Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیریمعاون اول رئیس جمهور در ابلاغیه‌ای،25 دستگاهاجرایی و وزارتخانهمختلف را به اجرای «5 بسته‌رونق تولید و اشتغال» در سال 96 مکلف کرد.

جهانگیری در این ابلاغیه تأکید کرده است: دستگاه‌های اجرایی باید برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته‌ها در قالب «نظام یک‌پارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی ــنیپا» تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال و گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به‌طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکلیف 1ماهه دستگاه‌های دولتی به نوشتن 230 برنامه اجرایی و عملیاتی برای رونق تولید و اشتغال در حالی است که دولت در این چهار سال از بهترین فرصت برای رونق تولید و اشتغال بهره کافی را نبرده و همین امر موجب شده که امروز تولید ملی به وضعیتی دچار شود که شاهد تعطیلی پی‌درپی کارخانه‌ها و بیکار شدن کارگران باشیم.

متن کامل ابلاغیه رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بدین شرح است:

باسمه تعالی

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

وزارت امور اقتصادی و دارایی

وزارت امور خارجه

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت دادگستری

وزارت راه و شهرسازی

وزارت صنعت، معدن و تجارت

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

وزارت کشور

وزارت نفت

وزارت نیرو

معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور

سازمان اداری و استخدامی کشور

سازمان برنامه و بودجه کشور

سازمان حفاظت محیط زیست

سازمان ملی استاندارد ایران

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ــ صنعتی و ویژه اقتصادی

صندوق توسعه ملی

مرکز ملی رقابت

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جلسه‌های مورخ 15/1/1396(سی و سومین جلسه)و 28/1/1396(سی و پنجمین جلسه)به‌استناد مفاد مصوبه شماره 8500/ت 52442هـ مورخ 31/6/1394

هیأت محترم وزیران، در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)در سال 1396 که توسط معظم‌له به‌عنوان سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید ــاشتغال» نامگذاری شده است، به‌منظور رونق تولید و ایجاد رشد اقتصادی 8درصدی، تداوم نرخ تورم تک‌رقمی، افزایش سرمایه‌گذاری، توسعه صادرات و افزایش رشد صادرات غیرنفتی به‌میزان 25درصد، مدیریت هدفمند واردات، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید،‌ مقررات‌زدایی،‌ گسترش نقش بخش خصوصی و تعاونی و استقرار مدیریت کارآمد، با توجه به رویکردهای پنج‌گانه اقتصاد مقاومتی (درون‌زایی، برون‌گرایی،‌ دانش‌بنیانی، مردمی بودن و عدالت‌بنیانی) پس از بحث و بررسی،‌«بسته‌های رونق تولید و اشتغال»به‌شرح پیوست(که به مهر دبیرخانه ستاد مورد تأیید قرار گرفته است)را برای اجرا در سال 1396 مورد تصویب قرار داد.

رعایت موارد زیر برای عملیاتی نمودن مفاد هر یک از بسته‌های پنج‌گانه رونق تولید و اشتغال شامل«بسته ارتقاء توان تولید ملی»،«بسته تأمین مالی و سرمایه‌گذاری»،«بسته جذب، توسعه و تعمیق تکنولوژی»،«بسته تجارت خارجی (توسعه صادرات غیرنفتی و مدیریت هدفمند واردات)» و«بسته اشتغال و توانمندسازی نیروی کار»، ضروریاست:

الف) دستگاه‌های اجرایی موضوع این مصوبه مکلفند:

-نسبت به اجرای کلیه وظایف محوله مندرج در هر یک از بسته‌ها اقدام نمایند.

-برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته‌ها در قالب « نظام یکپارچه پیشبرد

و پایش اقتصاد مقاومتی- نیپا » تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال نمایند.

-گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به طور مستمر به دبیرخانه ستاد

ارایه نمایند.

ب) دستگاه‌های اجرایی همکار، متناسب با درخواست دستگاه مجری ، مکلف به انجام همکاری‌های لازم مورد تقاضا می‌باشند.

ج) نظارت بر اجرای این مصوبه بر عهده دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و حسب موردپس از ارزیابی عملکرد هر یک از دستگاه‌های اجرایی، نتایج آن در صورتی که متضمن انحراف از انجام تکالیف و وظایف محوله باشد مراتب جهت اتخاذ تصمیم مقتضی در دستور کار ستاد قرار می‌گیرد.

د) دبیرخانه ستاد مکلف به تهیه ، تدوین و ارایه گزارش‌های دوره‌ای منظم از ارزیابی عملکرد دستگاه‌های ذیربط در اجرای مفاد این مصوبه به اینجانب می‌باشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین در این نامه تاکید کرده است: حسب نیاز تکالیف ، پروژه‌ها و بسته‌های مکمل این مصوبه متعاقباً ابلاغ می‌شود.

گفتنی است، مشروح کامل بسته های پنج گانه رونق تولید و اشتغال که به پیوست نامه معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، به شرح زیر است:

بسته ارتقاء توان تولید ملی

1.وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است:

1.1.اجرای طرح رونق تولید برای صیانت و نگهداشت شرایط فعالیت و اشتغال بنگاه‌های کوچک و متوسط را با هدف رفع موانع و رونق تولید در ده‌هزار واحد تولیدی صنعتی و معدنی و معادن به نحوی تداوم بخشد که میزان ایجاد اشتغال یا اشتغال مجدد و همچنین تولیدات این بنگاه­ها نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش یابد.

1.2.برنامه اجرایی تکمیل و بهره‌برداری حداقل شش هزار طرح صنعتی و معدنی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید. گزارش عملکرد این بند بصورت ماهانه به دبیرخانه ارائه گردد.

1.3.برنامه اجرایی بازسازی و نوسازی صنایع و معادن و صنوف تولیدی با هدف ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش شدت مصرف، افزایش رقابت‌پذیری، توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی را تا تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.4.ضمن تهیه فهرست کالاهای اساسی، ضروری و حساس صنعتی کشور در حوزه فعالیت های خود، برنامه اجرایی افزایش تولید داخلی این کالاها را با توجه به ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فنی تهیه و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه دهند.

1.5.برنامه اجرایی تقویت خوشه­ های صنعتی و شبکه سازی و به هم رسانی کسب و‌کارها با تأکید بر واحدهای صنفی و بنگاه­های تولیدی خرد، کوچک و متوسط را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.6.با همکاری دستگاه‌های اجرائی مسئول به منظور رونق فعالیت شهرک­های صنعتی تمهیدات لازم را برای تکمیل زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز ارائه کند. برنامه اجرایی این بند شامل گزارشی کامل از وضعیت شهرک­های صنعتی از حیث بنگاه­های مستقر در آنها و خدمات و یا زیرساخت­هایی که در این شهرک ها تا کنون ایجاد نشده است به همراه برنامه زمانبندی تکمیل آنها تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه گردد.

1.7.برنامه اجرایی حمایت از ایجاد تصفیه‌خانه‌های پساب‌های صنعتی در مجتمع‌ها و شهرکهای صنعتی و بازچرخانی آب آنها را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.8.برنامه اجرایی ایجاد توازن زنجیره مواد اولیه موردنیاز و توسعه صنایع اولویت‌دار معدنی با رویکرد اجتناب از خام فروشی مواد معدنی و تشویق صادرات محصولات صنایع معدنی دارای ارزش افزوده بالا با هدف توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی در فعالیتهای معدنی و صنایع معدنی را تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید. این برنامه باید به گونه­ای تنظیم گردد که تمایل به سرمایه­گذاری در صنایع معدنی اولویت دار به میزان ده درصد در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

1.9.ضمن ارائه پهنه های اکتشاف در مناطق اولویت دار به متقاضیان بویژه شرکتهای بزرگ معدنی، برنامه حمایتی مورد نیاز برای توسعه فعالیت های اکتشافی را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.10.برنامه اجرایی و حمایتی کمک به تأمین و تکمیل زیربناها و زیرساخت های لازم در مناطق اولویت‌دار معدنی و به ویژه معادن بزرگ را تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.11.با همکاری وزارت نفت برنامه اجرایی حمایت از توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنایع پایین دست نفت و گاز (پتروشیمی)‌ را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.12.با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت، برنامه اجرایی تامین نهاده کود کشاورزی از طریق واحدهای پتروشیمی را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.13.برنامه اجرایی هدایت تقاضای حوزه های مهم و دارای وزن بالا در اقتصاد کشور (نفت، گاز، پتروشیمی، معادن و صنایع معدنی و خدمات) به توانمندی صنایع پیشرفته را تهیه و تا پایان خردادماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

1.14.برنامه اجرایی«توسعه سرمایه‌گذاری در صنایع بزرگ و کلیدی صادرات‌گرا » را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.15.برنامه اجرایی اصلاح شبکه های توزیع در جهت کاهش هزینه های مبادله و قیمت نهایی مصرف کننده را تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.16.برنامه اجرایی ساماندهی صنوف فاقد پروانه را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.17.با همکاری بانک مرکزی ج.ا.ا برنامه اجرایی فروش اعتباری کالاهای مصرفی بادوام را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

1.18.برنامه اجرایی فعال سازی بخش خصوصی در ساخت و تولید انواع هواپیما و بالگردهایی که تأمین و خرید آنها از خارج کشور صورت می‌پذیرد، را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

1.19.با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های اجرایی ذیربط نسبت به ارائه معیارها و ضوابط تعیین بنگاه‌های صارداتی دارای اولویت دریافت تسهیلات، اقدام و تا پانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.وزارت جهاد کشاورزی مکلف است:

2.1.ضمن تهیه فهرست کالاهای اساسی، ضروری و حساس کشور در حوزه فعالیت های خود، برنامه اجرایی افزایش تولید داخلی این کالاها را با توجه به ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فنی تهیه و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه دهند.

2.2.برنامه اجرایی توسعه و فرآوری گیاهان دارویی، توسعه باغات در اراضی شیب‌دار،‌ توسعه زراعت چوب، توسعه کشت زیتون، توسعه فعالیت زنبورداری و افزایش تولید عسل‌ و پرورش نوغان داری و تولید ابریشم را تهیه و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.3.برنامه اجرایی توسعه ظرفیت لازم برای افزایش قابلیت نگهداری محصولات اساسی کشاورزی با هدف حداقل پنج درصد افزایش قابلیت نگهداری در سردخانه­ها و انبارهای فنی چند منظوره در سال جاری را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.4.برنامه اجرایی ارائه آموزش‌های عمومی مورد نیاز کشاورزان خرد از طریق رسانه های جمعی بالاخص صدا و سیما را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.5.برنامه اجرایی گسترش زیرساخت های اطلاعاتی و ارتباطی بخش کشاورزی در خصوص تولید، نگهداری توسعه و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده‌ها را تهیه و تا پایان تیر ماه سال جاری تهیه و به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

2.6.برنامه اجرایی تسهیل برندسازیمحصولات کشاورزی از طریق بخش خصوصی را به نحوی تنظیم و تا پایان تیرماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نمایند که تا پایان سال حداقل 10 درصد از محصولات کشاورزی تحت نام تجاری مشخص (برند) عرضه گردند.

3.وزارت نفت مکلف است:

3.1.برنامه اجرایی افزایش ظرفیت تولید نفت خام تا میزان 4700 هزار بشکه در روز در افق 1400 را با تمرکز بر میادین مشترک و با تاکید بر برداشت صیانتی از منابع را به نحوی تنظیم نماید که تولید نفت خام به چهارمیلیون بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد. این برنامه تا پانزده اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه ‌گردد.

3.2.برنامه اجرایی افزایش ظرفیت تولید میعانات گازی با تمرکز بر میادین مشترک تا میزان یک میلیون بشکه در روز در افق 1400 را به نحوی تنظیم نماید که تولید آن به 683 هزار بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد. این برنامه تا پانزده اردیبهشت ماه به دبیرخانه ستاد ارائه ‌گردد.

3.3.برنامه اجرایی افزایش تولید میادین مشترک غرب کارون(آزادگان شمالی، آزادگان جنوبی، یادآوران، یاران شمالی و جنوبی) را به نحوی تهیه نماید که این مقدار به 310 هزار بشکه در روز در پایان سال جاری افزایش یابد.

3.4.نسبت به تکمیل ظرفیت و راه‌اندازی فازهای 13 ،‌14 و 24-22 اقدام نماید. برنامه اجرایی تکمیل و راه‌اندازی این فازها به نحوی که تولید از فازهای مختلف پارس جنوبی در مجموع به 620 میلیون مترمکعب گازغنی در روز برسد را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه گردد.

3.5.ضمن راه‌اندازی فاز (1) پالایشگاه‌ ستاره خلیج فارس، برنامه اجرایی تکمیل بقیه فازهای پالایشگاه مزبور و پالایشگاه سیراف را تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.6.‌تمهیدات لازم به منظور تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های بخش خصوصی پتروشیمی شامل فاز سوم پتروشیمی پردیس، متانول کاوه، پتروشیمی مرجان، پتروشیمی بوشهر و فاز اول پتروکیمیای ابن سینا (ماهشهر) را به نحوی اتخاذ نماید که تمام این واحدها تاپایان سال جاری به بهره برداری و تولید برسند.

3.7.تمهیدات لازم را به منظور اجرای عملیات طرح‌های توسعه نوسازی پالایشگاه آبادان و تکمیل و بهسازی پالایشگاه بندرعباس را به نحوی اتخاذ نماید، که از فرآورده نفت کوره کاسته و به تولید فرآورده‌های بنزین و میان تقطیر افزوده شود.

3.8.برنامه اجرایی اصلاح بازارهای انرژی با هدف تقویت حضور بخش غیردولتی در این بازار را تهیه و تا پایان تیرماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه گردد.

3.9.با همکاری وزارت نیرو، برنامه اجرایی کنترل نرخ رشد مصرف حامل‌های انرژی را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.10.برنامه اجرایی پیاده سازی طرح‌های ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی با هدف کاهش مصرف سوخت‌های مایع در فصول سرد در محدوده شبکه گاز (و بالابردن پایداری شبکه) و تاکید بر نقش آتی بخش خصوصی را تهیه و تا پایان خرداد ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه نماید.

3.11.با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه تامین خوراک پتروشیمی ها را به نحوی تهیه نماید که سرمایه گذاران بخش خصوصی و خارجی از تامین پایدار خوراک با قیمت منصفانه اطمینان حاصل نمایند. برنامه مذکور تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارایه ‌گردد.

3.12.برنامه اجرایی ایجاد بستر لازم برای اجرای به موقع طرح‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌های جدید (از جمله طرح‌های تولید میعانات گازی و جمع‌آوری گازهای مشعل) با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را تهیه و تا پایان خردادماه سال جاری به دبیرخانه ستاد ارائه ‌گردد.

3.13.نسبت به شروع پروژه صادرات گاز به عراق تا میزان 14 میلیون مترمکعب گاز در روز تاپایان سال جاری اقدام و گزارش عملکرد آنرا هر سه ماه یکبار به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.14.نسبت به تکمیل گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان و نقاط صنعتی و نیروگاهی آن استان اقدام نموده و گزارش عملکرد آنرا بصورت ماهانه به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

3.15.گازرسانی به صنایع مختلف در سطح کشور را به نحوی به انجام رساند که مصرف سوخت مایع برای کلیه صنایعی که دسترسی به شبکه گاز دارند، نسبت به سال 1395 به میزان 40 درصد کاهش یابد.

4.وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است:

4.1.برنامه اجرایی مدیریت جایگاه و نقش نهادهای عمومی غیردولتی در اقتصاد ایران را تدوین و تا پایان اردیبهشت ماه

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد.

ابوالفضل نجارزاده در این همایش ضمن ارزیابی مثبت عملکرد بانک ملی در سال ۱۴۰۲، مهم‌ترین سیاست‌ها و اولویت‌های جدید پیش‌روی بانک در سال جدید را تبیین کرد و گفت: از مهمترین رویکردها و سیاست‌های بانک ملی در سال جدید بازگشت به جایگاه گذشته و تثبیت آن، حفظ موقعیت کنونی بانک، ورود به طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت و حضور در بازارسرمایه است.

وی با تأکید براینکه با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک، توانستیم در سال ۱۴۰۲ سهم خوبی از بازار کسب کنیم، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به‌عمل آمده، امسال می‌توانیم با اقدامات و فعالیت‌های مؤثر و مهم، سهم بیشتری از بازار بدست آوریم.

نجار زاده با اشاره به شعار "جهش تولید، با مشارکت مردم" تأکید کرد: با طراحی و تولید محصولات مناسب، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی منسجم و دقیق و حضور فعال در تمامی عرصه‌ها تلاش می‌کنیم در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ نقشی مؤثر داشته باشد.

به گفته مدیر عامل بانک ملی ایران افزایش سرمایه ۲۵ همتی، کسب سهم از بازار، رشد منابع، فروش ۳۶ همتی دارایی‌های بانک، انتقال مؤسسه نور، توسعه زیرساخت‌های فناوری، ارائه طرح مهربانی ملی، ارائه ارز اربعین و ارائه خدمات بانک کارگشایی را بخشی از مهمترین اقدامات بانک در سال گذشته برشمرد و اظهار امیدواری کرد که امسال نیز با اجرای اقدامات مناسب دستاوردها و تحولات خوبی رقم زده شود. 

نجار زاده با بیان اینکه بانک ملی بعد از سال‌ها توانست با برنامه‌ریزی‌های منسجم در ابتدای سال سهم بازار را حفظ کند، افزود: ما در ۱۷ استان کشور بانک نخست هستیم و با این رویکرد اگر تمام استان‌ها با کارِ گروهی، هم‌افزایی و تلاش مضاعف از سایر بانک‌ها پیشی بگیرند بانک را در رفع ناترازی کمک خواهند کرد.

وی به قیمت تمام شده پول و نرخ مؤثر تسهیلات در سال جاری اشاره کرد و یادآورد شد: امسال باید برای ارائه تسهیلات خرد به آحاد جامعه محصولات ویژه‌ای را طراحی و تولید کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران بزرگترین ویژگی این بانک را وجود شعب و نیروهای توانمند و خلاق دانست و ادامه داد: نقشه راه تمام واحدهای بانک در سال جاری مشخص است و همه باید با کارِ گروهی و هم‌افزایی به سمت دستیابی به آن اهداف حرکت کنیم.

نجارزاده با تأکید بر این که ارتباط مستقیم با بنگاه‌های بزرگ باید تسهیل شود، گفت: برای ارتباط و ارائه خدمات مالی به بنگاه‌های بزرگ، باید به سرعت تصمیم‌گیری شود. 

وی همچنین سهم نیروی انسانی باتجربه و متخصص را در موفقیت بانک مؤثر دانست و افزود: مسائل معیشتی کارکنان نیز مورد توجه مدیران ارشد بانک قرار دارد و تا حد امکان با توجه به ظرفیت‌های قانونی به آن رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به ادغام مؤسسه نور به‌عنوان یک اقدام بزرگ و بی‌نظیر در بانک ملی،گفت: با این اقدام جایگاه بانک در شبکه بانکی به‌عنوان بانکی پیش‌رو اثبات شد.

نجارزاده با تأکید بر اینکه لازمه انتصابات شایستگی کارکنان است، ادامه داد: آموزش کارکنان در بانک ملی اقدامی لازم و ضروری در راستای توسعه و کسب بازارهای جدید است.

وی با تشکر از همکاران برگزار کننده این همایش گفت: در این دو روز فرصتی شد تا ضمن مرور فعالیت‌ها و اقدامات بانک، نقاط ضعف و قوت بانک را بیشتر و بهتر بشناسیم تا با تکیه بر تحلیل‌های موجود بر اصلاح امور اقدام کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه این همایش ضمن تبیین اهداف و راهبردهای بانک، در مورد موضوعات و سؤالات مطرح شده از سوی مدیران با آن‌ها تبادل نظر و گفت‌وگو کرد و در تبیین برنامه‌های پیشِ‌روی بانک در سال ۱۴۰۳ گفت: انتصابات در بانک براساس شایسته‌سالاری و شفافیت در امور انجام می‌شود.

گفتنی‌ست؛ توسعه شرکت تابام، افزایش رفاه همکاران، افزایش محصولات حوزه بانکداری جامع، راه‌اندازی سامانه جامع تسهیلات، توسعه زیرساخت‌های فناوری، نظارت جدی‌تر بر مصارف و رشد وصول مطالبات از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل بانک ملی ایران در این همایش بود.

همچنین در این همایش مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد بانک با حضور در کارگروه تخصصی ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴ به تشریح، بیان مسائل، طرح دیدگاه ها، بررسی موضوعات مربوطه و ارائه نظرات خود پیرامون امور بانکی و صف و ستاد پرداختند و در ادامه در این کارگروه ضمن پاسخگویی به سؤالات حاضران، مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های کاری پیش‌روی بانک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه‌های بانک مطرح شد.

در این کارگروه بر حضور بیشتر در بازار سرمایه، کاهش مطالبات، مدیریت و جذب منابع، افزایش سهم بازار، ارائه ابزارهای تعهدی، بهبود تراز نقدینگی، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، توسعه زیرساخت‌های فناوری، شایسته سالاری، ساماندهی داده‌ها، رفع ناترازی، کمک به معیشت همکاران، اصلاح کسری کادر شعب، تقویت جانشین‌پروری، تقویت بازاریابی و لزوم داشتن محصولات برتر تأکید شد.

در ادامه این همایش نیز گزارشی از شاخص‌های عملکردی بانک در سرفصل‌ها و بخش‌های مختلف سال ۱۴۰۲ توسط مسئولان اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک ارائه و به سؤالات حاضران پاسخ داده شد. همچینین رؤسای ادارات امور استان‌ها و شعب مستقل دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره موضوعات و امور بانکی را بیان کردند.

این همایش در روز دوم با معرفی و تقدير از رؤسای واحدهای برتر بانک که عملکرد مناسبی در سال گذشته داشتند به پايان رسيد.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • گام عملی برای جهش تولید
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید