Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان گفت: مسئله ما در برجام این نیست که دستاوردی نداشته بلکه دستاورد های برجام خیلی کمتر از آن چیزی است که وعده داده شد و کمتر از هزینه ای است که ما برایش پرداخت کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین فروزنده مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در گفت و گو با نسیم زنجان با اشاره به عملکرد فرهنگی دولت یازدهم تصریح کرد: متاسفانه در زمینه فرهنگی مدت هاست عادت کرده ایم که هیچ مسئولی در زمینه فرهنگی نوآوری نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال دانشجویی افزود: کار فرهنگی صرفا تبدیل به شعاری شده که همه می گویند و همه عمل نمی کنند و این مساله یا به دلیل نداشتن علم کافی یا به دلیل کم کاری و سستی است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان تصریح کرد: عملکرد این دولت در زمینه فرهنگی در برخی موارد مثبت و در برخی موارد نیز بوده است.

فروزنده اضافه کرد: به عنوان مثال در زمینه رسیدگی به مطالبات قومیت ها، این دولت طرح های خوبی را پیشنهاد کرد که البته فقط در حد طرح باقی مانده یا در زمینه دانشگاه ها علاوه بر نقایصی که وجود دارد، در برخی موارد عملکرد دولت کاملا مطلوب بوده است.

وی افزود: بنده فرهنگ را یک قدم فراتر می بینم و به فرموده مولا علی(ع) الناس علی دین ملوکهم تاثیر گذار ترین عامل فرهنگی در یک جامعه مسئولین آن جامعه هستند .

فعال دانشجویی دانشگاه زنجان گفت: دولت حاضر با اینکه با شعار دولت راستگویان بر سرکار آمده متاسفانه بسیار دچار تناقض گویی بین مسئولانش و گاها دروغ گویی آنهاست.

وی افزود: از نظر من تاثیر فرهنگی این نوع رفتار مسئولین، هزاران برابر سایر عوامل است که متاسفانه دولت تدبیر و امید در این زمینه عملکرد قابل قبولی نداشته و در کل از ۲۰ در زمینه فرهنگی من نمره 9.75 رو در نظر می گیرم.

فروزنده به عملکرد سیاسی دولت هم اشاره کرد و افزود: اصلی ترین استراتژی دولت یازدهم سیاست خارجی بود که با شعار تعامل با دنیا شروع به کار کردند و امروزه هم شاهد این هستیم که با گذشت حدود یکسال و نیم از اجرایی شدن برجام خیلی از تعهدات طرف مقابل انجام نشده است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان تصریح کرد: دولت در این زمینه و هزینه شدن بسیاری از امکانات کشور و هدر رفت آنها باید پاسخگو باشند نه اینکه با عوام فریبی و بازی با کلمات، روزی برجام را به خورشید و روزی به ابر تشبیه کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه برجام آن طور که نشان داده می شود نیست، خاطرنشان کرد مسئله ما در برجام این نیست که دستاوردی نداشته بلکه دستاورد های برجام خیلی کمتر از آن چیزی است که وعده داده شد و کمتر از هزینه ای است که ما برایش پرداخت کردیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن

خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می دهد که غذاخوردن قبل از خواب می تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد.

چربی کمتری می سوزانید

به گزارش نمناک، اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده های سبک بخورید اما مطالعات در یک گروه 6 نفره بالای 50 سال نشان می دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می خوردند، می سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه میشوید

اگر نمی توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت 6، ساعت 10 می خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا میرود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

مطالعه ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین 40 تا 54 سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه ای بر روی 52 نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می برند و کم تر می خوابند.

عملکرد شما ضعیف می شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • تصاویری کمتر دیده شده از مراحل آماده‌سازی عملیات وعده صادق
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه