Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-27@10:22:18 GMT

آنتی بیوتیک های خانگی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۱۰۰۶۴

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

عسل و زرد چوبه موادی هستند که در بیشتر خانه ها یافت می شوند. عسل یک آنتی بیوتیک خانگیست که خواص سرشاری دارد و در بسیاری از  درمان های خانگی از آن استفاده می شود.  زرد چوبه نیز خاصیت ضد میکروبی دارد و یک آنتی بیوتیک طبیعیست. با ترکیب این دو ماده ی خوراکی مغذی میتوان در مدت زمان بسیار کمی یک آنتی بیوتیک خانگی درست کرد و برای درمان بسیاری از بیماری ها از آن بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می توانید با دو ترکیب ساده یعنی عسل و زردچوبه یک آنتی بیوتیک خانگی بدون مواد افزودنی و ترکیبات شیمیایی ساخته و مصرف کنید. با ما باشید تا بیشتر با این نوع آنتی بیوتیک آشنایتان کنیم.

به گزارش بهداشت نیوز، تجویز و مصرف آنتی بیوتیک ها برای مقابله با بیماری های مختلفی بسیار رایج است. در حالت کلی انواع آنتی بیوتیک ها وجود دارد که برای مقابله با عوامل بیماری ای که باعث ایجاد عفونت و بیماری های مختلف می شوند قابل استفاده اند. اما هر چه علم پیشرفت می کند مشخص می شود که مصرف بی رویه و نادرست آنتی بیوتیک ها عوارض نامطلوب زیادی دارد به گونه ای که پیش بینی می شود در دهه های آینده تأثیر خود را از دست بدهند.

بنابراین بهتر است برای بیماری ها و ناخوشی های ساده تر به سراغ این داروها نروید و انواع طبیعی آن ها را انتخاب کنید؛ چون فاقد عوارض جانبی نامطلوب و آسیب رسان هستند. شما می توانید با دو ترکیب ساده یعنی عسل و زردچوبه یک آنتی بیوتیک خانگی بدون مواد افزودنی و ترکیبات شیمیایی ساخته و مصرف کنید. با ما باشید تا بیشتر با این نوع آنتی بیوتیک آشنایتان کنیم.

برخی عوارض آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها باعث از بین رفتن باکتری های خوب و مفید روده ها می شوند، آلرژی های پوستی ایجاد کرده و باعث بروز مشکلات گوارشی می شوند. به همین دلیل بهتر است برای سرماخوردگی های ساده و مشکلاتی از این دست خیلی زود به سراغ این داروهای شیمیایی نروید. جایگزین های طبیعی مناسبی برای این داروها وجود دارند. فقط کافی است دست به کار شوید و با ترکیبات ساده آنتی بیوتیک های مخصوص خود را بسازید.

 

آنتی بیوتیک عسل و زردچوبه

در هر خانه ای عسل و زردچوبه یافت می شود. عسل و زردچوبه حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی دارند و به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک زیادی می کنند. این دو ترکیب صد در صد طبیعی حتی به طور جداگانه نیز برای مقابله با ویروس ها، باکتری ها و تمام میکروارگانیسم هایی که در عملکرد بدن اختلال ایجاد می کنند استفاده می شوند. با این حال ترکیب این دو برای ساخت یک آنتی بیوتیک موثرتر است و خواص آن ها را بیشتر می کند.

خواص زردچوبه

زردچوبه حاوی بیش از 150 نوع خاصیت درمانی است که از بین آن می تواند به قدرت ضدالتهابی، خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد. اکثر خواص زردچوبه از وجود ترکیبی به نام کورکومین ناشی می شود. این ترکیب فعال باعث کنترل التهاب بدن شده و مولکول های خطرناک را نابود می کند. زردچوبه قدرت تخریب باکتری هایی مانند هلیکوباکتری (مسئول اصلی زخم معده و بیماری های گوارشی) را نیز دارد.

خواص عسل

عسل شهرت زیادی در دارا بودن ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری دارد. این ماده غذایی آنتی بیوتیک طبیعی است و می توان از آن در ترکیب ده ها درمان خانگی استفاده کرد. عسل دارای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضدالتهابی قوی است که با آسیب های اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد و سموم مقابله می کند. عسل همچنین در درمان زخم ها و سوختگی های سطحی موثر است. چون التیام بخش پوست بوده و از بروز عفونت ها پیشگیری می کند.

روش تهیه آنتی بیوتیک عسل و زردچوبه

این آنتی بیوتیک خانگی را «عسل مزین به زردچوبه» می گویند. این آنتی بیوتیک طبیعی یک جایگزین مناسب برای انواع شیمیایی این داروها است و باعث تخریب و نابودی باکتری ها و ویروس های موجود در بدن می شود. شما می توانید از این آنتی بیوتیک پرخاصیت برای پیشگیری از بیماری استفاده کنید و یا به محض مشاهده نخستین علائم بیماری های عفونی یا ویروسی به سراغ آن بروید. ترکیبات این آنتی بیوتیک در معرض دسترس بوده و تهیه آن ساده است. البته توصیه می شود در هنگام خرید عسل دقت کرده و از انواع طبیعی و باکیفیت آن خریداری کنید.

ترکیبات لازم

عسل طبیعی: 100 گرم (حدود یک سوم لیوان)
زردچوبه: 10 گرم (حدود 1 قاشق)

روش تهیه ترکیب عسل و زردچوبه

داخل یک ظرف شیشه ای تمیز، عسل و زردچوبه را ریخته و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. اجازه دهید مواد به مدت یک شب کامل استراحت کند.

روش مصرف عسل و زردچوبه

با مشاهده نخستین علائم سرماخوردگی یا بیماری های مشابه در روز اول هر یک ساعت یکبار نصف قاشق از این آنتی بیوتیک طبیعی بخورید. در روز دوم مصرف هر دو ساعت یک بار نصف قاشق میل کنید و در روز سوم، سه بار در روز نصف قاشق از این ترکیب مصرف کنید.

ترکیب عسل و زردچوبه را در دهان بگذارید و تا به طور کامل ذوب شود. شما می توانید از این دارو به عنوان مکمل درمانی بیماری های تنفسی مختلف استفاده کنید. در این صورت نیز می توانید روزانه 3 مرتبه نصف قاشق از این آنتی بیوتیک را مصرف کنید. توصیه می شود این میزان را در شیرکاکائو حل کرده و میل کنید.

برای پیشگیری از بیماری نیز می توانید سه مرتبه در هفته 1 قاشق (حدود 7 گرم) از این آنتی بیوتیک را میل کنید. یادتان باشد که این آنتی بیوتیک سالم و تهیه آن ساده است. بنابراین برای ارتقای سلامتی خود و جلوگیری از عوارض آنتی بیوتیک ها این دارو را برای خود تهیه و همان گونه که اشاره شد مصرف کنید.

منبع:بهداشت نیوز

 

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید

از جمله دلایل بروز زانودرد می‌توان به آسیب به زانو، آرتروز، بورسیت، تاندونیت و کیست بیکر اشاره کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زانو درد می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد، به طوری که تحرک شما را مختل کند و باعث بروز اختلال در فعالیت‌های روزانه شود، کسب آگاهی در مورد دلیل بروز این مشکل می‌تواند به تسکین آن کمک کند، در ادامه به بررسی چند دلیل بروز زانو درد می‌پردازیم:

آسیب

آسیب‌ها اغلب در نتیجه پیچ خوردن، افتادن یا ضربه ناگهانی ایجاد می‏‌شود، زانو یک مفصل پیچیده است که مستعد انواع آسیب‌ها مانند پارگی رباط، پارگی مینیسک یا شکستگی است، یکی از دلایل رایج بروز این اتفاقات تغییر جهت ناگهانی و فشار زیاد به مفصل زانو است؛ علاوه‌بر این حوادثی مانند افتادن یا برخورد نیز می‌تواند منجر به آسیب دیدگی زانو شود، درمان این نوع آسیب‌های زانو شامل استراحت و استفاده از کمپرس یخ می‌شود، البته با توجه به میزان آسیب دیدگی، ممکن است فیزیوتراپی یا حتی جراحی لازم باشد؛ به منظور پیشگیری از بروز این مشکل، قبل از ورزش کردن بدن خود را گرم کنید و از کفش مناسب استفاده کنید.

آرتروز

آرتروز که با التهاب مفاصل مشخص می‏‌شود، می‌تواند تأثیر منفی بر زانوها بگذارد؛ استئوآرتریت که رایج‌ترین نوع آرتروز است، زمانی رخ می‌دهد که غضروف محافظ انتهای استخوان‌ها به مرور زمان از بین برود، از طرف دیگر آرتریت روماتوئید یک اختلال خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به مفاصل حمله می‌کند و منجر به ایجاد التهاب می‏‌شود؛ روش‌های درمانی آرتروز شامل مصرف دارو، فیزیوتراپی و اصلاح سبک زندگی می‌‎شود، در موارد شدیدتر نیز ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد.

بورسیت

بورسیت زمانی اتفاق می‌افتد که کیسه‌های کوچک پر از مایع به نام بورسا که از مفصل زانو محافظت می‌کند، ملتهب می‌شود؛ این التهاب اغلب نتیجه حرکات تکراری یا فشار طولانی مدت روی زانو یا نشستن و دویدن طولانی مدت است؛ درمان بورسیت شامل استراحت، استفاده از کمپرس یخ و مصرف داروهای ضدالتهابی برای کاهش درد و تورم می‌شود، به منظور جلوگیری از بروز بورسیت استفاده از زانوبندهای محافظ می‌تواند مفید واقع شود.

تاندونیت

تاندونیت زمانی رخ می‌دهد که تاندون‌هایی که ماهیچه‌ها را به استخوان‌ها متصل می‌کند، ملتهب یا تحریک شود، این وضعیت می‌تواند در اثر حرکات تکراری یا افزایش ناگهانی فعالیت بدنی ایجاد شود؛ تمرین‌های فیزیوتراپی با تمرکز بر تقویت عضلات اطراف زانو می‌تواند به کاهش علائم و جلوگیری از بروز تاندونیت کمک کند.

کیست بیکر

کیست بیکر به بیرون‌زدگی غشاء سینوویال در زانو گفته می‌شود و در قسمت پشت زانو احساس می‏‌شود؛ در‬ این حالت استراحت کردن و استفاده از کمپرس یخ می‌تواند به زانو درد ناشی از این مشکل کمک کند، در بعضی موارد نیز تخلیه مایع جمع شده پشت زانو یا تزریق داروی ضدالتهابی کورتیکواستروئید در این زمینه مؤثر واقع می‏‌شود.

کد خبر 747735

دیگر خبرها

  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید