Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ناصر نیکبخت روز پنجشنبه در نوزدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز استان همدان افزود: بیکاری نتایج شومی همچون فساد و اعتیاد و طلاق را در پی دارد و سرمایه گذاری خیران برای ایجاد شغل برای بیکاران همچون مدرسه سازی مقدس است.
وی ادامه داد: خیران مدرسه ساز که با ساخت مدارس، دانش آموزان را تا فارغ التحصیلی همراهی کرده اند در ایجاد شغل برای دانش آموختگان نیز مشارکت کنند و با سرمایه گذاری در زمینه های تولیدی به رفع معضل بیکاری جوانان کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی قول داد: در شورای برنامه ریزی امروز اعتبارات نوسازی مدارس استان همدان نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یابد. استاندار همدان با اشاره به یکم اردیبهشت سالروز بزرگداشت سعدی گفت: سعدی، مولوی، فردوسی و حافظ، چهار رکن بنیادی فرهنگ ایرانی است و سعدی به عنوان یکی از این چهار رکن بنیادی همواره به انسانیت و نوع دوستی عشق می ورزید و در جامعه امروز نیز کار خیرین مدرسه سازی یکی از شایسته ترین انواع عشق ورزی به هم نوعان است.
نیکبخت گفت: خیران مدرسه ساز با این خدمات شایسته خود به کمک دولت ها و نظام جمهوری اسلامی آمده اند تا فرزندان این مملکت برای رهایی از جهل و ظلمت با محدودیت مواجه نباشند.
وی همچنین اظهار کرد: باوجود اینکه در هشت سال دولت گذشته 800 میلیارد دلار پول وارد کشور شد اما روزی که دولت دهم به دولت یازدهم منتقل شد 400 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام کلنگ زده تحویل دولت شد.
وی ادامه داد: از میان این تعداد طرح نیمه تمام، 66 طرح در سال 95 سهمیه استان همدان در نظر گرفته شد تا به بخش خصوصی واگذار شود و استان همدان با همت خیران و بخش خصوصی موفق شد 214 طرح کلنگ زنی شده نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کند.
وی گفت: طبق آمار ارائه شده خیرین مدرسه ساز در سطح کشور 108 هزار کلاس درس ساخته اند و 30 درصد مدارس کشور توسط این افراد بنا شده است.
در این آئین از مادران شهیدان فانوسی و صالحی و خانواده چند تن از خیران متوفی مدرسه ساز استان همدان تقدیر شد.
از ابتدای فعالیت مجمع خیران مدرسه ساز در استان همدان در سال 77 تاکنون 245 طرح آموزشی ، ورزشی و پرورشی توسط خیرین مدرسه ساز در سراسر استان احداث شده و تحویل آموزش و پرورش شده است.
تعداد کلاسهای تحویل شده از سوی خیرین یک هزار و 468 واحد با زیر بنای بیش از 172 هزار متر مربع بوده که بیش از 20 درصد کلاس های موجود در استان است.
همچنین 2 هزار و 997 نفر از فرهنگیان استان همدان نیز با اهدای مبلغی از حقوق خود به صورت ماهیانه در امر مدرسه سازی مشارکت دارند.
از زمان تشکیل مجمع خیران مدرسه سازی در سال 77 تاکنون بیش از 700 خیر مدرسه ساز در استان با این مجمع همکاری کرده اند که 181 نفر از این نیکوکاران به امر مدرسه سازی پرداخته اند و بقیه آنها با اهدای زمین ، مستغلات، پول نقد، تجهیزات و مصالح به مدرسه سازی کمک می کنند.
در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان خیران حدود 270 میلیارد ریال برای مدرسه سازی در استان تعهد کردند که 67 درصد آن محقق شده است.
حدود 285 هزار دانش آموز در 2 هزار و 800 آموزشگاه استان همدان با بیش از 12 هزار کلاس درس تحصیل می کنند.
1181 /6993
خبرنگار: الهام تدین**انتشار:اکبر بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  محمدحسین عبداللهی روز سه شنبه در آیین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد افزود: وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان ماه پارسال تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح های ورزشی نیز به بهره برداری می رسند.

فرماندار مشهد نیز در این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده اند.

محسن داوری افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد اما این مساله دارای اهمیت نیست چرا که مهم برکت کمک های خیران است.

وی ادامه داد: ساخت مدارس خیر ساز با برکت است چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می کنند.

 

 مطابق اعلام فرمانداری مشهد :

سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز در کشور ۵.۵ متر مربع، در خراسان رضوی ۴.۵ مترمربع و در حاشیه شهر مشهد و روستاهای اطراف این کلانشهر ۱.۲ مترمربع است.

با توجه به کمبود ۲ هزار کلاس درس در این شهرستان طرح ویژه ساخت مدرسه توسط خیران مورد حمایت قرار گرفته است و هر سه‌شنبه یک مدرسه در این شهرستان به بهره برداری می رسد.

تبادکان نام دهستانی در بخش مرکزی شهرستان مشهد است و همچنین از حیث تقسیم بندی آموزش و پرورش به محدوده‌ای چهار هزار کیلومتر مربعی واقع در شمال این شهرستان نیز اطلاق می‌شود، این منطقه وسیع از حیث سرانه های آموزشی نیازمند حمایت مسوولان و خیرین است.

تبادکان یک منطقه موزاییکی از نظر انواع گویشها، درآمد خانوار، مذهب و متنوع از نظر جمعیتی با بافت متراکم، بخشی از حاشیه کلانشهر مشهد نیز محسوب می‌شود که ۶۵ درصد دانش‌آموزان آن در زمره حاشیه‌نشینان هستند.

گرچه کم و بیش خیران و نیکوکاران تلاش ها و اقدام های موثری برای رفع این مشکلات داشته و دارند اما وسعت چهار هزار کیلومتر مربعی این منطقه و وجود بیش از ۱۴۰ هزار دانش آموز، که ۲۱ هزار نفر آنان را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند و همگی از محرومیت و فقر رنج می برند، کار را برای اثربخشی چنین حمایت‌هایی سخت کرده است.

بخش مرکزی مشهد شامل ۲۲۰ روستا با افزون بر ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شامل ۶ دهستان "تبادکان، توس، کارده، میان‌ولایت، کنه‌بیست و درزآب" است.

۱۲۸ روستا از این تعداد شامل برخی از روستاهای دهستان کنه‌بیست، در حریم کلانشهر مشهد قرار دارند.

۳۵ درصد دیگر دانش‌آموزان تبادکان ساکن روستاهای این منطقه وسیع هستند به طوری که فاصله دورترین مدرسه تبادکان تا شهر مشهد ۱۲۰ کیلومتر است.

دانش‌آموزان این منطقه با وجود همه محرومیت ها تاکنون چندین عنوان برتر مسابقات جامع علمی کاربردی کشور، قرآنی، جشنواره خوارزمی و دیگر رقابتهای مشابه را کسب کرده‌اند.

حدود ۸۰۰ هزار دانش آموز نیز در هفت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی شهرستان مشهد مشغول به تحصیل هستند.

استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی افزون بر یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانش‌آموز شاغل به تحصیل در قالب ۴۷ منطقه آموزش و پرورش دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره ۴۷۰ شهید کارگر استان همدان + تصویر
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور