Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در سال ۹۶ که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید اشتغال نام‌گذاری شده است، می‌خواهیم در عرصه علمی و تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با استفاده از توان و دانش داخلی، بخش کوچکی از اهداف بزرگ و برحق ایشان در زمینه شعار سال را محقق نماییم.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد فرهادی امروز اول اردیبهشت ماه در اختتامیه دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های دولت تدبیر و امید پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی و بی‌نیازی به دیگر کشورها بوده است، اظهار کرد: یکی از اقدامات صورت‌گرفته و ثمربخش در امر تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با توان دانشمندان، متخصصان و نخبگان ایرانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از مجموعه‌های علمی و دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گام‌های ارزنده‌ای در امر خودکفایی ایران در تولید سلول‌های بنیادی و بازساختی پزشکی برداشته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نخبگان و دانشمندان توانمند ایرانی حرف‌های زیادی در شاخه‌های مختلف علمی در سطح بین‌المللی برای گفتن دارند و این توان و دانش برهیچکس پوشیده نیست و همین افراد در عرصه‌های مختلف ملی و بین‌المللی افتخارات زیادی را رقم زده‌اند و بی‌شک با حمایت مطلوب‌تر مسئولان مربوطه از آنان شاهد رشد بهتر و بیشتر در عرصه علم و دانش در زمینه‌های مختلف همچون تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی خواهیم بود.

فرهادی تاکید کرد: امروز بین علوم حد و مرزی نیست. هرچندکه در گذشته هم نبوده است اما امروز باید بیش از پیش بروی هم آمیختگی علوم کار شود.

وی ادامه داد: یونسکو در اواخر قرن گذشته گزارشی را در زمینه پزشکی منتشر کرده که مراکز پزشکی‌ و بیمارستان‌های ما در آینده مراکزی برای تعویض اندام‌ها و بافت‌های بدن باشند؛ بنابراین امروز شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه درآمیختگی علوم هستیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: قرن گذشته را قرن ژنتیک نام‌گذاری شد و قرن 21 که دوران علوم اعصاب، علوم شناختی و زیستی است، شاهد هستیم که ما باید در این علوم، مدلسازی و یافته‌هایی در حوزه‌های تشخیصی، شناختی و درمانی داشته باشیم.

فرهادی با بیان اینکه در حوزه دانش عصب شناسی یا نوروساینس 17 قلمرو وجود دارد که لازم است به آن‌ها پرداخته شود، افزود: امروز جهان و ایران پیشرفت‌های بسیار خوبی در عرصه سلول‌های بنیادی و پزشکی داشته است که مهم‌ترین آن همکاری‌های شکل‌گرفته در این زمینه است تا بتوانیم به کاربردهای آن دست یابیم و درآمد اقتصادی مطلوبی از آن داشته و از طرفی در جهت افزایش سلامت و رفاه مردم داشته باشیم.

وی در پایان عنوان کرد: باید مراقبت بود تا در زمینه سلول‌های بنیادی انحراف نداشته باشیم و به اسم سلول درمانی مراکز نادرست ایجاد نشود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند..

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

کد خبر 6092187

دیگر خبرها

  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان