Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اشکذر، احمد مختاری در راستای عملکرد یکساله مرکز بهداشت شهرستان اشکذر در خصوص طرح تحول سلامت اظهار داشت: در این شهرستان همزمان با سراسر کشور در سال ۹۵ طرح تحول سلامت به منظور ارتقای سطح سلامت مردم شروع و زیرساختهای مورد نیاز آن بررسی و تجهیزات لازم برای اجرای طرح فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای ایجاد پرونده الکترونیک برای مردم زیر ساخت مرتبط با آن از قبیل رایانه و شبکه اینترنت برای مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت تامین و نیز آموزش های مربوط به تغییر پرونده کاغذی به الکترونیک تحت عنوان سامانه یکپارچه بهداشت برای پرسنل مراکر صورت گرفت .

سرپرست مرکز بهداشت اشکذرخاطر نشان کرد: در برنامه تحول سلامت لزوم پیگیری فعال در امر مراقبت وجود دارد به این معنی که مراقبان مرکز بهداشت نه تنها می بایست به مراجعه کنندگان خود خدمات ارائه دهند بلکه با روش های مختلف نیز کسانی که تا کنون به مراکز مراجعه نداشته اند را در این امر سهیم نمایند.

وی یادآور شد: یکی از برنامه های ملی در نظر گرفته شده در کشور، برنامه خود مراقبتی است که در این شهرستان نیز در سطوح مختلف این برنامه طرح ریزی و اجرا شده است .

مختاری افزود: سفیران سلامت از جمله برنامه هایی است که در راستای برنامه های خود مراقبتی همچون سراسر کشور درشهرستان اشکذر نیز صورت گرفته است به شکلی که آموزش های لازم در خصوص برخی از بیماریها و شیوه های مقابله با آن به خانواده ها و دانش آموزانی که به عنوان سفیران سلامت در شهرستان معرفی شده اند ارایه شد، همچنین کتابچه هایی به زبان ساده برای آشنایی سفیران سلامت چاپ و در اختیار آنها قرار گرفت.

وی با بیان اینکه میزان پوسیدگی دندان در سطح جامعه ایرانی در سال گذشته بالا گزارش شد برنامه های متنوع در راستای پیشگیری از پوسیدگی دندانهای کودکان در سطوح وسیع مدارس و مراکز ارائه خدمت در شهرستان انجام گرفت.

سرپرست مرکز بهداشت اشکذربا بیان اینکه یکی از نکات ضروری جهت حصول سلامتی در بین جامعه مبحث بهداشت حرفه ای و مبارزه با آلودگی های ناشی از کارخانه ها و کارگاه ها است تصریح نمود: طی مباحث مختلف در نشست ها خصوصا نشستهای شورای سلامت شهرستان تصمیم بر آن شد که بازدیدهای مشترک شبانه از کارخانه ها و کارگاه های آلاینده صورت گیرد که در این راستا تیم های مشترک با حضور نمایندگانی از شورای شهر، فرمانداری ، محیط زیست و مرکز بهداشت اضافه بربازدیدهای روزانه و عادی و یا فوریتی واحدهای بهداشت حرفه ای انجام گرفت .

وی اظهار داشت: در بحث ارائه مواد غذایی نظارت بر تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی از سوی این مرکز صورت گرفت که با توجه به نظر وزارت بهداشت بر این امر احتمام بیشتری صورت گرفت و حتی در ۶ ماه دوم سال ۹۵ نیز علاوه بر بازدیدهای منظم ؛ بازدیدهای گروهی در مسیر جاده سنتو صورت گرفت که تاثیر مناسبی بر عملکرد واحدهای مستقر در این مسیر داشت.

مختاری تاکید نمود: ساکنان شهرستان می توانند بدون حضور فیزیکی در مراکز و یا حتی ثبت شکایت کتبی در مورد مشکلات بهداشت منطقه زندگی خود با سامانه شبانه روزی ۱۴۹۰ یا ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح نمایند.

وی خاطر نشان کرد: در زمینه عمرانی در سال گذشته در شهرستان ۳ واحد مسکونی جهت مرکز خدمات جامع سلامت صدر آباد توسط خیر با هزینه ۳ میلیارد و سیصد میلیون ریال در مرکز شروع و افتتاح شد و در ادامه نیز در اواسط بهمن ماه ساخت مرکز جدید به متراژ ۱۰۵۰ متر مربع نیز توسط خیر شروع شد.

رییس مرکز بهداشت اشکذر افزود: همچنین در زمینه عمرانی درسال گذشته ، خانه پزشک جهت استقرار پزشک در مرکز خدمات جامع روستای کافی آبادبخش خضرآباد با هزینه حدود ۱ میلیارد ریال نیز شروع و تکمیل شد.

وی افزود: خانه بهداشت شرف آباد دهستان رستاق نیز در سال ۹۵ توسط دانشگاه علوم پزشکی با هزینه ای حدود ۱ میلیارد ریال شروع و افتتاح گردید.

مختاری اظهار داشت: در مناطق مختلف شهرستان نیز در زمینه عمرانی توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد که شامل خانه بهداشت خمسیان از روستاهای بخش خضرآباد، شهر خضرآباد، ابراهیم آباد و حسن آباد دهستان رستاق شروع که در مجموع تا کنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشته است که در صورت تامین اعتبار به موقع در نیمه اول سال به پایان خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۹۵ در شهرستان اشکذر ۱۱ جلسه شورای سلامت تشکیل که از مجموع ۵۶ مصوبه آن ۵۰ مصوبه با همت و کمک اعضای شورا ، برنامه ریزی و اجرا شد.

در شهرستان اشکذر ۴ مرکز خدمات جامع سلامت دایر است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین