Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات فنی برای اجرای طرح تحول سلامت در شاهرود خریداری‌ شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، محمد محمدی عصر امروز در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه و مطبوعات با اشاره به در پیش رو بودن هفته سلامت اظهار داشت: در حوزه بهداشتی در شهرستان‌های شاهرود و میامی 55 طرح عمرانی تصویب‌شده است که به مرحله عملیاتی رسیدند و هم‌اکنون 160 میلیارد ریال برای ساخت و اتمام پروژه‌ها نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این طرح‌ها برای ساخت مراکز بهداشتی شهری و روستایی است افزود: تاکنون 20 میلیارد ریال برای انجام عملیات تعمیرات عمرانی در خانه‌ها و مراکز بهداشتی که بافت قدیمی داشتند هزینه شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به روند اجرای طرح تحول سلامت در این شهرستان بیان کرد: 15 میلیارد ریال برای خرید لوازم اداری مراکز بهداشتی و درمانی در سطوح روستایی و شهری که از سوی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تأسیس شدند تخصیص‌یافته است.

وی از به‌کارگیری هشت نفر از فارغ‌التحصیلان با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های روانشناسی بالینی و تغذیه در مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خبر داد و گفت: مراکز خدمات درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در تمامی شهرها و روستاهای توابع شاهرود با کادری مجرب و متخصص در حال خدمت‌رسانی هستند به‌گونه‌ای که در این مراکز مشکل کمبود پزشک وجود ندارد.

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود رتبه نخست کشوری برای تشکیل پرونده‌های الکترونیکی را کسب کرد

محمدی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تشکیل پرونده‌های الکترونیکی برای بیماران را در دستور کار قرار داده اظهار داشت: این مجموعه رتبه پنجم کشوری برای استفاده از پرونده‌های الکترونیکی در مراکز بهداشتی شهری و رتبه دوم کشوری را در مراکز بهداشتی روستایی کسب کرده است.

وی افزود: این مجموعه در استفاده از سامانه «سیب» به‌منظور یکپارچه‌سازی ارائه خدمات بهداشتی ویژه روستاییان رتبه یک کشوری را از آن خود کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: این مجموعه برای پیشگیری و آمادگی لازم برای مقابله با بلاهای طبیعی مانند سیل و زلزله نیز رتبه یکم را در سطح کشور به خود اختصاص داده که مایه غرور و سربلندی این شهرستان است.

وی از راه‌اندازی «سامانه پشتیبانی خدمات سلامت» برای نخستین بار در دنیا خبر داد و گفت: مشابه و مانندی برای این سامانه در هیچ منطقه‌ای وجود ندارد و با توجه به پیگیری‌های مکرر خیران برای رونمایی از این سامانه در سوریه با حضور رئیس‌جمهور آن کشور برگزار شد.

محمدی تصریح کرد: این سامانه درواقع یک‌خانه بهداشت قابل‌حمل است که در یک جعبه با وزن 160 کیلوگرم با امکانات اولیه و مهم یک‌خانه بهداشت تجهیز شده است و طرح تولید انبوه آن با در نظر گرفتن اهداف و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار دارد که با تأمین اعتبار تولید انبوه از این سامان آغاز می‌شود.

40 برنامه برای هفته سلامت در شاهرود برنامه‌ریزی‌شده است

وی همچنین از برنامه‌ریزی 40 برنامه ویژه هفته سلامت در شاهرود و میامی خبر داد و گفت: هفته سلامت با نواختن «زنگ سلامت» به‌طور هم‌زمان در تمام مدارس شاهرود آغاز می‌شود و پخش یک کلیپ پنج‌دقیقه‌ای در یکی از مدارس منتخب شاهرود از مهم‌ترین برنامه‌های آغاز هفته سلامت در شاهرود است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه این کلیپ به همت هنرمندان شاهرودی تهیه و تنظیم‌شده است خاطرنشان کرد: این کلیپ با موضوع سلامت ساخته‌شده و از آن به تعداد زیادی برای ارائه به عموم مردم در سراسر کشور تکثیر می‌شود.

وی شعار هفته سلامت را «زندگی سالم با نشاط و امید» در سراسر کشور اعلام کرد و گفت: همایش پیاده‌روی خانوادگی 9 صبح روز جمعه از مبدأ میدان ورزش باهدف ترویج روحیه نشاط و شادابی و سلامت جسمانی برگزار می‌شود.

محمدی با اشاره به تبلیغات گسترده و دعوت‌های مکرر از عموم مردم افزود: مشارکت هزار و 500 نفر از شهروندان شاهرودی را در این همایش پیاده‌روی پیش‌بینی کردیم.

وی از برپایی نمایشگاه نظام سلامت و خطر سنجی در شاهرود خبر داد و گفت: روز یکشنبه در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود این نمایشگاه برگزار می‌شود و خدمات رایگان سلامت از دیگر برنامه‌های مهم این نمایشگاه است.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مراقب سلامت برای هر کد ملی

طرح پزشک خانواده با پوشش جمعیتی ۵۵ میلیون نفر در کشور یکی از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت و گام اساسی برای دسترسی به تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار می‌گیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامات درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامات مربوط به بهداشت جسمی، جنسی و روانی افراد را نیز تحت نظر قرار داده و مشاوره‌هایی در این خصوص به افراد می‌دهند.

پزشکان خانواده با صلاح دید خود می‌توانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا در صورتی که نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آن‌ها انجام شود.

این طرح با محوریت نظام ارجاع بیماران، پس از سال‌ها انتظار و طی شدن دوره طولانی اجرای آزمایشی در استان‌های فارس و مازندران، از دی سال گذشته به صورت آزمایشی اجرا و از اردیبهشت امسال به‌طور گسترده در سایر شهر‌ها عملیاتی شد. در این طرح، مردم برای دریافت خدمات سلامت از یک مسیر تعریف شده و تحت نظر یک تیم مشخص اقدام می‌کنند و از حمایت‌های دولتی برخوردار می‌شوند.

تمام خانواده‌هایی که تحت طرح پزشک خانواده قرار می‌گیرند، ارجاع آن‌ها به متخصصان بالینی هدفمندتر می‌شود؛ به گونه‌ای که ارجاع‌های بیهوده به پزشکان کاسته می‌شود که خود کاهش مراجعات حضوری در کلینیک‌ها را به دنبال دارد.

مزیت این طرح آن است که هزینه‌های تشخیصی و میزان بستری‌ها به طور چشمگیری کاهش یافته و دریافت پول توسط پزشکان هم هدفمندتر می‌شود؛ از سوی دیگر بعضی از بیمه‌ها هزینه‌های زیادی از مردم بابت ارائه خدمات درمانی به آن‌ها می‌گرفتند که اجرای این طرح باعث شد این هزینه‌های اضافی نیز کاهش یابد یا حذف شود.

پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده

حسین فرشیدی روز یکشنبه افزود: مراقبان سلامت در اجرای برنامه کشوری پزشکی خانواده از نقش مهمی برخورد هستند. سوابق درخشان نظام شبکه در سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی موید جایگاه تاثیرگذار مراقبان و بهورزان در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به شیوه نامه جدید برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهارداشت: پایگاه پزشکی خانواده تجمیعی متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت و ۲ تا ۳ پزشک برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، پایگاه پزشکی خانواده منفرد متشکل از دو مراقب سلامت و یک پزشک برای پوشش ۳ هزار نفر جمعیت و پایگاه سلامت متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت در مناطقی که موفق به جذب پزشک نشده‌اند برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، است.

فرشیدی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ میلیون ایرانی در قالب برنامه پزشکی خانواده تحت پوشش مراقب سلامت قرار گرفتند و امسال پیش بینی می‌شود این رقم به ۵۵ میلیون نفر افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است و از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت بوده که با ارائه بسته‌های خدمتی به ویژه با نیاز‌های مادران باعث ارتقا سلامت و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در کشور شده است.

فرشیدی افزود: دولت سیزدهم به دنبال این است که تحت عنوان «عدالت در سلامت» حداقل خدمات را در اختیار افراد جامعه قرار دهد، اگرچه بخش بهداشت و درمان مستقیم با هم ارتباط دارند، اما آنچه ما در زمینه بهداشت کار می‌کنیم به صورت مستقیم بر آینده درمان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در حوزه خدمات سلامت و بهداشت بیشتر باید مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: مردمی سازی سلامت بیشتر بر حقوق شهروندان و عدالت اجتماعی تاکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق طرح‌های مشارکتی مردم محور، از تسلط یک گروه خاص دارای نفوذ محلی یا محروم ماندن برخی اقشار از خدمات و امکانات، جلوگیری کند.

برنامه پزشک خانواده، یکی از آن برنامه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل ۵ دولت درگیر اجرای آن شدند. مسئولان در همه این دولت‌ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه‌های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.

این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم (۱۳۸۸- ۱۳۸۴) مطرح شد و اکنون در ۹۵ شهر در حال اجراست و در این برنامه تیم‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی مشارکت دارند.

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند