Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@18:45:18 GMT

ماراتن 22 ساله انتظار اهالی فارس به ورزشگاه پارس ختم شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۹۴۸۴۴

ماراتن 22 ساله انتظار اهالی فارس به ورزشگاه پارس ختم شد

.
در سال 1376 زمانی که غلامرضا صحرائیان استاندار فارس بود، احداث ورزشگاه پارس جدی شد و کلنگ ساخت آن در جنوب شهر شیراز و در منطقه ای به نام میانرود به زمین زده شد.
در سال 1374 که فوتبال فارس حال و روز خوبی داشت،جرقه ساخت یک ورزشگاه بزرگ در شهر شیراز زده شد که ابتدا قرار بود این ورزشگاه در شهرک صدرا یا شهرک گلستان در شمال غرب شیراز ساخته شود اما این امر میسر نشد و کلنگ آن در جنوب شیراز به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنچه باعث شد کار ساخت این ورزشگاه به تاخیر بیفتد بودجه های کم و عدم تخصیص بموقع آن بوده که همین امر سبب شد کار ساخت این ورزشگاه طولانی شود و به قول برخی مردم به اثر باستانی تبدیل شود.
ساخت این ورزشگاه به صورت لاک پشتی به حرکت خود ادامه داد و به رغم اینکه در دولت نهم و دهم، بدون تحریم، نفت ایران با بشکه ای 140 دلار به فروش می رسید متاسفانه بخت با ورزشگاه میانرود یار نبود.
بر اساس برآورد کاشناسان در دولت نهم و دهم، بودجه ای بالغ بر 60 میلیارد ریال نیاز بود تا این ورزشگاه به اتمام برسد که این رقم اختصاص یافت اما ساخت ورزشگاه میسر نشد و چند سال هم تمام کارگاه های آن تعطیل شد تا این پروژه با هزینه چندین برابری در دولت تدبیر و امید، کار ادامه ساخت آن به سرعت دنبال شود .
با روی کار آمدن دولت تدبیر وامید و اراده ای که برای اتمام پروژه های بزرگ کشور بوجود آمد، این امر نصیب ورزشگاه بزرگ شیراز هم شد تا با اختصاص بودجه 540 میلیارد ریالی به انتظار 22 ساله مردم فارس پایان داده شود و قرار است در پایان دولت تدبیر و امید افتتاح شود .
برخی بر این باورند که هرچند این ورزشگاه در دوران نه چندان خوب فوتبال فارس افتتاح می شود اما افتتاح این ورزشگاه می تواند رونق دو باره ای به فوتبال فارس بدهد .
مدیرکل ورزش و جوانان فارس در این باره به ایرنا گفت:بزرگترین افتخار برای دولت تدبیر و امید است که به انتظار 22 ساله مردم فارس و حتی کشور پایان می دهد و در پایان این دولت افتتاح می شود.
حیدر علی کامیاب کلانتری ادامه داد: در این دولت همه مسئولان استان و به ویژه افشانی استاندار فارس حمایت خوبی برای تکمیل و به بهره برداری رساندن این ورزشگاه کردند وخوشحالم که با یک اراده ملی این ورزشگاه بزرگ که با سازه های خوبی ساخته شده و نمای زیبایی دارد در دولت تدبیر و امید به اتمام می رسد .
وی اضافه کرد: در ابتدای دولت تدبیر و امید مبلغ 240میلیارد ریال برای اتمام این ورزشگاه اختصاص یافت اما از آنجا که این بودجه برای بهره برداری کامل کفاف نمی داد در سفر معاون رییس جمهوری و رییس برنامه و بودجه به شیراز این مبلغ به 540 میلیارد ریال افزایش یافت و به تصویب رسید.
وی اضافه کرد: این ورزشگاه در زمانی که مسئولیت اداره کل ورزش و جوانان به اینجانب سپرده شد، حدود 70 در صد پیشرفت فیزیکی داشت که باحمایت همه جانبه دولت هم اینک نزدیک به 99 در صد پیشرفت دارد و علاوه بر سبزشدن چمن ، پیست تارتان پهن شده ، صندلی ها نصب شده و کار محوطه سازی نیز در حال انجام است .
کامیاب افزود : در ساخت این ورزشگاه کیفیت را فدای سرعت نکرده ایم و بر اساس استانداردهای فدراسیون جهانی فوتبال ( فیفا ) و تایید کیفی آزمایشگاه های مختلف در حال اتمام است .
کامیاب کلانتری افزود: مساحت این ورزشگاه 50 هزار نفری 48 هکتار است و کار و فعالیت عمرانی در این مجموعه تا رسیدن به استاندارد های جهانی تمام نخواهد شد.
وی گفت: این ورزشگاه دارای یک پیست دو و میدانی مجهز است که در زمان بهره برداری می تواند میزبان رقابت های بین المللی این رشته ورزشی باشد.
استاندار فارس هم پیشتر در گفت وگو با ایرنا بیان کرد :این پروژه بزرگ ورزشی بیش از20 سال است قدمت دارد و با میزان اعتبارات ناچیزی که در گذشته برایش در نطر گرفته شده بود اگر این روند ادامه پیدا می کرد تا سال های زیادی باید منتطر می ماندیم تا به بهره برداری برسد .
سید محمد علی افشانی اضافه کرد : در بازدید سال 94 معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه از این ورزشگاه، این تعهد سپرده شد که اعتبار مورد نیار برای اتمام این پروژه تامین شود و در پایان سال 95 و یا ابتدای سال 96 به بهره برداری برسد .
افشانی ادامه داد : خوشبختانه میزان پیشرفت این ورزشگاه به گونه ای است که در موعد مقرر افتتاح خواهد شد و تا زمان بهره برداری، به طور مستمر از این ورزشگاه بازدید خواهیم کرد .
استاندار فارس گفت: وظایف مدیران دستگاه های مرتبط با این پروژه مشخص شده و هر کس به تعهدات خود عمل می کند ضمن اینکه به پیمانکار و مشاوران تذکرات لازم داده شده است و امیدوارم در آینده نه چندان دور این ورزشگاه برای استفاده جوانان به بهره برداری برسد و در حالی که برای اتمام آن کیفیت را فدای سرعت نخواهیم کرد.
افشانی بیان کرد : در سال 94 اعتبار این ورزشگاه 60 میلیارد ریال بود و در سال 95 به 90 میلیارد ریال رسید اما با پیگیری های صورت گرفته این اعتبار به 540 میلیارد ریال افزایش یافت که بخش قابل ملاحظه ای از این اعتبار اوراق مالی است و اگرچه هنوز نقد نشده اما پیمانکاران اگر طلبکار باشند در نیمه اول سال 96 با آنها تسویه حساب خواهد شد .
وی گفت: این پروژه هم اینک به مراحل نهایی بهره برداری رسیده و بیش از 90 در صد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش شده در سفر رییس جمهوری به شیراز این ورزشگاه افتتاح شود و در غیر این صورت در پایان دولت تدبیر با افتتاح آن به انتظار 22 ساله مردم فارس پایان داده می شود .
گزارشگر : حمید رضا خلیقی ** انتشار: غلامرضا مالک زاده
7368 /1876

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • خلیج فارس برگی از تاریخ پر افتخار و چند‌هزار ساله ایران
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • روایتی از خلیج فارس با عکس‌هایی از مستند «دریای پارس»/ عکس
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو