Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@16:44:40 GMT

حضور بسیجیان پشتوانه اقتدار مسئولین نظام

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۱۸۲۳۸

حضور بسیجیان پشتوانه اقتدار مسئولین نظام

در پایان روز اول رزمایش بزرگ الی بیت‌المقدس مراسم شامگاه با حضور مسئولین و بسیجیان برگزار شد. امام‌جمعه شهرستان فاروج بسیجی را نیروی پای‌کار آماده و پای‌دررکاب نظام مقدس جمهوری اسلامی دانسته و افزود: اگر مسئولین این نظام در هر جا مقتدرانه ایستاده‌اند، پشتوانه‌اش شما بسیجی‌ها هستید. قدر خودتان را بدانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه فاروج؛ امام‌جمعه شهرستان فاروج گفت: در دوران جوانی و نوجوانی ما نیز در همین اردوها و رزمایش‌های شرکت می‌کردیم که البته سخت‌تر از این رزمایش‌های امروز بود چراکه وسایل و تجهیزاتی که الآن در اختیار شما هست، در اختیار ما نبود، این لباس‌ها، چادرها و وسایل آن روزها نبودند. با حداقل امکانات بسیجیان عزیز در آن زمان باشکوه‌ترین و سخت‌ترین رزمایش‌ها را برگزار می‌کردند. شاید بگویید که این رزمایش‌ها چه فایده‌ای دارد؟ بر اساس آیه کریمه قرآن «و اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّه»، باید همیشه این آمادگی در ما باشد. ما دشمنان قسم‌خورده‌ای داریم که به‌هیچ‌عنوان دست از سر ملت ما برنمی‌دارند.

وی در ادامه افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اساس آن سیاست‌هایی که برای دفاع از اسلام و انقلاب داشته برای خودش مرز قائل نشده است، همچنان که الآن شاهدیم بسیجیان و رزمندگان ما در سوریه و موصل دارند می‌جنگند. هر جا که انقلاب اسلامی و امت اسلامی نیاز داشته بسیجیان ایرانی در آنجا حضور داشتند.

وی با تأکید بر مفید بودن تمام این سختی‌های این رزمایش‌ها گفت: این سختی‌ها، سرما و رزم شب‌هایی که شما در اینجا می‌بینید قدرش را در مواقع عملیات می‌فهمید. من یادم می‌آید زمانی که در سایت 4 سمت اندیمشک آن‌هم در گرمای چله تابستان در مردادماه سخت‌ترین آموزش‌ها را می‌دیدیم، می‌گفتیم چرا این‌ها این‌قدر ما را زجر داده و اذیت می‌کنند؟ ولی وقتی برای عملیات آزادسازی مهران رفتیم و در میدان مین قرار گرفتیم، باید 4 تا 5 ساعت در میدان مین زره زره می‌گشتیم و مین‌ها را خنثی می‌کردیم، آنجا می‌فهمید که این آموزش‌ها چقدر مفید بوده است. اگر آن توانایی‌ها که در ما ایجادشده بود را نداشتیم یقیناً در عملیات و در موقع نبرد و جبهه کم می‌آوردیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قلی زاده در ادامه اظهار داشت: وجود مقدس امیرالمؤمنین در خطبه 27 نهج‌البلاغه می‌فرماید «جهاد دری است از درهای بهشت که خداوند عالم این در را فقط برای بندگان و اولیا خاص خودش بازکرده». شما که در مسیر جهاد فی سبیل الله قرارگرفته‌اید توفیق الهی نصیبتان شده است و این شما هستید که باعث قوت قلب مقام معظم رهبری هستید و به خاطر شما است که دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی هرچه تلاش می‌کنند نمی‌توانند کوچک‌ترین خدشه‌ای به امنیت این نظام وارد بکنند

وی در ادامه افزود: اگر ما در این نظام امنیت پایداری داریم، اگر به جایگاهی رسیدیم که دشمنان ما فقط صرفاً از گزینه‌های روی میز حرف می‌زنند و جرئت نمی‌کنند گزینه‌های خود را رو کنند، به برکت شما بسیجیان عزیز و اقتداری که شما برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد کرده‌اید است. اگر مسئولین این نظام در هر جا مقتدرانه ایستاده‌اند، پشتوانه‌اش شما بسیجیان هستید. قدر خودتان را بدانید.

قلی زاده بسیجی را نیروی پای‌کار، آماده، پای‌دررکاب نظام مقدس جمهوری اسلامی دانسته و افزود: بسیجی یعنی کسی که همیشه گوش‌به‌فرمان رهبر و ولی‌فقیه خودش است و هر جا که نظام مقدس جمهوری اسلامی نیاز داشته باشد بسیجی باید آنجا حضورداشته باشد. اگر یک روزی سیل یا زلزله می‌آید، اشرار به مرزهای ما هجوم می‌آورند و یا اگر در داخل شهرهایمان توطئه و فتنه می‌کنند، این بسیجیان هستند که جلوی آن‌ها را صد می‌کنند. بسیجیان باید در همه عرصه‌ها باشند، مخصوصاً در عرصه تحقق شعار امسال بسیجیان عزیز باید نقش‌آفرینی کنند، شما بسیجیان غیور و دلیر باید در عرصه اقتصاد مقاومتی، تولید و در عرصه اشتغال نقش‌آفرینی بکنید.

قلی زاده انتخابات پیش رو را آزمایش بزرگی برای ملت دانسته و افزود: همه ما موظف و مکلفیم و شرعاً، عرفا و ازلحاظ قانونی باید در پای صندوق‌های رأی حاضر بشویم و مردم را هم به‌عنوان یک تکلیف و وظیفه به حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی تشویق کنیم. چه برای ریاست جمهوری و چه برای شورا، آن افرادی را انتخاب کنیم که در طراز نظام مقدس جمهوری و سرباز ولایت باشند.

وی در ادامه بیان داشت: رئیس‌جمهوری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی باید انتخاب شود که تحت فرمان و تحت زعامت رهبر معظم انقلاب باشد. بسیجی و انقلابی باشد و در مقابل دشمنان این ملت و انقلاب موضع مستحکم، قوی و پایدار داشته باشد. آن ارزش‌ها و آن رسالت‌هایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی به آن‌ها اعتقاد دارد ارج بنهد.

وی همچنین بیان کرد: بر اساس آبات قرآن اولین ملاک و مقیاس رئیس‌جمهور برای ملت ایران ایمان و تقوایش است که باید آن ایمان و تقوای رئیس‌جمهور در حد اعلا باشد. بعد ملاک‌های دیگر قرار می‌گیرد. انسان حفیظ، علیم و انسانی که ازلحاظ علمی و جسمی باید توأمان رشد، استحکام و قدرت لازم را داشته باشد. رئیس‌جمهور این نظام باید یک فرد علامه و همه‌فن‌حریف باشد، فردی که در همه جهات علمی بارز باشد.

وی در رابطه با انتخابات شوراها اظهار داشت: برای شوراها هم کسانی را انتخاب بکنیم که دلسوز و خادم مردم باشند و چه در شهرها و چه در روستاها بار از روی دوش مردم بردارند. البته در شهرستان فاروج یک مقدار با وسواس بیشتر مخصوصاً در روستا کسانی انتخاب بشوند که پیگیر و پی‌جو رفع مشکلات مردم باشند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فاروج گفت: امروز جلوه اقتدار بسیج در این میدان به برکت حضور گرم بسیجیان شکل‌گرفته است. این حرکت و این حضور مقتدرانه مایه دلگرمی دوستان انقلاب و انقلابیون و مایه ترس و شرمساری و واهمه دشمنان انقلاب و نظام سلطه است. خداوند را شاکریم که توفیق داد درراه شهادت قدم بگزاریم و در این کسوت حضور پیدا کنیم و کسوت پاسداری از دین خدا را آویزه گوشمان کرده و به آن جامه عمل بپوشیم.

وی در ادامه افزود: تمام امید انقلاب و ولایت و خاندان معزز و محترم شهدا از مردم به حضور گرم و با بصیرت و مقتدرانه شما بسیجیان است. امروز وقتی‌که دشمنان رزمایش‌های ما را رصد می‌کنند و این اقتدار نیروهای بسیج را مشاهده می‌کنند، وقتی می‌بیند که یک بسیجی از کار وزندگی می‌گیرد و برای انسجام درونی و حفظ آمادگی رزمی خودش در رزمایش شرکت می‌کند، از این ملت می‌ترسد.

سرگرد محمدی همچنین بیان کرد: این جمله را هم امام راحل و هم امام حاضر ما فرمود «شک نکنند کسانی در این دنیا زندگی می‌کنند اگر دشمن جرئت حمله به کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی را داشت لحظه‌ای دریغ نمی‌کرد، اما به برکت حضور با بصیرت شما بسیجیان در تمام نقاط کشور هست که جرئت دست‌اندازی به کشور ما را ندارد». امروز ندای ما به دشمنان انقلاب این است که اگر خون ما را بر روی زمین بریزید و ما را تکه‌تکه بکنید، ما زره ای از آرمان‌های نظام انقلاب و شهدایمان دست برنخواهیم داشت و انشالله در این راه ثابت‌قدم خواهیم بود. استقامت در این راه‌نشان از رادمردی شما بزرگواران بسیجی است.

محمدی حضور مقتدرانه بسیج در همه عرصه‌ها را لازم دانسته و افزود: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرمودند «مواظب و آماده‌باشید که خرمشهرها در پیش است». باید خرمشهرها را آزاد بکنیم، این فقط آزاد کردن شهری از کشور نیست و عرصه‌های متفاوتی دارد. در عرصه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاست هم باید امروز خرمشهرها آزاد کنیم و در همه عرصه‌ها باید حضور خودمان را شبیه آن رزمندگانی که جان خودشان را کف دست گرفتند و دشمن را عقب راندند کرده باید در همه عرصه‌ها شکوه و جلوه خودمان را به همه ثابت کنیم.

وی در پایان افزود: بسیج باید گوش‌به‌فرمان ولی خودش باشد، گوش‌به‌فرمان رهبر خودش باشد و ببیند ولی‌فقیه اش چه می‌گوید. مادامی‌که بسیج و بسیجیان و مردم ما نگاهشان به اشاره امامشان باشد دشمن هیچ غلطی نخواهد کرد.

پایان خبر/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۸۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس

راه دشوار محمدباقر قالیباف، رئیس کنونی مجلس برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس بر کسی پوشیده نیست؛ راهی که هاتف صالحی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا، از چهره‎های نزدیک به طیف قالیباف معتقد است، اگر به سرمنزل مقصود نرسد، حتی ممکن است قالیباف قید نمایندگی مجلس را هم بزند.

به گزارش هم میهن، او در گفت‌وگویی، مذاکره و ائتلاف قالیباف با تندروها برای دوره بعدی مجلس را مورد بررسی قرار داد که در ادامه می‎آید:

چرا قالیباف برای ورود به مجلس در انتخابات ۱۴۰۲ با جبهه پایداری ائتلاف کرد؟ به نظر شما این ائتلاف پس از انتخابات هم ادامه خواهد داشت و فراکسیونی در مجلس با حضور شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و پایداری شکل می‌گیرد؟

برخی رفتارها پراگماتیسمی است که متناقض به نظر می‌رسد اما در ساحت سیاست یک امر مرسوم و طبیعی است. یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های جبهه پایداری، مخالفت با محمدباقر قالیباف است. قالیباف هم تاکنون سر سازگاری با جبهه پایداری نداشته است. اما در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ این دو با هم ائتلاف کرده و لیست واحدی را تشکیل دادند. اگر جبهه پایداری رویکرد ایدئولوژیک دارد چرا این اتفاق افتاد؟

جبهه پایداری در سال‌های اول (۱۳۹۰) که از احمدی‌نژاد جدا شد جزوه‌ای به نام «استقامت در منطقه ممنوعه» را منتشر کرد. اما جبهه پایداری نتوانست به این استقامت پایدار بماند. جبهه پایداری بر این عقیده بود که هر کسی را در حلقه خود نپذیرد و بر این عقیده است که علی لاریجانی، حسن روحانی، محمود احمدی‌نژاد و به‌ویژه قالیباف را نپذیرد.

قالیباف از دید جبهه پایداری یک تکنوکرات غیرانقلابی است. در این سال‌ها هم تخریب قالیباف توسط این جریان انجام شد. اما برای رسیدن به پیروزی در میدان انتخابات گاهی لازم است که با دشمن هم ائتلاف شود که به‌عنوان پراگماتیسم شناخته می‌شود و مماس با اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) است. رفتار جبهه پایداری در طول این سال‌ها فرصت‌طلبانه بوده است.

پراگماتیسم (عملگرایی محض) و اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) نسبتی با مبانی ایدئولوژیک جبهه پایداری و استقامت در منطقه ممنوعه ندارد و این نشان می‌دهد جبهه پایداری از مبانی و ارزش‌های اولیه خود دور شده است. چراکه قالیباف عوض نشده و اتفاقاً طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲ بیشتر از مبانی جبهه پایداری دور شده است.

قالیباف چرا تن به ائتلاف با جبهه پایداری داد با وجود آنکه می‌دانست این طیف او را تخریب کرده است؟

این کیاست قالیباف بود. او در تعامل با جبهه پایداری، دشمن یک دهه اخیر خود را به یک دوست تاکتیکی تبدیل کرد.

قالیباف مجبور است برای حفظ ریاست در دوره آینده مجلس با تندروهایی بر سر میز مذاکره بنشیند که او را در انتخابات مجلس در سال ۱۴۰۲ و پس از آن تخریب کرده‌اند. شما این مذاکرات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

به نظر من قالیباف دو رقیب اصلی و جدی دارد؛ یکی جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم و دیگری دولت سیزدهم. من اصلاح‌طلبان را رقیب قالیباف نمی‌دانم. یقیناً طیف میانه‌رو و معتدلان راه‌یافته به مجلس دوازدهم قالیباف را دشمن خود نمی‌دانند و براساس پراگماتیسم مجبورند بین قالیباف با افرادی مانند ذوالنوری، رسایی، آقاتهرانی و… قالیباف را ترجیح دهند. قالیباف باید حلقه خود را با جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم تنظیم کند و با دولت سیزدهم مواجهه تعادل‌بخشی را در پیش بگیرد.

چرا حامیان دولت سیزدهم رقیب جدی قالیباف محسوب می‌شوند؟

قالیباف برسر دوراهی گیر کرده بود و اتاق فکر او به این نتیجه رسیدند که در صورت شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴، نباید در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شرکت کند و فرصت را برای سامان‌بخشی سرمایه اجتماعی خود هزینه کند. در غیراین‌صورت باید برای کسب کرسی ریاست مجلس وارد انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شده و فاتحه ریاست‌جمهوری را برای ۴ سال می‌خواند.

تصمیم این بود که قالیباف همچنان رئیس مجلس باقی بماند و اگر قرار است کاندیدای ریاست‌جمهوری شود، در سال ۱۴۰۸ وارد این کارزار شود اما جریانی که دولت سیزدهم را در دست دارند، به‌نوعی موتلف با قالیباف بودند چراکه قالیباف در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ به احترام آقای رئیسی کنار کشید و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نیز به احترام رئیسی وارد انتخابات نشد. اما دولت قدردان این اقدام قالیباف نبوده، او را دیگری دانستند و تمام تلاش خود را می‌کنند تا قالیبافِ رئیس تضعیف‌شده‌ی مجلس دوازدهم باشد و احتمال ورود قالیباف به رقابت ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ را به صفر برسانند. به همین دلیل است که دولت از جبهه پایداری پشتیبانی می‌کند.

مگر جبهه پایداری در انتخابات مجلس با قالیباف ائتلاف نکرده است؟

جبهه پایداری در انتخابات با قالیباف ائتلاف کرد اما به محض اتمام انتخابات مجلس، در زمین قالیباف بازی نکرد و به رقیب قالیباف برای کسب کرسی‌های مجلس تبدیل شد. این به دلیل آن است که رفتارهای پراگماتیسم کوتاه‌مدت و غیرقابل تحلیل است. در حقیقت نگاه‌ها بلندمدت و ایدئولوژیک نیست بلکه زودگذر است برای کسب هدف‌های حداکثری. قالیباف باید مراقب رفتارهای جبهه نوپدید رادیکال‌ها باشد، چراکه رقیب اصلی قالیباف است. این جبهه در ماه‌های آینده منتقد قالیباف و همچنین دولت ابراهیم رئیسی می‌شود.

با این تفاسیر قالیباف می‌تواند با جبهه نوپدید بر سر ریاست مجلس ائتلاف کند؟

کاری بسیار سخت است. با این وجود نگاه معتدلان و عقلای مجلس به ریاست قالیباف مثبت است. سایر ارکان حاکمیت نیز ریاست مجلس قالیباف را به ریاست تندروها ترجیح می‌دهند چون قالیباف قابل کنترل و مدیریت است که رفتارهایی قابل پیش‌بینی دارد. اما جبهه پایداری غیرقابل پیش‌بینی است و تصمیمات یک‌شبه اتخاذ می‌کند. اگر رئیس مجلس از این طیف باشد، دود آن به چشم مجلس، مردم و حاکمیت می‌رود. این انتخاب بین بد و بدتر است و عقل حکم می‌کند که «بد» را انتخاب کنند.

بعضی از افراد با جبهه پایداری و لیست شانا وارد مجلس نشدند، بلکه با حمایت امنا و رائفی‌پور به بهارستان رسیدند. این افراد چه رویکردی را در رابطه با قالیباف در پیش خواهند گرفت؟

در ادبیات سیاسی امروز کشور مراد از جبهه پایداری صرفاً تشکیلات سیاسی نیست، بلکه تفکر پایداری است. این همان تفکر رادیکال نوپدید در ساحت سیاست جمهوری اسلامی ایران است که قواره‌ای ندارد و مشمول رفتارها، نگرش‌ها و تصمیم‌های پارادوکسیکال است. بنابراین این افراد هم جزو پایداری محسوب می‌شوند و از لحاظ تفکری مماس با جریان پایداری قرار می‌گیرند. همان خطری که قالیباف از جانب جبهه پایداری حس می‌کند از سوی این افراد هم احساس می‌شود.

از نظر قالیباف تمام این افراد یک جریان هستند بنابراین باید تقابل تنظیم‌گر یا مواجهه تعادل‌بخش با این افراد داشته باشد. یعنی وارد دعوا با آن‌ها نشود و تقابل آشکاری نداشته باشد. زمان انتخابات ۱۴۰۲ بی‌تقوایی‌هایی در عرصه رسانه انجام و اسنادی منتشر شد و حاکی از آن است که ساحت سیاست (رفتارهای سیاست‌ورزی منتهی به انتخابات) در شرایط کنونی کشور ناپاک و آلوده است و اخلاق‌مدارانه نیست.

منظور از تعادل‌بخشی این است که قالیباف به سهم‌خواهی‌ها و امتیازات تندروهای مجلس دوازدهم پاسخ دهد؟

قالیباف در این شرایط باید رفتار پراگماتیسم از خود نشان دهد و دشمن را تبدیل به مخالف کند و ضدیت را از دشمن بگیرد. مخالف را به منتقد و منتقد را به کنشگر خنثی و سپس دوست خود تبدیل کند.

در این مدت کوتاه قالیباف می‌تواند این راه پیچیده را طی کند تا رئیس مجلس باقی بماند؟

کار بسیار سختی است. قالیباف نسبت به کنشگران دیگر (رؤسای سابق قوا) یک مؤلفه مثبت دارد. قالیباف همچنان در درون ساختار جمهوری اسلامی قدرت و ظرفیت کنشگری دارد، بنابراین باید نقش میانجی را در مواجهه با این طیف رادیکال ایفا کند. در درون ساختار سیاسی فقدان حلقه میانجی بین حاکمیت و مردم محسوس است و قالیباف می‌تواند این نقش را ایفا کند.

اما قالیباف در دوره دوازدهم چهارمین منتخب تهران است؛ آن‌هم در انتخاباتی که مشارکت در حداقل خود قرار داشت. قالیباف بدون داشتن پشتوانه مردمی می‌تواند مطالبات آن‌ها را دنبال کند؟

اگر قالیباف تغییری در رویکرد خود در قبال مردم نشان دهد شکی نیست که مورد اقبال مردمی قرار می‌گیرد.

اگر این تغییر را در رویکردش ایجاد کند چطور تندروها را از خود راضی نگه می‌دارد؟

سختی کار همین است. قالیباف باید طوری رفتار کند که با مشکل مواجه نشود.

اما این پروسه بلندمدت است و به انتخاب ریاست مجلس دوازدهم نمی‌رسد.

بله. این پروسه بلندمدت است و راهی برای ورود به ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ است. موضوع این است که وجاهت شخصی (با افشاگری‌های جبهه پایداری در انتخابات مجلس) و آینده سیاسی قالیباف در معرض خطر است. بنابراین قالیباف باید تکلیف خود را مشخص کند. قالیباف در این دو ماه (تا انتخابات ریاست مجلس دوازدهم) می‌تواند تنها نظر معتدلان و اصلاح‌طلبان راه‌یافته به مجلس را جلب کند و راه سختی در این خصوص ندارد.

به نظر شما قالیباف می‌تواند ریاست مجلس را به دست آورد؟

من ریاست قالیباف در مجلس دوازدهم را تقریباً قطعی می‌دانم. اما تمام سعی جبهه پایداری و دولت این است که قالیباف رئیس مجلس نشود اگر هم به ریاست رسید، رئیس مجلس تضعیف‌شده‌ای باشد تا خطر قالیباف در انتخابات ریاست ۱۴۰۴ را کاهش دهند تا به‌عنوان رقیب مقتدری مطرح نشود. قالیباف خطری بالقوه برای ابراهیم رئیسی محسوب می‌شود چراکه شرایط ریاست‌جمهوری را دارد و همیشه دوست داشته که سکان ریاست‌جمهوری را به دست بیاورد.

اگر قالیباف در دوره دوازدهم رئیس مجلس نشود، به‌عنوان یک نماینده چه رویکردی را در پیش می‌گیرد؟

اگر فرض کنیم قالیباف رئیس مجلس دوازدهم نشود و به‌طور ناپلئونی این کارزار را ببازد؛ قالیباف نماینده مردم تهران در مجلس می‌شود و باید ۴ سال درگیر راهروهای مجلس شود. آیا قالیباف این شرایط را می‌پذیرد؟ قطعاً خیر. شکی نیست که قالیباف از مجلس انصراف می‌دهد و آماده انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ می‌شود.

یعنی ۵ سال در هیچ مسئولیتی به کار گمارده نمی‌شود؟

به هر حال او در یکی از نهادهای حاکمیتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان یا مراکز دیگر حاکمیتی مسئولیت قبول می‌کند و در این ۵ سال فرصت دارد تا سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد و برای حضور در انتخابات ۱۴۰۸ آماده شود.

دیگر خبرها

  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • برگزاری مراسم یادواره شهدا به همت بسیجیان در خوی + فیلم
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • جدول بیشترین قهرمانی لالیگا / اقتدار رئال مادرید با جام شماره 36
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است