Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس بابازاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: 10 میلیارد تومان برای تملک این باغ اختصاص یافته است.
وی با اشاره به مساحت کوچک منطقه و بافت متراکم آن اظهار کرد: سه بوستان کوچک در محلات هاشمی، بریانک و هفت چنار احداث شده است.
شهردار منطقه 10 با بیان اینکه 60 درصد از بافت این منطقه فرسوده است اظهار کرد: سال گذشته 11 هزار و 722 پروانه در این منطقه صادر شد که هفت هزار و 88 مورد آن در بافت فرسوده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: از میان پروانه های صادر شده در بافت فرسوده برای یکهزار و 649 پلاک پروانه تجمیعی صادر شده است.
بابازاده یادآور شد: از حاصل تجمیع این پلاک ها 9 هکتار مساحت در منطقه آزاد شده است که به منظور تعریض معابر از این فضا استفاده می شود.
به گفته وی در سال گذشته از محل بافت فرسوده هفت و نیم میلیارد تومان تخفیف عوارض در بخش های گوناگون به شهروندان داده شد.
شهردار منطقه 10 با بیان اینکه این منطقه با مساحت 800 هکتار 320 هزار نفر جمعیت را در خود جا داده است گفت: سال گذشته در 15 نقطه از جمله خیابان امام خمینی اصلاحات هندسی صورت گرفت.
وی با اشاره به قرار گرفتن موزه هفت چنار در منطقه 10 یادآور شد: در ایام نوروز نزدیک به هشت هزار نفر از این موزه دیدن کردند که عمدتا از مسافران نوروزی بودند.
بابازاده احداث 46 چشمه سرویس بهداشتی، اجرای نقاشی دیواری به مساحت 12 هزار مترمربع، ساخت 16 ایستگاه تندرستی برای آقایان و 30 ایستگاه برای بانوان، ساخت سرای محله هاشمی و یک مسجد مدرسه در این محله را از دیگر اقدامات شهرداری منطقه 10 طی سال گذشته عنوان کرد.
وی درخصوص آخرین اخبار پیرامون ادغام منطقه 10 در سایر مناطق شهر تهران نیز گفت: مدتی موضوع ادغام این منطقه با منطقه 2 مطرح شد که با مخالفت شدید شهروندان منطقه 10 روبرو و این بحث منتفی شد اما سال گذشته مسأله ادغام با منطقه 9 عنوان شد.
شهردار منطقه 10 خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت کم منطقه 9 و 10 ادغام این دو منطقه می تواند اثرات مطلوبی در مباحث درآمدی و ایجاد فضاهای مختلف در این مناطق داشته باشد که به نظر می رسد تعیین تکلیف درخصوص این موضوع به شورای پنجم موکول خواهد شد.
وی درخصوص اولویت های منطقه 10 در سال جاری نیز اظهار کرد: احداث تقاطع غیرهمسطح در دوراهی قپان به عنوان مرز منطقه 10 و 17 و یکی از نقاط پرتردد، بهره برداری از سه ایستگاه مترو و رفع 25 نقطه بن بست با تملک 25 تا 30 پلاک از جمله مهمترین پروژه های این منطقه در سال جاری است.
بابازاده یادآور شد: تملک این 30 پلاک برای بازگشایی نقاط بن بست در دستور کار قرار گرفته و به محض دریافت اعتبار انجام خواهد شد.
خبرنگار: عاطفه نژادسالاری - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/9353//1348

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت