Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، رسیدگی به این پرونده از اسفند ماه سال ٩٤ در پی شکایت مردی به نام احمد در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

 

 

این مرد به مأموران گفت: چندماهی در ایران نبودم، هنگامی که برگشتم، مرد جوانی مقابل خانه‌ام آمد و خود را مأمور معرفی کرد. او گفت تحت تعقیب هستم و باید چند سؤال بپرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان حین دو نفر دیگر از همراهانش وارد خانه شدند، بعد از این از خانه‌ام دو سکه کامل، چهار نيم‌سکه ، یک‌ میلیون تومان پول نقد، ١٢ ‌هزار دلار، هزارو ٧٠٠ یورو و ٧٠٠ پوند را همراه با یک فقره چک ٢٥٠‌میلیون‌تومانی که از زن(ليلا) برای احداث پمپ‌بنزین گرفته بودم، برداشتند. سپس با تهدید چاقو به زور من را سوار ماشین و در خیابان‌های تهران رها کردند..


در پی شکایت احمد، مأموران با چک‌کردن دوربین‌ همسایه‌ها یکی از مأموران قلابی را شناسایی و بازداشت کردند. با دستگیرشدن یکی از آنها، دو همدست دیگر او نیز شناسایی و بازداشت شدند.


یکی از آنها به مأموران گفت: مدتی پیش با زنی به نام لیلا آشنا شدم. او به من گفت احمد برای کاری از او ٢٥٠‌ میلیون تومان چک گرفته است اما با اینکه کار انجام شده است، چک را به من پس نمی‌دهد.  با مشخص‌شدن ماجرا، احمد به مأموران گفت: مدتی پیش تصمیم گرفتم پمپ‌بنزینی احداث کنم، در همین حین با لیلا آشنا شدم، او خود را وابسته به یکی از سازمان‌های دولتی معرفی کرد و گفت در سازمان‌های دولتی نفوذ دارد. برای انجام این کار از من ٢٥٠‌ میلیون تومان پول گرفت و یک چک ٢٥٠‌میلیون‌تومانی به من داد که اگر کارم درست نشد، پولم را به من پس بدهد.


به‌این‌ترتیب با شکایت احمد و با توجه به سایر مدارک موجود، پرونده برای رسیدگی به شعبه ٥ دادگاه کیفری ارسال شد و متهمان پای میز محاکمه رفتند. قضات در پایان دادگاه سه مأمور قلابی را به دلیل مشارکت در آدم‌ربایی و سرقت همراه با آزار به پنج سال و شش ماه حبس به دلیل جعل عنوان مأمور و لیلا را به دو سال حبس به دلیل معاونت در آدم‌ربایی و سه‌ ماه حبس به‌دلیل جعل عنوان مأمور دولتی محکوم کرد که رأی مورد تأیید دیوان‌عالی کشور قرار گرفت.

خراسان

110

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم

طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان تروریستی منافقین بوده‌اند.  

سرویس سیاست مشرق - اخیراً وکلای توماج صالحی، رپر اغتشاشات ۱۴۰۱، در فضای مجازی اعلام کردند که حکم اعدام این خواننده صادر شده است. مرکز رسانه قوه قضاییه در تشریح این موضوع اعلام کرد براساس حکم صادره از سوی دادگاه، به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته بود؛ به همین جهت در صورت فرجام‌خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تائید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

توماج صالحی اولین بار در شهریور ۱۴۰۰ بازداشت شده بود. او پس از فوت مهسا امینی، نیز فعال شد و لیدری آشوب‌ها را برعهده گرفت. توماج صالحی در حالی خود را در اصفهان پنهان کرده بود در تاریخ ۸ آبان ۱۴۰۱ در استان چهارمحال و بختیاری بازداشت شد.

توماج صالحی در مدت زمان بازداشت اول خود پس از اغتشاشات ۱۴۰۱، با نیروهای امنیتی همکاری‌ کرد و اعترافات مؤثری از او به دست آمد. او در ۲۷ آبان ۱۴۰۲، با قید وثیقه از زندان دستگرد اصفهان آزاد شد. صالحی بلافاصله پس از آزادی ویدیویی از خود منتشر کرد و منکر اعتراف و همکاری در زندان شد. این رپر در ادامه اظهارات خود علیه زندان‌های ایران سیاهنمایی کرد و مدعی شکنجه در بازداشتگاه شد.

پافشاری توماج صالحی بر اظهارات مغرضانه سبب شد تا نهم آذر ۱۴۰۲ برای دومین بار بازداشت شود.

حواشی اخیر حکم اعدام توماج صالحی سبب شده تا کاربران به بررسی سوابق وی بپردازند، کاربران این روزها پس از ادعای صدور حکم اعدام توماج صالحی، گذشته و سابقه خانوادگی او را مرور کردند. طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان منافقین بوده‌اند.

فعالیت‌های اقبال اقبالی، دایی توماج در دو سال اخیر، شواهد زیادی مبنی بر عضویت خود و اقوام نزدیکش در سازمان منافقین برجای گذاشته است. اقبالی در مصاحبه‌های گذشته خود مدعی شده خانواده توماج صالحی سابقه ضدانقلاب از گذشته دارد. طبق ادعای دایی توماج صالحی، افسر اقبالی، مادر توماج صالحی پس از انقلاب به دلیل حمایت و ارتباط با خانواده زندانیان سیاسی بازداشت شده بوده است، منظور او از خانواده زندانیان سیاسی، اعضای منافقین است.

توماج صالحی فرزند افسر اقبالی و چنگیز صالحی است. پدر توماج همسر دوم افسر اقبالی بود. اقبالی پیش از این با یکی از اعضای سازمان منافقین ازدواج کرده بود که به جرم محاربه با نظام اعدام شده است. اقبالی بعدها با پدر توماج ازدواج تشکیلاتی می‌کند. این بیانگر این است که چنگیز صالحی، پدر توماج هم از اعضای منافقین بوده است.

اقبال اقبالی، دایی توماج، خود و برادرانش، هوشنگ و فرشید صالحی نیز عضو سازمان منافقین بودند. اقبال اقبالی، از اعضای ارشد سازمان منافقین در کمپ اشرف عراق بود تا مدت اخیر هم در آلبانی فعالیت می‌کرد.

علاوه بر این‌ها، شواهدی از عضویت خاله توماج صالحی در سازمان منافقین نیز وجود دارد. در گذشته اقبال اقبالی، تصویری از حضور مهرانگیز اقبالی، خاله توماج صالحی، در کنار شمس الدین امیر شاه کرمی از مسئولین منافقین و با لباس‌های خاص این سازمان منتشر کرده بود. پس از انقلاب شمس‌الدین امیرشاه‌کرمی اعدام و فرشید اقبالی هم تو درگیری‌ها کشته می‌شود.

این ارتباطات و عضویت خانواده و اقوام توماج صالحی در سازمان منافقین، سبب شده تا اسلوب و محتوای شعرسرایی این خواننده تاثیر بسزایی از سبک مبارزاتی سازمان تروریستی منافقین بگیرد.

گذشته از محتوای اشعار، او بلافاصله پس از شکل‌گیری اغتشاشات، لیدری آشوبگران را بر عهده گرفت و در فضای مجازی هم حمایت شد. صالحی تا قبل از بازداشت، آشوبگران را دعوت به خرابکاری اماکن حساس و آسیب به ماموران انتظامی و امنیتی می‌کرد.

طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته به همین جهت در صورت فرجام خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • سردار آزمون رخ به رخ غول آشنا
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • حاشیه بازی پرسپولیس و سپاهان| عصبانیت شدید ترابی از تعویض/ مأمور یگان ویژه مصدوم شد!
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری آشنا شوند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم