Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی صادقی روز پنجشنبه در همایش «سهم من از امنیت و آرامش» در سالن همایش های شهرداری قم، امنیت را زنجیره ای به هم پیوسته دانست و افزود: این همایش با تبیین نقش همه دستگاه های اجرایی و قشرهای مختلف جامعه به دنبال نقش آفرینی همه مردم در تامین امنیت پایدار است.
وی با قابل قبول خواندن امنیت و آرامش ایجاد شده در قم ادامه داد: نیروی انتظامی در همه مقاطع با حضور مقتدارنه و مدبرانه امنیت پایداری را در قم تامین کرده است که باید با بررسی دقیق وضعیت موجود، راهکارهای علمی تداوم و ارتقای امنیت را در استان رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادقی از تشکیل دبیرخانه دائمی این همایش در استانداری قم خبر داد و گفت: این دبیرخانه با پایش دقیق شرایط فعلی جامعه، وظایف و اقدام هایی که دستگاه های اجرایی استان در جهت ارتقای امنیت به عهده دارند را پیگری می کنند تا تمام دستگاه های اجرایی استان سهم خود را در امنیت و آسایش استان ایفا کنند.
استاندار قم افزود: دبیرخانه این همایش با برنامه ریزی، نیازهای شناسایی شده موجود را برای ارتقای امنیت و آسایش با جدیت پیگیری می کند و حمایت های معنوی و امکاناتی مورد نیاز نیروی انتظامی استان با استفاده بررسی ها و برنامه ریزی های صورت گرفته عملیاتی می شود.

** قم جزو استان های پیشرو کشور در حوزه امنیت است
فرمانده انتظامی استان قم نیز در این همایش، هدف از اجرای همایش سهم من در امنیت و آرامش را تبیین مسئولیت ها برای تامین امنیت همه جانبه در استان برشمرد و گفت: گفتمان سازی مشارکت عمومی در امنیت، اولویت بخشی به روش های فرهنگی و اجتماعی، توسعه امنیت هوشمند و تامین امنیت فراگیر و آرمانی از جمله اهدافی است که در دستور کار همایش قرار دارد.
سردار کاظم مجتبایی گفت: گفتمان امنیت در جامعه باید به گفتمان عمومی تبدیل شده تا همه دستگاه ها به کمک دستگاه های انتظامی و امنیتی سهم خود را برای تامین امنیت جامعه ایفا کنند.
وی موثرترین ابراز برای ایجاد امنیت را روش های فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: دستیابی به امنیت آرمانی، جامع و پایدار با کارهای فرهنگی و اجتماعی میسر می شود.
فرمانده انتظامی قم تاکید کرد: تنها راه ایجاد امنیت پایدار بهره گیری از عقلانیت و روش های فرهنگی است.
مجتبای،ی هوشمند سازی پلیس را بسیار مهم دانست و گفت: استفاده از ابزارها، سامانه ها و دوربین های الکترونیکی و هوشمند موجب ارتقای امنیت می شود.
وی تاکید کرد: قم از نظر امنیت، احساس امنیت و تامین امنیت جزو استان های پیشرو در کشور است.


** ظرفیت علمی استان قم به کمک پلیس آمده است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم نیز در این همایش، رویکرد نیروی انتظامی جمهوری اسلامی را رویکرد فرهنگی دانست و گفت: تمام مراکز علمی استان برای فعال کردن ظرفیت های علمی، شناسایی مشکل ها و ارائه راهکارهای علمی در جهت کمک به نیروی انتظامی وارد میدان شده اند.
محمدرضا یوسفی ادامه داد: این همایش با هدف مشارکت تمامی دستگاه های اجرایی و انتظامی، دانشگاه ها و مراکز علمی در برقراری امنیت و نهادینه کردن علمی مباحث مربوط به آسیب های اجتماعی و به کارگیری مشارکت های مردمی با همکاری مشترک پلیس، استانداری قم و دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شده است.
دبیر علمی این همایش افزود: فراخوان مقاله های این همایش در محورهای امنیت اجتماعی، اخلاقی، روانی، اقتصادی، فضای مجازی و حقوقی، سال گذشته انجام و بیش از 100 مقاله به دبیرخانه همایش از سراسر کشور ارسال شد که از این تعداد 30 مقاله حائز امتیازهای برتر شد.
همایش «سهم من در امنیت و آرامش» و همچنین شورای اداری استان قم با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان ملی و استانی در سالن همایش های شهرداری قم برگزار شد.
در این همایش از مجموعه مقاله های برگزیده و همچنین مجموعه ای مکتوب با عنوان نظام واره مقابله با آسیب های اجتماعی رونمایی شد؛ در این نظام واره، سهم همه دستگاه ها برای تامین امنیت و آرامش مشخص شده است. تقدیر و تشکر از دستگاهایی که در تامین امنیت استان قم نقش فعالی را ایفا کرده اند از دیگر برنامه های این همایش بود.
7404/ 1175 تنظیم کننده: محمد زمانی راد ** انتشاردهنده: رضا علیمحمدی

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع، توانسته‌اند خدمات ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار استان ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی در توضیح برنامه‌ای این هفته، اظهار کرد: ۳۳۰ برنامه برای هفته بسیج از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی شده که تعدادی اجرا و تعدادی دیگر در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی طی دو سال اخیر، افزود: بسیج در کنار سایر وظایف و مأموریت‌ها در راستای حفاظت و حراست از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی توانسته است با محوریت بسیج سازندگی و با به‌کارگیری تمام امکانات و تجهیزات در مناطق محروم و کم‌برخوردار اقدامات خوبی در بحث خدمت‌رسانی بی‌منت و باافتخار داشته باشد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این سازمان در استان با به‌کارگیری ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع توانسته خدمات خوب و ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار داشته باشد.

خزایی اضافه کرد: احداث و مرمت بیش از ۱۳۰۰ پروژه منازل نیازمندان، مساجد، غسالخانه‌ها، خانه‌های عالم روستایی، ساخت و مشارکت در ترمیم ۲۰۰ واحد کمیته امداد، آسفالت بیش از ۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت اداره کل راهداری استان، ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل نیازمندان و سایر امکان مورد هدف انجام شده است.

وی تصریح کرد: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، اهدای بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی بیش از ۱۷۰۰ زندانی جرایم غیرعمد، تهیه بیش از ۹۰۰۰ متر فرش سجاده‌ای برای مساجد روستایی و محلات کم‌برخوردار، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی با هدف اشتغال پایدار به عنوان بخشی از خدمات این سازمان در حوزه غیر عمرانی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی استان طی سال گذشته برای بیش از ۱۸۶۰ نفر شغل‌های خرد، خانگی و کارگاه‌های تولیدی پایدار ایجاد می‌کند.

خزایی در خصوص سهم بسیج سازندگی استان با اشاره به اعتبارات سال ۱۴۰۲ مربوط به جز ۲ بند «ب» تبصره ۱۶، گفت: تاکنون با پرداخت بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات توانستیم برای بیش از یک‌هزار نفر در استان شغل‌های پایدار ایجاد کنیم.

وی افزود: ایجاد ۱۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۸۹ تعاونی بسیج از دیگر خدمات بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 751078

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • دستگیری متهم به جعل مهرهای ادارات در مشهد
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی؛ زنده یاد سید اسماعیل نصرالهی
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی