Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت در همایش تغذیه سالم، سفیران سلامت که صبح امروز در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت: با ایجاد عادات غذایی سالم می‌توان از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کرد و مطالعات بین المللی نشان می‌دهد که اگر الگوی غذایی ما اصلاح شود می‌توانیم از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مصون بمانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در افراد چاق انرژی مصرفی بیشتر از نیاز بدن است و این افراد در معرض بیماری‌هایی مانند اختلالات قلبی و عروقی و سکته‌های مغزی قرار دارند، ما امیدواریم که به کمک سفیران سلامت در طرح تحول سلامت بتوانیم مصرف نمک را کاهش چشمگیری دهیم، همچنین باید به نمک پنهان موجود در مواد غذایی مانند انواع سس‌های سالاد توجه ویژه داشته باشیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت با بیان اینکه سس‌های سالاد و کچاب‌ها حاوی مقادیر زیادی از قند و شکر هستند، عنوان کرد: در اثر مصرف بی رویه مواد قندی بیماری‌های مانند ناراحتی‌های قلبی و عروقی، دیابت و سرطان پانکراس در کشور شیوع پیدا می‌کنند، همچنین انواع شیری‌های خامه‌ای و دسر سرشار از مقادیر زیادی از چربی هستند.

عبدالهی تاکید کرد: حفظ سلامت زنان به عنوان مادر نقش موثری را در سلامت خانواده ایفا می‌کند و رفتارهای غذایی والدین همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد یکی از دلایلی که ما اکنون تمایلی به مصرف غذاهای آب پز و بخار پز نداریم این است که در کودکی ذائقه خود را به استفاده از این غذا‌ها عادت نداده‌ایم.

وی افزود: با افزایش مصرف چربی و روغن در جامعه امروزی بیماری‌های مانند سرطان سینه در زنان و پروستات در بین مردان شیوع بیشتری داشته است، همچنین مصرف کم سبزی‌ها زمینه ابتلا به انواع سرطان‌ها به خصوص سرطان روده بزرگ را فراهم می‌کند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت، یادآور شد: برای داشتن برنامه غذایی سالم باید از مقادیر محدود نمک، قند و چربی استفاده کنیم، همچنین میوه، سبزی، نان و غلات سبوس‌دار را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم، غذای سالم تا ۵۰ درصد از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، ۸۰ درصد از دیابت و ۳۰ درصد از انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت