسب و کار قابل بحث است که سازمان نظام مهندسی به عنوان نقطه مشترکی می‌تواند با تفاهم دستگاههای مربوطه این تسهیل را فراهم کند.

درویش‌امیری محاسبه تعرفه ساخت واحدهای صنعتی مشابه با واحدهای مسکونی را اجحاف در حق صاحبان صنعت خواند و گفت: شهرک‌های صنعتی با نظام مهندسی باید در این رابطه توافق کنند به طوریکه زمینه سوء استفاده نیز در آن فراهم نباشد.

وی در مورد بررسی مشاغل سخت و زیان‌آور و پایش شاغلان این بخش‌ها ابراز کرد: با تشکیل کارگروهی در ذیل مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان ضمن تأکید بر حمایت از نیروی کار و کارگر در همه محیط‌های کاری بیان کرد: چرخ تولید با توان و بازوی کارگران می‌چرخد و کارفرمایان باید کارگران را مانند خانواده خود بدانند.

وی با اشاره به اینکه در برخی از موارد از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور سوء استفاده شده است، تصریح کرد: 150 نفر افراد شاغل در بخش‌های سخت و زیان‌آور به 5 هزار و 300 نفر رسیده که این افزایش بیش از حد قابل پذیرش نیست.

درویش‌امیری بیان کرد: باید بر طبق قانون از نیروی کار در مشاغل سخت و زیان‌آور حمایت کنیم اما به طور جدی جلوی سوء استفاده را بگیریم.

وی ایجاد اشتغال و تولید را از وظایف بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: بخش خصوصی باید مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام/

R41375/P1377/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۴۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پرسپولیس در حالی صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای خود منتهی به 29 اسفند 1402 را منتشر کرده که بر این اساس همچنان قرمزها جزء شرکت‌های زیان‌ده بازار فرابورس محسوب می‌شوند.

با این حال آنطور که بورس 24 گزارش داده، شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس در ۹ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ زیان خالصی معادل ۱۳۰ میلیارد تومان محقق نمود. شرکت در دوره مشابه قبل نیز زیان خالصی معادل ۱۴۵ میلیارد تومان داشته است. بررسی گزارش این شرکت حاکی از کاهش ۱۰ درصدی زیان خالص در دوره مذکور نسبت به دوره مشابه قبل می‌باشد. پرسپولیس به ازای هر سهم نیز ۱۲۴ ریال زیان شناسایی کرد.

درآمد عملیاتی ۹ ماهه %۱۱۱ رشد داشت و با افزایش کمتر و معادل ۲۲% در بهای تمام شده، زیان عملیاتی با کاهش ۲۴ درصدی به ۱۲۹ میلیارد تومان رسید. شرکت ۲۳ میلیارد تومان نیز درآمد غیر عملیاتی به ثبت رساند. درآمد عملیاتی به معنای درآمدی است که از فعالیت اصلی و مستمر شرکت پدید می‌آید و در اینجا حاصل از درآمد اسپانسری سرخپوشان است و اساسا اهمیت بیشتری دارد.

پرسپولیس در سال جاری با شش اسپانسر مختلف کار خود را پیش برده که البته همگی روی هم چیزی کمتر از 200 میلیارد تومان عایدی برای این باشگاه داشتند که البته قرمزها امیدوارند تا پایان فصل این رقم را بیشتر کنند.

نکته مهم اینکه با واگذاری پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی، حالا آنها امیدوارند که از حال زیان‌ده خارج شوند.

دیگر خبرها

  • جوی آرام و پایدار در لرستان
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • هیچ مجوز کاغذی از ۲۵ اردیبهشت در دستگاه‌ها قابل پذیرش نخواهد بود
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • کم‌کاری و اهمال دستگاه‌ها در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست
  • زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت
  • برپایی دوره‌های آموزش صنایع دستی در استان همدان
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی