Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، بر اساس جدیدترین نظر سنجی 64 درصد شهروندان آلمانی خواستار توقف مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا هستند. کم تر از یک دهم شهروندان آلمانی نیز نظری خلاف این را دارند.

به این ترتیب بعد از همه پرسی اصلاح قانون اساسی بحث برانگیز در ترکیه تقریبا دو سوم شهروندان آلمانی خواستار پایان مذاکرات درباره عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 64 درصد شهروندان آلمانی بر این عقیده بودند که دولت آلمان باید برای توقف مذاکرت عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا اقدام کند. هشت درصد شهروندان نیز نظری خلاف این را داشتند.

این نتیجه یک همه پرسی است که به سفارش آ ار دی آلمان انجام شده است.

در همه پرسی اصلاح قانون اساسی ترکیه که یکشنبه گذشته انجام شد 51.4 درصد ترک ها به این طرح که قدرت بیشتری را برای اردوغان به همراه می آورد رای مثبت دادند.

اخیرا و بعد از همه پرسی اصلاح قانون اساسی در ترکیه بسیاری از سیاستمداران آلمانی نیز خواستار توقف مذاکرات عضویت این کشور در اتحادیه اروپا شده اند.

انتهای پیام/

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۰۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اسامه حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات می‌شود
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شد
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • صعود بایرلورکوزن به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 1-1 مقابل منچستریونایتد (2002/5/1) / فیلم
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند