Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@07:19:45 GMT

اصرار پارلمان اروپا برای توقف مذاکرات عضویت ترکیه

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۰۹۴۵۴

اصرار پارلمان اروپا برای توقف مذاکرات عضویت ترکیه

پارلمان اروپا فشارها بر سران این اتحادیه برای توقف مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا بعد از همه پرسی اصلاح قانون اساسی را افزایش میدهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه اشپیگل، منفرد وبر، رئیس فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا می خواهد فشارها برای پایان مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا را تشدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفتگو با هفته نامه اشپیگل تاکید کرد که باید توقف این مذاکرات در شورای برنامه ریزی شده بعدی در ماه ژوئن رخ دهد. شورای اروپایی نمی تواند بیشتر این مسئله اساسی را به تاخیر بیاندازد.

وبر همچنین اعلام کرد که در غیر این صورت این فراکسیون با تصمیمات مهم پارلمان اروپا موافقت نخواهد کرد. ما در پارلمان اروپا با تصمیمات آینده مانند اتحادیه گمرکی یا آزادی ویزا برای شهروندان ترک موافقت نمی کنیم تا زمانی که روابط با ترکیه اساسا شفاف سازی نشود.

به این ترتیب فراکسیون حزب مردم پارلمان اروپا فشارها بر سران اتحادیه اروپا برای تحریم مواضع دولت ترکیه را افزایش می دهد. پارلمان اروپا اخیرا خواستار توقف مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا شده است، اما این تصمیم تنها با رضایت همه اعضای این اتحادیه می تواند انجام شود. هنوز اتفاق نظر و اجماعی در این باره در اتحادیه اروپا وجود ندارد.

آخر هفته آینده وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا می خواهند در نشستی در مالت به مسئله ترکیه بپردازند. یوهانس هان، کمیسر گسترش اتحادیه اروپا نیز درباره بحث های اساسی در این باره سخن گفته است.

وبر همچنین تاکید کرد که ما باید حالا به یکی از دروغ های بزرگ در روابط با ترکیه و این ایده که این کشور می تواند عضو اتحادیه اروپا شود پایان دهیم. ما به شروعی جدید نیاز داریم و این شروع تازه باید مبتنی بر صداقت باشد.

نوربرت روتگن، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان نیز خواستار البته نه یک توقف کامل بلکه تعلیق مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا شده و گفت: حالا زمان آن رسیده که خود را از یک فرم فلج کننده مسئله عضویت در اتحادیه اروپا برهانیم. اتحادیه اروپا باید این مسئله را برای اردوغان شفاف کند که رفتارهایش بدون عواقب نخواهد بود؛ اتحادیه اروپا باید مذاکرات عضویت را به حال تعلیق درآورد.

انتهای پیام/

R31356/P36447/S8,89,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شد
  • نطق‌ شنیدنی در پارلمان اروپا درباره حمله ایران به اسرائیل
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی