Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالانه به طور میانگین 520 میلیون خودرو در مسیرهای منتهی به پایتخت تردد می‌کنند و 20 درصد حجم تردد در کشور در استان تهران انجام می‌شود که این امر علاوه بر ایجاد معظل ترافیک، افزایش میزان سوخت و بالا بردن زمان سفر، مشکلات زیست‌محیطی فراوانی را برای این کلانشهر رقم می‌زند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛از نظر کارشناسان یکی از راه‌حل‌های گذر از این مشکلات، طراحی آزادراه کنارگذر جنوبی تهران بود که می‌توانست حجم تردد بسیاری از خودروهای ورودی به تهران را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با واگذاری آزادراه کنارگذر جنوبی تهران به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، کلنگ احداث آن اواخر فصل بهار سال 95 به زمین زده شد و مقرر شد این پروژه در مدت زمان حدود چهار سال به اجرا برسد.
این آزادراه به عنوان یکی از حلقه‌های مفقود کریدور (دالان) ترانزیتی شرق به غرب از منطقه آبیک در حاشیه آزادراه کرج - قزوین شروع شده و به آزادراه قم - گرمسار در منطقه چرم‌شهر ‌متصل می‌شود.
آزادراه کنارگذر جنوبی تهران 158 کیلومتر طول دارد که در چهار جبهه کاری فعال است که سهم دولت در سرمایه‌گذاری این پروژه 30 درصد و سهم قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) 70 درصد است.
قطعه یک این آزادراه از آبیک تا جاده ماهدشت- اشتهارد دارای طول 39 کیلومتر، قطعه دوم از جاده ماهدشت- اشتهارد تا اتوبان ساوه به طول 51 کیلومتر، قطعه سوم از اتوبان ساوه تا اتوبان تهران-قم به طول 30 کیلومتر و قطعه چهارم پروژه از اتوبان تهران-قم تا اتوبان قم-گرمسار 38 کیلومتر طول دارد.
در حال حاضر قطعه چهارم این پروژه حدود 60 درصد و قطعه سوم آن حدود 30 درصد و کل پروژه در حدود 25 درصد پیشرفت دارد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در بازدید از این پروژه گفت: این یکی از بزرگترین آزادراه‌های کشور با حجم بالای عملیات از بُعد خاکبرداری، خاکریزی و آسفالت است که حدود 400 دستگاه پل آبرو و پل بزرگ دارد.
سردار عبادالله عبداللهی افزود: حدود 1000 دستگاه ماشین‌آلات عمرانی و 3000 نفر نیروی انسانی در این پروژه مشغول هستند و دو سال پس از بهره‌برداری، کل هزینه خود را از طریق صرفه‌جویی در سوخت و رعایت مسائل زیست‌محیطی مستهلک می‌کند.

وی گفت: با توجه به این که در سال اول بهره‌برداری از این پروژه، بالغ بر 35 تا 40 هزار خودرو از این مسیر تردد خواهد کرد فرصتی برای تنفس شهر تهران و کاهش آلودگی هوای پایتخت خواهد بود.

این آزادراه چندین تقاطع غیرهمسطح دارد و آزادراه‌های کرج- قزوین، ساوه- تهران، قم- تهران، قم- گرمسار و مسیر ماهدشت- اشتهارد محور قدیم ساوه- تهران و سه خط‌ آهن را قطع می‌کند.
کاهش ترافیک آزادراه قزوین- کرج و کرج- تهران، کاهش استهلاک ناوگان حمل‌ونقل، کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی، کوتاه‌تر شدن زمان سفر، کاهش مصرف سوخت و کم شدن سوانح رانندگی از جمله مزیت‌های این طرح ملی است.

یادآورد می‌شود قرارگاه تاکنون 2625 کیلومتر آزادراه، بزرگراه و راه اصلی احداث نموده که از این مقدار حدود 1242 کیلومتر خاتمه‌یافته و 1383 کیلومتر در دست اجرا می‌باشد. از مهم‌ترین پروژه‌های این حوزه می‌توان به آزادراه حرم‌تاحرم، آزادراه اراک – خرم‌آباد و آزادراه کنارگذر جنوبی تهران، احداث آزادراه تهران- ساوه به طول 123 کیلومتر و احداث آزادراه اهواز – بندر امام اشاره کرد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: بخش عمده‌ عملیات اجرایی باغ‌راه حضرت زهرا(س) تا آخر شهریورماه تکمیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سید مهدی هدایت درباره آخرین وضعیت باغ‌راه حضرت زهرا(س) اظهارکرد: بخش عمده‌ عملیات اجرایی باغ‌راه حضرت زهرا(س) آخر شهریور ماه تکمیل خواهد شد.در حال حاضر ۱۲ پیمانکار در باغ‌راه حضرت زهرا سلام الله علیها مشغول فعالیت هستند و فقط تکمیل محدوده اجرای پل فلزی گردشگری تقاطع آیت‌الله سعیدی به علت محدودیت‌های ترافیکی و محدودیت فنی نصب پل تا آخر آبان زمان می‌برد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در مورد ویژگی‌های پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) اظهار کرد: باغ‌راه حضـرت زهرا(س)، بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به طول  ۹.۵ کیلومتر و عرض ۳۰ تا ۳۵ متر است. این پروژه در دو منطقه ۱۷ و ۱۸ در حال انجام است و به عنوان محور گردشگری در این دو منطقه محسوب می‌شود که در ادامه به رودخانه کن متصل می‌شود. در پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) سرانه‌های فرهنگی،‌ آموزشی و درمانی و... در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی