Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: پس از سه سال تلاش و کوشش امروز آرامشی در اقتصاد کشور حاکم شده و تعاملات اقتصادی ما با دنیای خارج در یک چارچوب معقول قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی طیب‌نیا ظهر امروز در مراسم افتتاح پل جهادگران خرم‌آباد با ابراز خرسندی از حضور در استان لرستان اظهار داشت: همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان لرستان با حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بررسی و موفقیت‌های اخیر مرور شد و با توجه به ظرفیت‌های موجود و علاقه‌مندی که در سرمایه‌گذاران مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امید است با فرصت‌های ارزنده استان لرستان و قابلیت‌هایی که در حوزه کشاورزی، دامداری، معادن و فرصت‌های بسیار خوبی که در زمینهٔ گردشگری در این استان وجود دارد شاهد پیشرفت و اعتلای این استان باشیم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی بیان کرد: استان لرستان در تاریخ شکوهمند ایران اسلامی استانی مؤثر بوده با مردمی سلحشور و غیور که همواره از ارزش‌های اسلامی و مرزهای شرف و عزت این کشور دفاع و حراست کردند و شایسته زندگی بهتری هستند و نظام و دولت بنا دارد از همه فرصت‌ها برای این منظور استفاده کند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه پس از سه سال تلاش و کوشش امروز آرامشی در اقتصاد کشور حاکم شده و تعاملات اقتصادی ما با دنیای خارج در یک چارچوب معقول قرارگرفته و شرایط را برای حرکت‌های بزرگ در جهت بهبود زندگی مردم مهیا می‌بینیم و با وجود این همدلی و همراهی بین مقامات استانی و مردم در استان در آینده نزدیک شاهد پیشرفت‌های خوبی در این استان خواهیم بود.

طیب‌نیا بابیان اینکه پل جهادگران خرم‌آباد چهارمین پلی است که در طول این دولت در این شهر ساخته می‌شود، گفت: این پل دومین پلی است که در این دولت افتتاح می‌شود و امید است که شاهد اجرای طرح‌های بیشتری در استان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: دولت بنا دارد امور را به مردم واگذار کند و در فعالیت‌های اقتصادی این مردم هستند که باید مبنای کار باشند و در فعالیت‌های توسعه شهری نیز امور به شهرداری‌ها و شوراها واگذار شده و سیاست دولت حمایت از شوراها و شهرداری‌هاست که بتوانند مسائل را به نحو شایسته انجام دهند.

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در سال گذشته از محل منابع سازمان امور مالیاتی حدود 87 میلیارد تومان در اختیار شهرداری‌های استان لرستان و به‌ویژه شهر خرم‌آباد قرار گرفته تا بتواند در پروژه‌های شهری مورد استفاده قرار گیرد و سازمان امور مالیاتی تلاش می‌کند در سال 96 عدد قابل‌ملاحظه‌ای را در اختیار شهرداری‌های استان قرار دهد چرا که باید در جهت توازن مناطق مختلف جغرافیایی کشور منابع به سمت استان‌هایی که در گذشته کمتر برخوردار بودند، هدایت شود و این سیاست در حوزه منابع سیستم بانکی و منابع بودجه‌ای دولت است.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد