Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تب مد و مدگرایی در حوزه های مختلف، سالهاست در میان جوانان در شرایط کنونی بالا رفته و برای طراحان و تولیدکنندگان لباس فرصت کسب درآمد را مهیا کرده است؛ البته به دلایل مختلف استقبال چندانی از البسه تولید داخلی نمی شود.جامعه شناسان تامین ذائقه جوانان و اهمیت دادن به آن در مواردی که خواسته شان با هنجارهای اجتماعی و فرهنگی درتضاد نباشد را از جمله موارد ضروری در توجه به مدگرایی جوانان می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرانی و بالا بودن قیمت لباس هایی که متناسب با فرهنگ و ارزش‌های اجتماعی زندگی ایرانی طراحی و تولید می شود از دلایل عدم استقبال جوانان مدگرا از تولیدات پوشاک داخلی به حساب می رود.
تولیدکنندگان و طراحان لباس با برندهای مشهور در سراسر دنیا، همچون زمینه های دیگر، از شرایط فعلی استفاده کرده و خیز بلندی در جهت تسخیر بازار تولید لباس، ویژه مسلمانان و افراد محجبه برداشته اند.
*بیکاری «ام الفساد» است؛ مسئولان به تولیدکنندگان داخلی اعتماد کنند
سرمایه تولیدکنندگان داخلی اندک است و این افراد با مشکلات گوناگونی دست به گریبانند.امان الله قرائی مقدم جامعه شناس معتقد است: در شرایط فعلی کشور ما بیکاری به عنوان عامل اصلی افزایش آسیب های اجتماعی به حساب می رود؛ به عبارت واضح می توان گفت «بیکاری ام الفساد» است.
وی افزود: سرمایه تولیدکنندگان داخلی معمولا اندک است و این افراد در حوزه های مختلف از جمله تولید لباس، با مشکلات فراوان دست به گریبانند.
این جامعه شناس تأکید کرد: مسئولان در جهت کاهش مشکلات تولید کنندگان داخلی پوشاک اقدامات اساسی را لحاظ نمی کنند و این موضوع آنان را دلسرد می کند؛ چه بسیار تولید کنندگانی که بساط تولید را جمع کرده و با فروش لباس های وارداتی کسب درآمد می کنند.
قرائی مقدم اظهار داشت: بی اعتمادی مسئولان به تولیدکنندگان و طراحان داخلی که در صنعت پوشاک مشغول به کار هستند و همچنین عدم حمایت از تولیدات داخلی، از سویی موجب رشد نرخ «بیکاری» شده و از سوی دیگر، فرصت را برای تولید کنندگان خارجی و سودآوری آن ها فراهم آورده است.
وی ادامه داد: اقتصاددان ها بر این عقیده هستند که در حال حاضر صنعت «مد» از صنایع پردرآمد فعلی در دنیا به شمار می رود؛ چرا که ضمن تأمین ذائقه های مختلف با مذاهب و فرهنگ های گوناگون در حوزه پوشاک هم سود سرشاری نصیب تولیدکنندگان و طراحان لباس می شود و از آن طرف در کاهش معضل بیکاری اثرگذار است.
*ایراد از طراحان لباس و تولید کنندگان پوشاک نیست.
مسئولان، سرمایه گذاری اندک تولیدکنندگان داخلی را تقویت و مورد توجه قرار دهند.میترا تمجیدی داور ششمین جشنواره مد و لباس در سال ۹۵ گفت: موقعیت فراهم آمده برای تولیدکنندگان خارجی در طراحی و تولید پوشاک ویژه مسلمانان، پیش از آنکه ناشی از موقعیت سنجی آنان باشد، در نتیجه کم کاری سایر عواملی است که در کشور در این حوزه دارای مسئولیت هستند.
وی افزود: بزرگترین مشکل فعلی در طراحی و تولید البسه ایرانی_اسلامی، عدم اعتماد مسئولان به فعالان و تولیدکنندگان در طراحی و تولید لباس است؛
این طراح مد و لباس ادامه داد: معضل بیکاری در میان طراحان مد و لباس، به ترس فروش نرفتن و عدم بازاریابی تولیدکنندگان و فرو شندگان این حوزه مربوط می شود.
تمجیدی گفت: در طراحی لباس های ایرانی_اسلامی تنوع گسترده ای وجود دارد؛ طراحان حتی با سرمایه های شخصی خود، برخی از این طرح ها را به مرحله تولید و دوخت رسانده اند اما تولید کنندگان به دلیل مشکلات یاد شده حاضر به سرمایه گذاری نیستند.
وی افزود: فرصت همکاری متقابل طراحان و تولیدکنندگان لباس با شرایط فعلی پیش نمی آید، مگر آنکه مسئولان، سرمایه گذاری اندک تولیدکنندگان داخلی را تقویت و مورد توجه قرار دهند.
سایر افرادی که در کشور در صنعت نساجی، تولید پوشاک و طراحانی که بر اساس سلیقه مخاطبان مسلمان و محجبه کار می کنند باید مورد حمایت همه‌جانبه مسئولان قرار بگیرند؛ در نتیجه حمایت مسئولان است که می توان به درخشش طراحان مد و لباس ایرانی_اسلامی و سودآوری آن برای تولید کنندگان و طراحان داخلی امیدوار بود. چرخش چرخ های صنعت و مقابله با سونامی بیکاری بسته به موقعیت شناسی مسئولانی است که در حوزه اشتغال آفرینی دارای وظیفه هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر دوشنبه، با همراهی محمد علیمهری معاون اقتصادی و حضور تیم اقتتصادی همزمان با سومین روز از برگزاری نمایشگاه ایران «اکس پو ۲۰۲۴» از شرکت های شهرک های صنعتی استان تهران مستقر در این نمایشگاه بازدید کرد.

بر اساس این گزارش استاندار تهران ضمن بررسی مشکلات و موانع موجود در شهرک صنعتی با تولیدکنندگان به گفتگو پرداخت.‌

گفتنی است که طی این بازدیدها مقرر شد موانع، مشکلات وچالش های این تولید کنندگان با برگزاری جلسه ای بررسی و رفع شود.

کد خبر 6092245

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • خبر جدید از حراج شمش/ شمش تولیدکنندگان داخلی هم حراج می‌شود
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه