Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت:ساخت ۸۲۴ کیلومتر راه در برنامه اقتصاد مقاومتی تعریف شده که ۵۷۶ کیلومتر آن، تاکنون ساخته شده است.

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، محمدرضا کدخدازاده معاون ساخت و توسعه راه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در جلسه بررسی اهداف محقق شده در سال ۱۳۹۵۵ و پیش‌بینی اهداف تدوین شده شرکت ساخت و توسعه برای اجرا در سال ۹۶ از انتقال ۴۱ پروژه از ستاد وزارت راه و شهرسازی به شرکت ساخت وتوسعه خبر داد و افزود: در برنامه‌ ریزی سال ۱۳۹۶، ساخت ۷ هزار و ۲۶۳ کیلومتر راه با اعتبار ۵ هزار و ۷۲ میلیارد ریال در قالب ۴۱ پروژه به شرکت ساخت محول شده است؛ در حالی که اعتبار پروژه‌های تکلیفی این معاونت در سال ۹۶، حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته نیز کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه عنوان کرد: ساخت ۸۲۴ کیلومتر راه و بزرگراه در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی تعریف شده که ساخت ۵۷۶ کیلومتر آن، معادل ۷۰ درصد تاکنون محقق شده است.

کدخدازاده همچنین در تشریح برنامه‌های سال ۱۳۹۶ اظهار داشت: در برنامه‌های تعیین شده سال جاری بهره‌برداری از ۹۲۰ کیلومتر راه و بزرگراه تعریف شده که از این میزان، ۸۰۷ کیلومتر آن پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و شامل ۶۸۵ کیلومتر بزرگراه، ۱۲۲ کیلومتر راه اصلی با اعتبار مورد نیاز ۱۷ هزار و ۶۴۰ کیلومتر است.

در ادامه این جلسه، جبارعلی ذاکری معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: با توجه به تأکید دولت بر گسترش خطوط ریلی، برنامه‌ریزی شده است تا در سال جاری، ۵ مرکز استان به شبکه ریلی متصل شوند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه نیز ضمن ارایه گزارشی از اعتبارات مصوب شده و تخصیص یافته در سال گذشته گفت: در سال ۱۳۹۵، ۱۵ هزار و ۲۵۲ میلیارد ریال اعتبار برای معاونت ساخت و توسعه راه‌های شرکت ساخت به تصویب رسید که ۹۴۶ میلیارد ریال آن، معادل ۶ درصد محقق شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند. هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

زنگنه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری