Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:56:51 GMT

تلاش برای خارج کردن برنامه‌ها از مرکزیت تهران

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۰۶۷۶۴

تلاش برای خارج کردن برنامه‌ها از مرکزیت تهران

مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی گفت: اختتامیه جشنواره انجمن‌های ادبی، افتتاحیه حمایت‌ها و همراهی‌های بنیاد با این انجمن‌هاست.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، کارگاه آموزشی نخستین جشنواره انجمن‌های ادبی، بعدازظهر پنجشنبه 31 فروردین، با حضور بیش از 200 نفر از اعضای انجمن‌های ادبی از 31 استان کشور در مجتمع آدینه تهران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی قزلی، مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی با معرفی بنیاد به عنوان مؤسسه‌ای در کنار معاونت فرهنگی وزارت ارشاد گفت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی بازوی توانمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه ادبیات خلاقه است و مسئولیت برگزاری جایزه ادبی جلال آل‌احمد، جشنواره شعر فجر و جایزه ادبی پروین، به عنوان مهم‌ترین، بزرگ‌ترین و فراگیرترین جوایز ادبی کشور را به عهده دارد که در هر یک از آنها شاهد نوآوری‌های شایسته‌ای بوده‌ایم.

او در ادامه با بیان اینکه این بنیاد 11 دوره آموزشی در حوزه ادبیات خلاقه را در نقاط مختلف کشور برگزار کرده است، افزود: ما تلاش کرده‌ایم تا برنامه‌های خود را از مرکزیت تهران خارج و در دیگر استان‌ها و شهرستان‌های کشور نیز برگزار کنیم.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی، نتایج سودمندی را به همره داشت و ما توانستیم با شناسایی افراد مستعد در حوزه ادبیات خلاقه، دوره‌های تخصصی را با حضور افراد بااستعداد شرکت‌کننده در دوره‌های عمومی برگزار کنیم. این دوره‎ها با تدریس داوود غفارزادگان و احمد دهقان، در دو حوزه داستان‌نویسی و رمان برگزار شد. حاصل این دو دوره، انتشار مجموعه داستان دوره‌هاست که به‌زودی رونمایی خواهد شد؛ ضمن اینکه 12 تن از 20 ادب‌جویان شرکت‌کننده در کلاس رمان در حال نگارش اثر خود هستند.

قزلی در بخش دیگری از سخنانش با تشریح روند برگزاری جشنواره انجمن‌های ادبی افزود: انجام مطالعات و ورود به برگزاری این جشنواره به حدود 10 ماه قبل برمی‌گردد و عملیات اجرایی آن حدود 6 ماه قبل شروع شد. در این دوره به این نتیجه رسیدیم که دستیابی به توسعه ادبیات خلاقه، منوط به سامان‌یافتن و سرحال بودن انجمن‌های ادبی است.

وی تأکید کرد: نسبت انجمن‎های ادبی با خودشان، نسبت آنها با مردم و همچنین با بنیاد شعر و ادبیات داستانی به عنوان نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید روشن باشد تا از این رهگذر، ادبیات خلاقه کشور شکوفا شود.

قزلی همچنین گفت: حوزه فرهنگ و به ویژه ادبیات در کشور ما به دلیل کمبود منابع مالی در مظلومیت به سر می‌برد؛ اما در بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان هیچگاه اجازه ندادیم این تنگنای مالی سبب شود که برنامه‌های بنیاد دچار عدم شادی و نشاط باشد. بر همین اساس، برنامه‌های جشنواره انجمن‌های ادبی را با قدرت و طبق برنامه‌ریزی‌های اولیه پیش بردیم و حتی در این بین و به خواست هیأت داوران، تعداد تقدیری‌ها و میزان مبالغ حمایتی جشنواره را افزایش دادیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های بخش پایانی جشنواره انجمن‌های ادبی با برگزاری کارگاه آموزشی و تدریس اساتید مطرح ادبیات آغاز شده است که به برگزاری تریبون آزاد برای شنیدن مسایل انجمن‌های ادبی توسط مسئولان وزارت فرهنگ منتهی خواهد شد. در ادامه هم شاهد برگزاری آیین اختتامیه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهیم بود که با رونمایی از پایگاه تخصصی نقد شعر همراه است.

قزلی سپس با بیان اینکه 182 انجمن ادبی از سراسر کشور طرح‌های پیشنهادی خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند، گفت: از نظر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، انجمن‌های ادبی دارای 3 خصلت و ویژگی گروهی بودن، ادبی بودن و غیرانتفاعی بودن هستند. این 3 خصلت، نسبت بنیاد با انجمن‌های ادبی را شکل می‌دهد و معتقدیم که این خصائص، با توسعه نسبت دارند.

وی ادامه داد: از میان طرح‌های دریافتی، هیأت داوران متشکل از علی‌اصغر سیدآبادی، احسان رضایی و بهمن ساکی، 51 طرح را نامزد کردند و در انتها، 27 طرح به عنوان طرح‌های برگزیده و تقدیری معرفی شد که یکی از طرح‌ها، طرح برگزیده ویژه خواهد بود.

قزلی با بیان اینکه اختتامیه جشنواره انجمن‌های ادبی، افتتاحیه همراهی‌های بنیاد با این انجمن‌هاست گفت: کار بنیاد از فردای اختتامیه تازه آغاز می‌شود.

مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در ادامه اظهار کرد: بومی بودن، قابلیت ملی و فراگیر شدن و وجود خلاقیت در طرح، 3 ملاک اصلی داوران برای انتخاب طرح‌های برتر بود که با توجه به اینکه انجمن در کدام شهر تشکیل شده و فعالیت می‌کند، در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز کار و کارگر اظهار کرد: نقش کارگران در تولید بی بدیل است و این نقش تمامی شقوق جامعه کارگری را در برمی گیرد و قابل تقدیر است.

وی افزود: در فضای فعلی کشور و در زنجیره حلقه‌های موجود در جامعه، بنا به دلایل متعدد ضعیف‌ترین حلقه، زنجیره اقتصاد است و باید بر روی آن تمرکز کرد، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد و ایشان چندین سال است که راهبرد کشور را موضوعات اقتصادی نامگذاری می‌کنند.

اعلایی گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد تورم است و بیش از ۵ دهه است که کشور به صورت ملموس و ناملموس از این حوزه آسیب دیده است و بسیاری از ناهنجاری‌های موجود فرهنگی و اجتماعی هم نشأت گرفته از همین موضوع است.

استاندار قزوین با بیان اینکه تورم باعث پیش بینی ناپذیری اقتصاد، بهم خوردن طبقات اجتماعی و از بین رفتن انگیزه کاری و ایجاد اختلال در بسیاری از حوزه‌های دیگر می‌شود، اضافه کرد: تمامی کارشناسان و صاحب نظران در حوزه اقتصاد منطقی‌ترین، معقول ترین و مداوم ترین راه مقابله با تورم را تولید می‌دانند و حتی هر کسی با دانش معمولی خود هم تحلیل کند به این نتیجه می‌رسد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، تنها راه خارج کردن تورم از بن بست، افزایش تولید است و به همین دلیل باید در کانون توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نقش کارگران و نیروی انسانی در تولید بر کسی پوشیده نیست، ضمن تقدیر از تلاش‌های جامعه کارگری گفت: یکی از سخت‌ترین کارها مدیریت منابع انسانی در شرکت هاست و بنگاه‌های اقتصادی در این زمینه باید تلاش زیادی کنند تا شاهد بهره وری و افزایش تولید باشیم.

اعلایی اضافه کرد: استان در تولید حرف برای گفتن آورد ولی در حوزه بهره وری نیاز به تلاش و همت بیشتر دارد و اعتقاد داریم با امکانات موجود می‌توان تولید بیشتری را رقم زد.

کد خبر 6091206

دیگر خبرها

  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • قدردانی از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه