Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حسن زارعی متین ظهر امروز در همایش «سهم من در امنیت و آرامش» که در سالن همایش‌های مرکز شهرداری قم برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید به دنبال سرمایه پایدار اجتماعی باشیم، اظهار کرد: سرمایه پایدار اجتماعی به صورت مستقیم در تامین امنیت پایدار موثر است به همین علت در مرحله نخست باید برای تحقق سرمایه پایدار اجتماعی تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرمایه مالی و انسانی به سرمایه اجتماعی وابسته است، اضافه کرد: جامعه سالم باید سرمایه اجتماعی بالایی داشته باشد و سرمایه اجتماعی ایران در میان 160 کشور رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده است.

عضو هیأت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: سرمایه اجتماعی به صورت مستقیم با سرمایه فرهنگی در ارتباط است به همین علت برای رسیدن به رشد فردی باید رشد سرمایه اجتماعی را مورد توجه قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه علت بسیاری از مشکلات افت سرمایه اجتماعی است، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات معتبر بهره‌وری از نیروی انسانی، میزان جرم و جنایت، نشاط سازمانی، فرهنگ شهروندی، سلامتی و طول عمر با سرمایه اجتماعی مرتبط است.

زارعی متین با تاکید بر اینکه سرمایه اجتماعی در ابعاد ذهنی و عینی تعاریف مشخصی دارد، گفت: برای رسیدن به سرمایه اجتماعی مشارکت، تعاون، هنجارهای مشترک در بعد ذهنی و تشکل انجمن‌های مذهبی در بعد عینی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی از دیدگاه اسلام نسبت به سرمایه اجتماعی یاد کرد و ادامه داد: دولت نمی‌تواند به تنهایی امنیت را ایجاد کند به همین علت جامعه مدنی به ویژه خانواده و هر فرد در سازمان در تحقق امنیت نقش مشخصی دارد که باید به آن عمل کند.

عضو هیأت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران یادآور شد: تامین امنیت یکی از اهداف ذاتی و ماموریت‌های اساسی حکومت است اما برای رسیدن به امنیت باید سرمایه اجتماعی را تحقق بخشیم چرا که امنیت پایدار اجتماعی به صورت مستقیم با سرمایه اجتماعی در ارتباط است.

وی از انضباط اجتماعی به عنوان زیربنای امنیت اجتماعی نام برد و گفت: جرم نتیجه کاهش همبستگی اجتماعی است و در نقطه مقابل کاهش جرم سبب افزایش همبستگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام گرفته از سوی پایگاه استنادی اسکوپوس، فصلنامه «روش‌های تحلیلی و عددی در مهندسی معدن» با مدیر مسئولی دکتر علیرضا یاراحمدی بافقی و سردبیری دکتر محمد فاتحی مرجی موفق شد بر اساس شاخص‌ها و استاندارد‌های فنی، ساختاری و محتوایی به جایگاه بین‌المللی در این پایگاه معتبر جهانی دست یابد.

حکیمی با اشاره به اینکه سیستم ارزیابی اسکوپوس، یکی از قدرتمندترین سیستم‌های ارزیابی نشریات علمی در سطح جهان است، خاطرنشان کرد: «روش‌های تحلیلی و عددی در مهندسی معدن» نخستین نشریه فارسی‌زبان دانشگاه یزد است که موفق به کسب جایگاه علمی در این پایگاه استنادی شده است.

وی این اقدام را گام موثری در راستای عمل به فرمایش مقام معظم رهبری در مرجعیت زبان فارسی توصیف کرد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه همچنین از تایید اعتبار علمی دو فصلنامه «تداوم و تغییر اجتماعی» با مدیر مسئولی دکتر عباس عسکری ندوشن و سردبیری دکتر سید علیرضا افشانی خبر داد و افزود: این نشریه نیز موفق شد بر اساس شاخص‌های اعلام‌شده از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رتبه «ب» را در میان نشریات علمی کشور کسب کند.

وی با اشاره به اینکه نشریه تداوم و تغییر اجتماعی، فعالیت انتشاراتی را خود را به تازگی آغاز کرده است، اظهار داشت: این نشریه پس از ورود به فرآیند ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، موفق شده است که از نخستین شماره انتشار آن حائز رتبه علمی شود.

حکیمی ادامه داد: «انتشار منظم و رعایت ضوابط آیین‌نامه ای»، «دارا بودن سامانه استاندارد، زیرساخت‌ها و اطلاعات شناسنامه‌ای نشریه»، «رعایت آیین نگارش»، «ساختار و کیفیت مقالات»، «فرایند پذیرش مقالات و داوری»، «وضعیت نشریه در نمایه‌های استنادی، تخصصی و اجتماعی» و «به کارگیری مقررات و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای رعایت اخلاق نشر و جلوگیری از بروز تخلفات علمی» از جمله شاخص‌های مهم در رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی نشریات علمی به شمار می‌رود.

گفتنی است هم اکنون ۱۱ نشریه علمی به زبان فارسی و ۵ نشریه به زبان انگلیسی در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و اجتماعی و هنر و معماری در دانشگاه یزد منتشر می‌شوند که از این تعداد ۲ نشریه حایز رتبه بین‌المللی، ۵ نشریه دارای رتبه «الف»، ۴ نشریه با رتبه «ب» و مابقی با در مرحله مقدماتی انتشار و ارزیابی از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای کسب رتبه علمی هستند.

دیگر خبرها

  • احیاگر فلسفه هنر فارابی به تلویزیون می آید
  • روایت عشق و فلسفه؛ پرتره نادیا مفتونی استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • بحث و گفتگو درباره کتاب «قرآن، هرمنوتیک و باطن در تشیع»
  • بررسی مقتضای اصل در مجراهای مختلف شک در مسائل اعتقادی
  • حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته
  • سرپرست جدید پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شد
  • تأکید بر ارتباط ستاد نماز جمعه و جامعه علمی و نخبگانی
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور