Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@15:35:55 GMT

محدودیت صدور روادید این بار برای کارگران خارجی

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۷۷۱۷۳

صراط: رئیس جمهوری آمریکا در راستای تقویت حمایتها از کالاهای ساخت این کشور و اصلاح برنامه روادید برای کارگران خارجی، یک فرمان اجرایی جدید را به امضا رساند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا در تلاش برای نمایش پایبندی خود به وعده های انتخاباتی، به کارگزاریهای فدرال دستور داد تا در برنامه صدور روادید موقت برای کارگران خارجی ماهر، مقررات سختگیرانه تری وضع نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترامپ در جریان بازدید از دفتر مرکزی یک شرکت تولید کننده ابزار در ایالت ویسکانسین، یک فرمان اجرایی جدید را به امضا رساند که نقطه تمرکز آن، اجرا و بازنگری در روادیدی از نوع «اِچ- وان بی» (H-1B)- از روادیدهای معروف در عرصه صنعت تکنولوژی- است.

در این فرمان اجرایی که مقامات کاخ سفید از آن با عنوان فرمان «آمریکایی بخر و آمریکایی استخدام کن» یاد می کنند، ترامپ در تلاش است تا با اِعمال تغییراتی در سیاستهای دولتی، خرید محصولات آمریکایی در قراردادهای فدرال را تقویت نماید.

این اقدامات نشان می دهد که ترامپ در راستای تحقق وعده های انتخاباتی خود و با توسل به قدرت و اختیارات خود این فرمان اجرایی را صادر کرد؛ فرمانی که در حوزه اصلاح سیاستهای مهاجرتی آمریکا و تشویق شهروندان آمریکایی به خرید تولیدات داخلی است.

با آنکه مقامات بلندپایه آمریکا در خصوص اجرای این فرمان اطلاعات اندکی ارائه دادند، دستیاران ترامپ معتقدند که بخش اعظمی از ویزاهای «اچ- وان بی» به مشاغلی با دستمزد پائین اعطاء می شود که متعلق به شرکتهای برون سپار و غالباً مستقر در هند است و بدین ترتیب، کارگران آمریکایی از این مشاغل محروم می شوند.

این در حالی است که مقامات آمریکا خواهان یافتن روشی شایسته محور برای اعطای روادید به کارگران بسیار ماهر هستند. ترامپ در این باره گفت: «هم اکنون، سوء استفاده گسترده از سیستم مهاجرتی ما سبب شده است که کارگران خارجی بتوانند جای کارگران آمریکایی را بگیرند».

لازم به ذکر است که روادیدهای «اِچ- وان بی» برای آن دسته از اتباع خارجی صادر می شود که زمینه شغل و فعالیت حرفه ای آنها نیازمند برخورداری از تحصیلات عالی در حوزه علوم، مهندسی و برنامه ریزی کامپیوتر است. دولت آمریکا با برگزاری قرعه کشی، سالانه ۶۵ هزار روادید «اچ- وان بی»صادر می کند و ۲۰ هزار روادید دیگر نیز بطور تصادفی میان دانشجویانی که به تازگی فارغ التحصیل شده اند، توزیع می شود.

طبق اظهارات ترامپ، «این نوع روادید تنها باید به متقاضیان بسیار ماهر و با دستمزد بالا اعطاء شود و این متقاضیان هرگز نباید جانشین گارگران ماهر آمریکایی شوند».


منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۷۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • کارگران رکن تولید هستند
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند