Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اينتلقصد دارد زودتر از برنامه‌ي قبلي، پردازنده‌هاي کافي‌ ليک را در سه‌ماهه سوم 2017 عرضه کند.

هفته‌ي گذشته گزارشي منتشر شد که بر اساس آن، اينتل پلتفرم جديد ايکس 299 خود موسوم به Basin Falls را در فاصله‌ي زماني ژوئن تا آگوست 2017 عرضه خواهد کرد. اما امروز ديجي‌تايمز گزارش کرده است که اينتل به‌جاي سه‌ماهه‌ي دوم سال 2018، پردازنده‌هاي کافي‌ ليک را سه‌ماهه‌ي سوم 2017 وارد بازار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع معرفي پلتفرم Basin Falls X299 و پردازنده‌هاي اسکاي‌ليک ايکس (Skylake-X) و کبي‌ ليک ايکس (Kaby Lake-X) براي رويداد گيمزکام برنامه‌ريزي شده بود؛ اما به نظر مي‌رسد با تغيير برنامه اين مراسم به ماه ژوئن، اينتل رويداد معرفي خود را در جريان نمايشگاه کامپيوتکس (اواخر ماه مي) يا به‌احتمال خيلي زياد براي نمايشگاه E3 لس‌آنجلس (اواسط ژوئن) برگزار کند.سري اسکاي‌ليک ايکس، شامل پردازنده‌هاي 140 واتي با 6، 8 و 10 هسته‌ي پردازشي است؛ در حالي که کم‌مصرف‌ترين پردازنده‌ي کبي‌ ليک ايکس با 112 وات توان، تنها در نسخه‌ي چهار هسته‌اي عرضه خواهد شد. نسخه‌ي Extreme پردازنده‌ي اسکاي‌ليک ايکس با 12 هسته نيز ماه آگوست سال جاري ميلادي عرضه خواهد شد. به نظر، تغيير برنامه‌ي اينتل براي پاسخ به تراشه‌ي 16 هسته‌اي رايزن و پلتفرم ايکس 399 اي‌ام‌دي باشد که سه‌ماهه‌ي سوم سال 2017 عرضه خواهند شد. معرفي زودهنگام تراشه‌هاي اينتل به معناي اين است که کمپاني شمار‌ه يک توليدکننده‌ي پردازنده‌هاي کامپيوتري قصد دارد زودتر از AMD بخش بيشتري از بازار را تصاحب کند.از آنجايي که پردازنده‌هاي 14 نانومتري کافي‌ ليک براي سه‌ماهه‌ي سوم 2017 برنامه‌ريزي شده‌اند، انتظار مي‌رود اينتل از تراشه‌ي جديد Z7370 نيز در همين بازه‌ي زماني رونمايي کند تا بازار گيمينگ را به‌خوبي هدف قرار دهد. بلافاصله در فاصله‌ي زماني اندکي بايد منتظر تراشه‌هاي H370 ،B360 و H310 باشيم. شايع شده است که تراشه‌هاي سري 300 از قابليت واي‌فاي 802.11AC داخلي و نسل دوم USB 3.1 بهره مي‌برند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حدیث روز | با معلم خود چگونه برخورد کنیم؟
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود