Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با رویکرد مشارکت خیرین مدرسه ساز در ایمن سازی مدارس در سالن اجتماعات آموزش و پرورش باغملک برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باغملک نیوز ،نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با رویکرد مشارکت خیرین مدرسه ساز در ایمن سازی مدارس با حضور خیرین مدرسه ساز ، نائب رئیس خیرین مدرسه ساز ، امام جمعه ،فرماندار ، فرمانده سپاه ،مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین و فرهنگیان باغملک در سالن اجتماعات آموزش و پرورش باغملک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جشنواره خداداد کرد مدیر آموزش و پرورش باغملک ضمن خیر مقدم به مهمانان و حضار به بیان برخی مشکلات حوزه آموزش و پرورش باغملک پرداخت .

وی عنوان کرد: آموزش پرورش باغملک دارای ۱۸ هزار دانش آموز و ۲۰۰۰ فرهنگی است که یک سوم فضای آموزشی آن نیاز به تعمیر و تخریب و بازسازی دارد و کمبود تجهیزات و امکانات داریم به گونه ای که می خواهیم آزمون هدایت تحصیلی را برگزار کنیم و ۲۰ دستگاه کامپیوتر را پیدا نمی کنیم .

وی با اشاره به فقر و محرومیت منطقه گفت : حتی عده ای پول کتاب هم ندارند و امروز والدین بیش از ده دانش آموز مراجعه کردندو پول خرید کتاب را نداشتند .

کردی بیان کرد :نظام خدمات زیادی کرده است و در عین حال این مشکلات وجود دارد خیرینی که می توانید دلی را شاد کنید بستر را فراهم کنید که این معامله با خداست .

وی افزود: از مدیرکل نوسازی که تلاش می کند علی رغم کمبود اعتبارات به عنوان خیر به آموزش وپرورش کمک کند و همچنین از نماینده مردم ایذه و باغملک که با پیگیری های مکرر وی بنیاد برکت حاضر به کمک ۴ ونیم میلیاردی شد تقدیر و تشکر میکنم.

وی در پایان با بیان اینکه در تمام زمینه ها با وجود کمبودها رتبه اول و دوم داریم گفت:در ابتدایی رتبه اول ، در نهضت رتبه دوم ، در پیش دبستانی رتبه دوم و در کنکور و میانگین نمرات نیز رشد داشتیم و در مسابقات قرآنی و ورزشی رتبه خوبی آوردیم .

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین هاشمی نژاد امام جمعه باغملک ضمن تسلیت به سیل زدگان آذری و تشکر از بانیان این جشنواره زندگی خیر مدرسه ساز را اینگونه تشریح کرد: زندگی خیر مدرسه ساز ابتدا در دنیا در مدار آرامش است و سپس در آخرت در آرامش قرار می گیرد .

قربان نظری مسئول دفتر نماینده مردم ایذه و باغملک در پایان پیام هدایت الله خادمی را قرائت کرد .

وی در این پیام انجمن خیرین مدرسه ساز را بازوی سازمان نوسازی مدارس ایران دانست که تا کنون هزاران مدرسه را در ایران ساخته اند.

در پایان این مراسم از خیرین مدرسه ساز با اهدای تندیس تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/صا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • جشنواره فوتسال دانش‌آموزان دختران استان بوشهر برگزار شد
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال